Truth


i en stad som får en att bli större än man är

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där


Lars Winnerbäck - Där elden falnar (men fortfarande glöder)


Fruktmys


Your day

Har knappt rört mig ur soffan sedan jag kom hem idag. Struntade i A-fasen, struntade i att träna och har istället legat här i flera timmar och kollat på Grey's, vilket var mycket längesedan. Det här är ett typiskt lov för mig, och jag bara njuter.

Imorgon måste jag till Birsta och göra lite ärenden innan hockeyn iallafall, och efter hockeyn ska jag umgås med Lisa, vilket blir mycket trevligt!

Nu är det även bestämt vad det blir för mig och Julia på nyår. Vi ska till Madeleine för middag med henne, Olivia och Emelie, och sedan får vi se var kvällen tar oss. Det kommer att bli så roligt, och det är så skönt att inte behöva fundera över det längre!

Nu ska jag fortsätta mysa på, och döda all tid som är kvar av den här dagen.


Tired

Åkte in till sjukhuset vid elva imorse. Bara att få komma in på röntgen tog cirka 1timme och 20 minuter, men jag börjar känna mig rätt hemma där så jag satt och halvsov i väntrummet medan jag såg alla gamlingar få gå före mig, kulkul. Fick iallafall träffa min läkare sen. Har fått bekräftat att mitt högra ben är ungefär 1.5 centimeter kortare än det andra, vilket förklarar varför jag har ont i ryggen. Sen har jag även fått se varför jag fortfarande har ont, och det eftersom det tydligen inte läkt klart. Nu överväger vi om dom ska öppna upp vid ena brottet för att stimulera läkningen där eller hur vi ska göra. Men eftersom jag åker till Thailand om lite mer än 2 månader så bestämde vi att vi skjuter upp det beslutandet och tar en ny kontroll när jag kommer hem därifrån, för att inte riskera att jag ska behöva bli gipsad eller något när jag åker dit. Jag har en väldigt bra och förstående läkare, så det är jag glad över iallafall! Förövrigt så är jag spyless på det här.

Sitter hemma i soffan nu och har ingenting att göra. Ska nog försