det kommer att bli du och jag till slut


Lisaaaaa

Jag somnade faktiskt tillslut inatt och fick mig ett par timmars sömn, och jag vaknade för en stund sedan inte allt för trött. Nu ligger jag i sängen och väntar på att Lisa ska komma hit. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, förmodligen kommer vi bara att ta det lugnt. Men det spelar ingen roll, det är lika kul ändå! Ikväll hoppas jag på en kanonkväll, och det är blir det nog. Så nu är det bara att peppa!

Puss

Julia Jonsson

Hej. det är mitt i natten, men jag kan inte sova. Jag har legat och haft videosamtal med julia i 3 och en halv timme nu. Vi pratar om allt man kan tänka sig, som vanligt. Jag hatar att inte kunna sova, men jag är inte förvånad, blev ju inte riktigt bra det här, men den smällen får man väl ta imorgon när man är trött som fan istället. Nu har julls nyss visat sin vältränade rumpa i camen och går mot badrummet för att borsta tänderna. detta säger hon samtidigt: "sen ska jag släcka lampan så är det dags för deeptalk!!" Det är väl en riktig tjejkompis det.



En gammal bild på oss


det måste bli du och jag

Ikväll har Matilda, Janne och Cattis varit här på middag. Vi har ätit grillat och bara myst på. Andreas och Jossan kom även förbi en sväng och samtliga utom jag badade i poolen. 25grader hörde jag ett rykte om att det var.

Annars har vi bara surrat på hela kvällen och snackat lite halvt om en tripp neröver framåt sommaren. Nu har dom lämnat huset och jag ska nog lägga mig och se en film eller så. Imorgon väntar en dag med Lisa och en kväll med tjejerna!

Godnatt, puss

Music

Gör en lista över 10 band/artister du gillar (ingen speciell ordning.)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Vilken låt är din favorit med nr 6?
Vilken är din favoritlåt med nr 8?
Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta?
Hur många gånger har du sett nr 4 live?
Vilken är din favoritlåt med nr 5?
När hörde du nr 3 för första gången?
Hur upptäckte du nr 10?
Vilken är din favoritlåt med nr 7?
Hur många gånger har du sett nr 9 live?
Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta?
Viken är din favoritlåt med nr 1?
Hur länge har du lyssnat på nr 2?
Jag
Jag har inget liv, så jag tänkte fördriva tiden med en väldigt ointressant lista. Läs om ni vill, eller skit i det.


Gör en lista över 10 band/artister du gillar (ingen speciell ordning.)

1. Lars Winnerbäck
2. Kings Of Leon
3. The Killers
4. Kent
5. Coldplay
6. Lasse Lindh
7. Petter
8. Robyn
9. Håkan Hellström
10. Rihanna

Vilken låt är din favorit med nr 6?
Fan vad svårt. Jag tar Varje litet steg bara för att jag är tvungen att välja.

Vilken är din favoritlåt med nr 8?
Det här är ju hur svårt som helst! Men jag tar With Every Heartbeat

Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta?
Är jag på ett sådant humör så finns det hur många som helst!

Hur många gånger har du sett nr 4 live?
en gång

Vilken är din favoritlåt med nr 5?
Fix you skulle jag gissa på

När hörde du nr 3 för första gången?
Det minns jag inte, men jag skulle gissa på 04-05 nån gång

Hur upptäckte du nr 10?
Hon har funnits med under flera år och jag tillhör väl den generationen som vuxit upp med henne lite kanske. Minns iallafall att Pon de Replay var en av de första låtarna jag hörde med henne. Haha

Vilken är din favoritlåt med nr 7?
Men åååh den här frågan är bara jobbig. Kan inte bestämma mig för bara en ju. Men om jag måste säga en så får det slumpmässigt bli Fredrik snortare och Cecilia synd

Hur många gånger har du sett nr 9 live?
Hmm.. ingen tror jag faktiskt. Men det blir det ändring på!

Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta?
Nej jag brukar faktiskt inte gråta till deras låtar. Ska väl vara om den slås på och jag redan gråter då

Viken är din favoritlåt med nr 1?
Kom änglar har alltid varit min favorit. Men jag älskar så många låtar med honom så egentligen är det väl inte bara den som är så underbar.

Hur länge har du lyssnat på nr 2?
Inte speciellt länge. Eller, nästan tre år skulle jag gissa på

Du är gåtan som jag aldrig löser klart

Här sitter jag och lyssnar på Lasse, som så många gånger förr. Jag har inte gjort någonting ikväll, och kommer inte att göra det heller. Annars sitter jag och pratar massa knas med Jullisen min, om allt mellan himmel och jord, som bara vi kan göra. Nu ska jag kila ner för trappen och mysa ner mig i soffan iallafall.

Puss

Jag är så svag, ger dig en kram


tusen gånger starkare

Igår slog vi på filmen Tusen gånger starkare. Vi hade väl inte direkt väntat oss en höjdar film, och tur var väl det. Den var kass! De flesta skådespelarna var ren katastrof och det gjorde inte storyn så trovärdig direkt. Men, jag vill slå ett slag för budskapet i filmen iallafall, för på så sätt var den bra. Den hade en bra tanke helt enkelt.

Imorse vaknade jag av att Ellen låg och pratade i telefon. Hon tyckte sedan att det var dags att kliva upp, för enligt henne var det kanon väder ute! Jo, visst tänkte jag, kämpade mig upp. Så desperata som mina vänner är efter lite färg på kroppen så bestämdes det att vi skulle försöka gå ut och sola, men vi gick bara ut och insåg att det var förbannat kallt. Så Ellens lovord om den blåa himlen var inte samma sak som att det var varmt ute iallafall. Istället blev det en frukost inne framför tvn.

Tjejerna lämnade iallafall huset för några timmar sedan, och här sitter jag. Jag har nyss slagit på diskmaskinen och ska nu ta tag i mitt rum litegrann.

Vi hööööörs, puss

yesterdaysss








Myser

Hej. Nu ska jag krypa ner i sängen med Ellen och Sara och se på en film. Det blev faktiskt mycket shoppat idag på birsta, så om jag orkar så ska jag försöka att lägga in lite bilder på det imorgon.

godnatt, Puss

Birren

Jag sitter här och gör mig redo för en tur till Birsta med Ellen. Hon övertalade mig efter många om och men, och nog saknar jag birren alltid. Hehe. Det lär väl dock inte bli så mycket som får följa med mig hem eftersom att jag inte kan bära någonting själv. Men när hon tjatat med mig så får hon räkna med att kanske bära någon påse också. Dock lär jag vara helt slut efter varje affär så vi kommer nog få många stunder till vila.

Ja, vad händer framåt kvällen då? Ingen aning som vanligt.

Vi hörs senare, puss

längtar


Jag saknar att spela fotboll med världens härligaste gäng. Jag Längtar så mycket efter det att jag kan börja gråta när som helst. Ena sekunden är jag positiv till allt med benet och så, nästa sekund hatar jag hela världen och är bara arg o ledsen.

someone like you

Jag kom ju somsagt hem igår. Jag hade ett fint påskägg som väntade med både det ena och det andra, samt världens bästa mamma att kramas med. Framåt kvällen igår så kom tjejerna hit. Vi myste på massa bara. Pratade hur mycket som helst som vanligt, åt massa, och såg till slut på film. Dock bara jag och Ellen som var tuffa nog att se klart på skiten. A nightmare on Elm Street vare, En skitbra men läskig film.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Ellen lämnade oss tidigt. Sara och Julia gjorde sedan ordning lunch medans jag stod i duschen, som vi sedan satt oss och käkade på altan. Det är verkligen underbart att sommaren är påväg.

Jag har ingen aning om vad som händer ikväll. Jag skulle kunna tänka mig att bara vara hemma och vara för mig själv litegrann, för första gången på hur länge som helst, men samtidigt så känns det väldigt tråkigt, det är ju faktiskt lov.. Ja, vi får se vad som händer helt enkelt.

hon gör det igen


Just nu sitter jag på centralen. Jag och m...

Just nu sitter jag på centralen. Jag och mormor ska precis fika litegrann. Om två timmar går tåget hemåt, så vi ska fördriva tiden här och bara ta det lugnt. Ikväll är jag hemma runt 6-7 och då får jag förhoppningsvis sovsällskap också. Mamma saknar jag som vanligt, så det ska bli skönt att träffa henne. Puss


Nu sitter jag ute på Lotten med kusinerna....

Nu sitter jag ute på Lotten med kusinerna. Läser tidningar i solen och byter godisar med varandra från påskäggen. Idag blir det grillat till middag, och sen troligtvis en sväng till deras lägenhet som jag inte sett sedan dom flyttade dit i somras! Nu ska jag vänta på käk och bara njuta av all upp passning jag får. Puss


Jag har nyss kommit hem till mormors lägen...

Jag har nyss kommit hem till mormors lägenhet efter en heldag ute. Vi har varit ute på massa äventyr lite här och där. Fikat i kungsträdgården, kollat läget ute på reimersholme, köpt lite smågrejer och bara haft det bra! Det är strålande sol och riktig sommarvärme så jag bara njuter av livet. Snart kommer Stina hit, då ska vi äta middag och sedan bege oss iväg för att se musikalen Hair. Gud vad jag saknat det här. Puss


Mot Stockholm

Igår hade jag en jätte trevlig kväll med tjejerna hos Ellen. Det blev god mat och hur mycket skratt som helst. Nu sitter jag på tåget påväg ner mot Stockholm. Om ungarna i vagnen bara kan hålla käften så ska det nog gå bra det här, annars vet man aldrig.





shoreline

Hejdär. Jag har nyss kommit hem från Emil. Har ätit gott och sett på film. Supersugen, -Lika rolig som vanligt. Haha. Men nu ska jag försöka att inte spendera allt för mycket mer tid framför den här maskinen. Ska väl slå på en film och krypa ner i sängen istället, roligt liv man har. Allt för att inte plugga!

Min OnePiece känns ju helt underbar iallafall. Vågade till och med åka in till Birsta med den på. Jag gick dock bara in på Jula med mamma en sväng, men ändå. Bra gjort första dagen med den kan jag tycka! (med tanke på dig Sara..) Vet dock inte när jag ska våga ha den på skolan, känns ju lite konstigt om alla tittar. Det är ju inte så att man får mindre uppmärksamhet när man hoppar runt på kryckorna heller direkt.

Längtar som tusan tills imorgon då det blir myskväll med tjejerna. Det ska bli så kul. Äta gott och bara må bra.

Godnatt säger väl jag nu iallafall. Pussss

vad mer kan man begära?


angels

Skoldagen gick väl hyffsat. Den var tung och jag var inte så glad, men jag överlevde ju! Desutom fick jag en hel del gjort på samhällen, så nu har klumpen i magen minskat iallafall.

Jag ringde även optikern idag, så jag ska in på synundersökning igen på tisdag. Det är väl dags för nya glajjer nu kan jag tycka. Har lessnat på dom gamla, och dom har ju fått sig en och annan smäll, så dom är inte i det bästa skicket längre. Jag fick även ett meddelande som berättade att min OnePiece har kommit, så jag ska åka och hämta ut den senare om jag hinner med mig. Jag hoppas verkligen att den blir bra..

Lite senare ska jag åka till Emil iallafall. Där blir det middag framför en film med han och Ellen som det verkar. Lite popcorn skulle sitta fint också. Imorgon är det en ganska lugn skoldag, och efter det ska jag fira att det är lov med mina fina vänner. Vi ska käka middag och mysa på massa hela kvällen.

puss

todilooo

Jag har nyss insett att jag har lyckats lägga ifrån mig telefonen nånstans, avstängd. Troligtvis ligger den någonstans i garderoben sen jag sorterade in massa kläder, men jag vet inte om jag äns orkar leta efter den där. Att riva ut allt som jag nyss sorterat in, det låter inte så lockande.. Desutom tycker jag att det är rätt skönt att vara utan telefon. Som igår då jag kom hem redan runt tre, då lät jag den ligga kvar i jackan hela eftermiddagen och kvällen utan att röra den, och ändå gick inte jorden under!

Nu  ska jag fortsätta fundera på vad jag ska göra med mitt problem, sedan ska jag slå på en film och krypa ner i sängen.

pussss

Hämtat ut från H&M idag



Ja, ni får ha överseende med skrynkligheten på kavajen, samt den dåliga bildkvalitén.

ibland har man tur

Jag har nyss kommit hem ifrån skolan. Det blev en otroligt slapp dag får jag väl säga. Mitt spanska prov som jag inte hade pluggat till blev desutom framskjutet till efter lovet, så både jag och adam jublade när vi fick höra det. Ibland har man tur.

Nu ska jag strax åka till farmor och äta middag där, sedan ska jag hämta ut ett till paket från H&M, wiho.

seeeyou

Hämtat ut från H&M


genom allt



Jag lovar dig, Varje dag är Våran dag

snart, snart, snart

Jag sitter just nu på skolan och har historia. Fick tidigare idag ett sms om att jag har ett paket att hämta ut från H&M, det borde vara min jeansjacka och det jag beställde då. Ska bli kul att se hur kläderna blir.

Annars fyller Andreas år idag, så det blir väl kanske att jag åker dit en sväng ikväll och firar honom lite. Förövrigt så händer det väl inte speciellt mycket här i världen. Jag har ett spanska prov imorgon, ett rum som borde städas och för stunden en rätt hungrig mage, men annars så leker livet helt enkelt!

Jag åker desutom till Stockholm på fredag, och kommer hem på måndag. Ska ner till mormor och mysa precis som jag brukade göra nästan varje påsklov då jag var yngre. Ska bli skönt att åka iväg, och himla kul att umgås med henne. Det blir troligtvis lite tid för kusinerna också.

Det var väl allt. Puss

summerfeelings

Startade dagen med att få frukost på sängen. Hur bra som helst kan jag säga. Sitter än en gång hos Ellen, men ska snart ta och åka hem. Ska duscha och fixa till mig lite, sen drar jag mig mot Rickard ikväll verkar det som. Pizzabak med Ellen lutar det åt.

Annars händer det väl inte mycket här i livet. Solen skiner och våren är verkligen här helt enkelt. Jag längtar till sommaren något fruktansvärt, i hopp om att den kommer bli hur bra som helst med mina underbara vänner. Humöret är iallafall på topp idag, även om jag börjat bli otroligt less på att jag inte kan göra något med mitt gipsade ben.

Jag och Ellen satt iallafall och drömde oss bort till några månader framåt. Vi föreställde oss hur vi skulle sitta nere på bryggan. Sola, bada och äta jordgubbar. Plötsligt kände vi oss så lyckliga, haha. Ååh vad jag längtar!

kan inte säga nej

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

sjuuuukt

Ja, gårdagen blev mycket lyckad. Myste på inne först hos Ellen, kollade på Big Brother, åt popcorn och bara hade trevligt. Sen skulle vi sova ute på loftet, då kom Rickard och Emil på besök också. Det var längesedan jag skrattade så mycket, herregud. Det blev bara så sjukt allting. 

Idag har jag ätit frukost och myst på lite mer med Ellen, så jag kom nyss hem. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag nog sätta mig på altan och läsa litegrann. Ikväll får vi helt enkelt se vad som händer.

puss

ebk

Ikväll blir det grillat till middag, sen sticker jag till Ellen för myskväll! Vad annat än mys på en fredag liksom?



hjärta

wiho

Idag fick jag på mig ett par strumpbyxor över gipset!! WIHOOO

Nu är jag glad och åker till skolan. PUSSS

Lasse

du har så lätt att stampa sönder
när du väl fått in en fot
det är så lätt att kasta kärlek 
där den vackert tas emot 
men det är inte lika lätt att vara såld 
på nån som inte går att nå
det är snart en vecka sen du ringde
så jag börjar nog förstå

du kan så vackert sätta ord till alltihop 
när vi är två
du har ett sätt att bara glömma 
när problemen tränger på
ett sätt att gömma mig för stormen 
när du vill och när du kan
ett sätt att glömma mig i regnet
som om lilla jag försvann

du har så svårt att säga 
om jag ens betyder nåt för dig
jag räcker inte fram
men du har så svårt att vara ensam
så du går till lilla mig
men en dag försvinner jag ur dina ögon
som en svår och jobbig grej



som att vinka åt en blind 
som att skrika åt en döv

hang with me

Ikväll har jag varit på Kuben och haft fotografering med fotbollen. Jag hoppas väl att jag såg normal ut iallafall. Sedan hade tjejerna träningsmatch mot div.4 så jag stannade kvar där och tittade ett tag. Go'tjejerna.

Annars har det inte hänt mycket idag. Thomas sa att jag, Ellen och Sara var väldigt jobbiga idag, det var ju tråkigt att höra. Iallafall när det kom från honom, så nu ska vi skärpa oss ordentligt! Hehe.

Imorgon ska jag nog ta en liten myskväll. Spendera natten hos min vän Ellen kanske!

Nu blir det sängen iallafall, godnatt!

.


Väldigt ointressant

1. Tre namn jag lyssnar till:
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
4. Detta är jag rädd för:
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
7. Detta tycker jag om att göra:
8. Detta vill jag göra just nu:
9. Bästa känslan:
10. Värsta känslan:
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
12. Är jag kär just nu?
13. Jag vill gifta mig:
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
15. Min käraste ägodel:
16. Något jag vill ha i present:
17. Detta har jag på mig just nu:
18. Favoritkläder:
19. Favorit djur:
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
21. Favoritlåt just nu:
22. Roligaste ämne i skolan:
23. Tråkigaste ämne i skolan:
24. En bok jag gillar:
25. En film jag älskar:
26. Favorit tv-program?
27. Favoritdoft:
28. Detta äter jag gärna:
29. Dricker helst:
30. Favoritgodis:
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
32. Färg på mina ögon:
33. Min längd:
34. Jag tror på:
35. Jag spelar:
36. Person jag beundrar:
37. Så här bor jag:
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
39. Det här tänder mig:
40. Det här gör mig avtänd:
41. Favoritfärg:
42. Favoritcitat:
43. En hemlighet jag vet:
44. Bästa present jag fått:
45. Senast köpta skiva:
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
48. Udda förmåga/egenskap:
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
50. Vad lyssnar du på just nu?
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
52. Var är dina föräldrar födda?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
4. Vilken är din favoritrestaurang?
55. När badade du i en pool senast?
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
57. Hur många barn vill du ha?
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
60. Vad har du för TV-kanaler?
61. Har du åkt moped någon gång?
62. Har du busringt någon gång?
63. Har du fått felparkeringsböter?
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
66. Har du en egen trädgård?
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
68. Kan du alla orden i nationalsången?
69. Badkar eller duschkabin?
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
71. Favoritpizza?
72. Chips eller popcorn?
73. Vilken färg på läppstift använder du?
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
76. Apelsin- eller äppeljuice?
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
78. Favoritchoklad?
79. När röstade du senast?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
82. Är du bra på matlagning?
83. Klarar du att tanka själv?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på
85. Pepsi eller Coca Cola?
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
87. Vad var det senaste du handlade?
88. Har du kräkts offentligt:
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
91. Har du ringt något betalnummer:
92. Kan man vara vän med sitt ex:
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
96. Vad har du i din väska:
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
98. Vad är du tacksam för idag:
99. Var hittade du den här listan:
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
1. Tre namn jag lyssnar till: Jennifer, Jeffi, Päran,     Hahahaaaa
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är social
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag jämt skjuter upp saker
4. Detta är jag rädd för: Att bli missnöjd med mitt liv
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Roligheter, spänning, och lite kärlek på det!
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Sjunga, rita, ha tålamod
7. Detta tycker jag om att göra: Vara med mina vänner, skratta och spela fotboll
8. Detta vill jag göra just nu: Spela fotboll
9. Bästa känslan: När hela livet bara känns underbart. När ingenting kan göra en på dåligt humör
10. Värsta känslan: Ångest
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Att vara omtänksam är en fin egenskap
12. Är jag kär just nu? Jag är alltid kär i Ellen och Sara
13. Jag vill gifta mig: Absolut. Längtar redan!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa, få en fin egen liten familj och ha ett bra jobb som jag trivs med
15. Min käraste ägodel: Lär vara ninis om jag ska vara riktigt ärlig
16. Något jag vill ha i present: Pengar
17. Detta har jag på mig just nu: Mjukiskläder
18. Favoritkläder: Jag trivs rätt bra i ett par jeans och en snygg tshirt iallafall
19. Favorit djur: Älskar hundar så länge dom inte hårar ner. Annars gillar jag fina kaniner, eller sköldpaddor
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Väldigt blandat beroende på vilket humör jag är på
21. Favoritlåt just nu: Kan inte riktigt välja en. Men lyssnar väldigt mycket på Adele - Someone like you just nu
22. Roligaste ämne i skolan: Svenska
23. Tråkigaste ämne i skolan: Matte
24. En bok jag gillar: Oj, allt för många.
25. En film jag älskar: Armageddon kommer alltid att vara en favorit. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den.
26. Favorit tv-program? One Tree Hill
27. Favoritdoft: Nej, jag vet verkligen inte.
28. Detta äter jag gärna: Sushi är gott
29. Dricker helst: Coca Cola, utan tvekan
30. Favoritgodis: Bubblizz var det ju förut iallafall. Nu vet jag inte längre.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Dubai
32. Färg på mina ögon: Blåa
33. Min längd: 165
34. Jag tror på: Att allt har en mening
35. Jag spelar: Fotboll
36. Person jag beundrar: Blondinbella
37. Så här bor jag: I ett mysigt hus nästan i skogen, tillsammans med min familj
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen aning
39. Det här tänder mig: Snygga, manliga armar
40. Det här gör mig avtänd: Klena, seniga killar
41. Favoritfärg: Röd
43. En hemlighet jag vet: Det skulle jag inte dela med mig av här
44. Bästa present jag fått: Jag har fått väldigt mycket fint. Speciellt av mamma, så det är svårt att välja något.
45. Senast köpta skiva: Nån av Lars Winnerbäck skivorna. De enda skivorna jag äger nuförtiden.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Att jag har raka tänder
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Ääh. Jag skulle väl inte tacka nej till att vara lite smalare, men jag duger faktiskt!
48. Udda förmåga/egenskap: Jag är faktiskt riktigt bra att läsa personer. Hur dom är, och hur dom mår. Nog för att det kanske inte är udda men..
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En fågel
50. Vad lyssnar du på just nu? The Killers
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Har bara gått i skolan och försökt göra något vettigt där.
52. Var är dina föräldrar födda? Hm, Stockholm och Sundsvall tror jag
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Kan ha varit mobila bredbands grejen
54. Vilken är din favoritrestaurang? Ingen aning.
55. När badade du i en pool senast? Evigheter sedan. Minns inte.
56. Har du varit med i någon skolpjäs? HAHA ja faktiskt
57. Hur många barn vill du ha? Inte många iallafall. Max 2.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hetsig och jobbig musik som man får ont i huvudet av.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej, det är ett tag kvar.
60. Vad har du för TV-kanaler? Ja, jag kan inte alla utantill iallafall.
61. Har du åkt moped någon gång? Väldigt många gånger.
62. Har du busringt någon gång? Haha ja, det hade sin tid det
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? JAA!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Lär nog vara Thailand
66. Har du en egen trädgård? Min familj har väl en trädgård, men jag har väl ingen egen.
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Pokemón, lätt
68. Kan du alla orden i nationalsången? Det är ingenting jag har funderat på
69. Badkar eller duschkabin? Vill ha ett badkar, men har tyvärr inte det..
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Ja, jag såg Crossroads efter att inte ha sett den på ett antal år, så den kändes som en höjdare igen
71. Favoritpizza? Vet inte alls
72. Chips eller popcorn? Båda
73. Vilken färg på läppstift använder du? Äger bara ett läppstift. Lite röd-rosa får jag väl säga att det är
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nejnej
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Ellen och Sara. Jag och Sara åt bakad potatis med olika röror, och Ellen åt Lax.
78. Favoritchoklad? Palle Kuling mjölkchoklad
79. När röstade du senast? Det har inte hänt
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Några månader sedan skulle jag gissa på
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Japp
82. Är du bra på matlagning? Ja det tycker jag
83. Klarar du att tanka själv? Ja
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nej
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola, utan tvekan
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej
87. Vad var det senaste du handlade? Beställde lite grejer från H&M igår
88. Har du kräkts offentligt: Njae, inte offentligt kan jag väl inte säga
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Haha. Ärligt, jag vet inte.. hemskt.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
91. Har du ringt något betalnummer: Ja, jag röstade ju på Olle i Idol 8 gånger på en kväll bland annat..
92. Kan man vara vän med sitt ex: Beror nog på anledningen till varför man inte är tillsammans längre. Men klart man kan!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Lisa skulle jag gissa på. Hundra år sen.
94. Hade du mycket hår som liten bebis: Nej verkligen inte. Var flintis hur länge som helst.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Standard
96. Vad har du i din väska: Huuuur mycket saker som helst. Sånt som jag "kan" behöva någon gång. Väldigt mycket onödigt, men även mycket som brukar komma till användning.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Tvättar händerna
98. Vad är du tacksam för idag: Att jag har världens bästa mamma
99. Var hittade du den här listan: Någon hemsida
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Sara, Ellen och Julia.n

good day

Jag har nyss ätit frukost framför vakna med the voice med min bror. En bra start på dagen. Nu är det bara att vänta ut tiden litegrann tills taxin kommer och det är dags för skola. Det blir troligtvis till att bara vara hemma sedan ikväll. Är helt slut i kroppen och har en förlylning som legat och smygit fram och tillbaka ända sedan helgen. Halsen värker och huvuder känns så tungt.

Nu laddar jag iallafall för en bra dag, och tro mig, det blir det också med rätt inställning.

Evernote

Jag har ett program på datorn som heter Evernote. Ett anteckningsprogram eller vad man ska kalla det, som man kan göra inlägg i, som jag använder lite som en dagbok. Här skriver jag ner allt jag tänker i princip, det kan vara vad som helst. Idag har jag insett att jag skulle kunna skriva en hel bok, om jag inte var så feg det vill säga. Orden bara flödar där och tankarna verkar aldrig ta slut. Jag vet desutom att jag kan vara väldigt duktig på att skriva när jag väl sätter igång, det har jag fått bekräftat flera gånger, även om det inte riktigt syns här där jag bara använder ett vardagligt, slarvigt talspråk i princip. Jag önskar verkligen att jag inte var en sån fegis faktiskt, utan åtminstone vågade lägga upp nånting här av det jag skriver, men det får vänta ett tag, tills jag verkligen vågar.

Tänkte bara dela med mig av det iallafall, så ni får reda på nånting. Haha.

jullisen

Jag hatar (eller kanske egentligen verkligen älskar) H&M. Jag kan inte hålla fingrarna i styr när jag går in där. Nu blev det ännu en beställning, och inte är jag glad för det, för pengarna bara rullar iväg, jag kan inte hålla i dom. Ush. Men tänk sedan när ännu en fin kavaj hamnar i min garderob, då kommer jag vara lycklig.

Kvällen spenderades hos min vän. Vi hade det mycket trevligt. Åt lite, snackade massa och bara myste. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon väntar en lång onsdag. Godnatt!



Du är underbar, och jag är så glad att jag har dig. Älskade du.
Jag ska alltid finnas för dig, så som du alltid finns för mig.
Du vet var du har mig. puss



olala

Nu sitter jag på skolan och väntar på att taxin ska komma om ungefär en kvart. Ikväll ska jag åka ner till Juliaj och mysa lite, se nån film och så. Ska bli skönt att träffa henne, min mörtel. Vi lär väl snacka så mycket så öronen lär värka då jag åker därifrån, men som jag längtar.

puss

Lär dig

För en dag ska jag lära mig att sluta bry mig om dig,
Så kommer det inte göra så ont längre
När inte du bryr dig om mig

Vissa vänner är inte värd att ödsla sin tid och energi på, lär er det.

nittileaks

Somnade i sängen förut med datorn framför mig. Jag sov väl närmare två timmar skulle jag gissa på, så jag åt inte middag förän runt 22, och då var jag hungrig som ett djur och riktigt elak. Har iallafall kollat på nittileaks ikväll, ett riktigt höjdar program må jag säga. Fick mig några goda skratt. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få mig en lång natts sömn, vilket känns väldigt välbehövligt.

godnatt

!

Jävligt kul att jag suttit här i flera veckor och väntat på min OnePiece, så skickar dom ett jävla mail, att den inte finns på lager nu? Dödsless. Fyfan. Idioter.

monday morning

Hejdär. Nu sitter jag här och laddar för skolan, hm.. Känns väl sådär. Jag hoppas Adam är där nu på morgonen iallafall, annars blir spanskan outhärdlig. Är rädd för att taxin inte ska komma nu när jag ska börja ha skolskjuts, och någon verkar ha smittat mig med halsont. Ja det var väl läget nu ungefär!

fotboll


Ligger i sängen och ser på fotboll i mörkret. Fiorentina - Milan är det som lockar. Orkade inte gå ner i soffan och titta, och eftersom jag knappt har några kanaler på tvn här uppe så fick det bli på datorn. Grym jag är som hittar alla livestream sidor.

veckan väntar

Igår hade jag en supertrevlig kväll hemma hos Alicia med massa kortspel, fruktsallad, chokladpudding och framförallt massa skratt. Jag spenderade sedan natten hos Sara. Låg och pratade hur länge som helst, så idag är jag dödstrött efter den här helgen. Alldeles för lite sömn, men det var det definivt värt. Båda nätterna.

Idag har jag varit och kollat när tjejerna mötte Frånö på Kuben. Dom gjorde en bra insats och det blev vinst med 6-0. Jag fick även med mig min nya mjukisdress därifrån, min andra nya matchtröja, samt en ny väska. Mjukisdressen känns helt underbar, men matchtröjan gjorde mig mest deprimerad. Att få en ny skitsnygg matchtröja som jag inte kommer få använda på hur länge som helst gjorde mig lite ledsen får jag väl lov att säga. Menmen, det kommer det med tillslut.

Imorgon väntar den första skoldagen på länge. Har först spanska på morgonen, och sedan ska jag in till stan för att käka lunch med tjejerna, och sedan gå på teater med hela klassen. Det känns iallafall som en helt okej måndag. 

Nu ska jag nog krypa ner framför en film. Känner jag mig själv rätt så finns risken att jag somnar, är somsagt allt för trött för att orka göra någonting, tack och hej.

the truth



som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
det är så lätt att fantisera
mina tankar och minnen står mig upp i halsen
men mycket vill ha mera

jag kommer

Sådär, nu har jag nyss pratat med mormor så jag åker ner till henne i Stockholm en sväng på påsklovet. Mycket trevligt ska det bli. Kanske hinner jag träffa kusinerna en sväng också. 

Var och käkade pizza förut med Sara, Ellen och Alicia. Skrattades på en hel del som vanligt. Sedan tror jag att jag ska till Alicia ikväll med dom + Fanny. Låter väl roligt det med vaaa?

Imorgon blir det till att åka till Kuben och titta på mina fotbollstjejers match, som jag längtar efter dom.

Ja, det var väl allt just nu kan jag tro.

Madeleine 18








go, go go!

Sitter här och har nyss plattat håret. Sitter och kollar på J18's semifinal match mot djurgården i globen, rätt bra att man kan kolla på den på internet ju. Hinner nog bara se första perioden, men det var mest som ett tidsfördriv så, roligt att se lite av grabbarna från skolan ju! Ska snart sminka färdigt mig för att sedan dra mig mot Madde. Jag tar med mig kameran så jag kan nog slänga in lite bilder sedan.

hair

Jag sitter just nu med lite hårfärg i huvvvvet. Kan ju säga att det inte var det lättaste att färga håret på sig själv när man bara har ett ben att stå på, så resultatet kanske blir därefter, haha. Vi lär ju märka helt enkelt. Sen är det väl kanske inte det smartaste att färga håret samma dag som man ska iväg på nånting när man lyckas smeta hela ansiktet med färg, så om jag ser ut som en fläckig hund i ansiktet ikväll, då vet ni varför tjejer!

teenage dream

Hejdär. Idag har jag som vanligt ingenting planerat under dagen. Jag har egentligen jätte mycket skolarbete att göra, men jag orkar verkligen inte..

Ikväll ska jag iallafall till Madde. Vi är några tjejer som ska äta och fira henne lite o så, eftersom hon fyller år på söndag. Det ska bli jättekul. Annars vet jag inte vad som händer i helgen. På söndag ska jag och titta på mina fotbollstjejer iallafall som det verkar, men med den här snön som kommer nu så vet man ju aldrig, haha.

Nu börjar jag bli hungrig, så det är väl bara att hoppa ner för trapperna och försöka få fram någon mat.

dancing on my own









samtliga bilder från weheartit

plasticfantastic

Jo. Mamma ringde sjukhuset imorse, för gipset hade börjat blivit så stort att det börjat glappa och bara kändes obehaglit. Så åkte in dit runt klockan två med Benke. Så var det lika bra att byta gips idag, eftersom jag annars skulle gjort det nästa vecka. Så nu har jag ett lättare plastgips och livet kändes plötsligt mycket bättre. Fast som present på det så fick jag lite extra ont istället just nu, men det går ju över.

Annars händer det inte mycket. Jag köpte en piggelin och lite hårfärg på vägen hem, så nu om någon känner sig manad så kan den ju komma och färga håret på mig.

Tack för mig gott folk.

mysigkväll

Linnéa kom hit och hämtade mig runt 6 tiden, så åkte vi ner till henne. Jag har ju inte varit dit sedan hon flyttade in så det var så roligt att se hur mysigt hon och Andreas hade det. Jag blev iallafall bjuden på en jättegod middag, och sedan slog vi på en film, drack varm choklad och åt vaniljhjärtan. En jätte mysig kväll har jag haft.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, jag är hur trött som helst.

747

Hejdär. Dagen har änsålänge mestadels spenderats i min säng med datorn. Nu ska jag försöka sätta igång med lite plugg om jag finner orken till det. Nog skulle det vara välbehövligt iallafall.

Igår var Lisa, Birgitta och Åke här på middag. Vi åt tacotårta! Jättegott var det iallafall. Sen smed jag och Lisa lite planer för framtiden i någon timme och bara pratade på. Annars har det väl inte hänt något speciellt här i livet.

Nu kom benke hem iallafall från allt jobb, ska försöka snacka till mig lite lunch!

Best Friends








tråkigt

Okej.. Att vara hemma från skolan är väl det tråkigaste som finns ungefär. Iallafall om man har ett gipsat ben så det är ett helvete att äns ta fram frukost. Jag har en massa jag måste göra. Jag har en hel hög med skolarbete som ligger och väntar. Men, jag tror det får vänta lite till, för jag vill inte utsätta mig själv för att ha ännu tråkigare. Jag tror jag ska lägga mig och spela playstation istället!

Dagens inköp



Snygg keps va? Dööööö skönt ju!

mondayy

Hejdär. Idag är det måndag, men alla på Timrå gymnasium är lediga som jag förstått det. Jag ska ju även vara hemma resten av veckan med tanke på mitt ben.

Annars så ska jag idag ta en snabb tur in till stan med mamma och göra lite ärenden. Sedan blir det väl bara till att ligga här hemma och ta det lugnt.

Jag skulle jätte gärna uppskatta lite film tips! Så skriv gärna några filmer som ni tycker är bra. Jag kan behöva lite tidsfördriv som ni kanske märkt.

seeeeyou

beställd!



+ ett vitt linne och en fin topp

funderingar

Sitter här och längtar efter min OnePiece, vill bara att den ska komma! Tänk vad skönt att krypa ner i den bara. Annars sitter jag och funderar på om jag ska klicka hem en jeans jacka från H&M eller hur jag ska göra. Det känns ju väldigt lockande iallafall. Sedan sitter jag även med funderingen kring mitt hår, hur ska jag göra när det gäller vilken färg jag ska ha på det här? Ska jag fortsätta att vara mörk, eller ska jag lägga i ljusa slingor? Jag kan iallafall inte gå runt med den här skiten. Världens utväxt, Ush. Så ni kan gärna hjälpa mig med att komma fram till ett beslut genom att fälla någon kommentar. Tack på förhand!

hemmaaa

Sitter hemma och väntar på att Sara ska komma hit. Så skönt att vara hemma från sjukhuset. Annars gör jag väl ingenting, vill ha mat bara, ja..



har på mig fintröjan som jag fick av farmor igår!

fortfarande kvar

Har dööötråkigt på sjukhuset. Trodde jag skulle fått åka hem idag, men icke. Blir kvar här tills imorgon som det verkar. Men nog är det väl lite mysigt ändå, bara va med mamma o ta det lugnt. Fast långtråkigt i längden.

Igår kom farmor hit en sväng medans mamma tog en tur hem. Sedan kom även Lisa och Birgitta hit. Kul att dom ville liva upp stämningen lite iallafall, även om jag är väldigt tråkig att träffa just nu. Annars händer det väl inget kul här, jag läser lite tidningar, kollar på tv, sitter vid datorn, sover, äter. Ja..

RSS 2.0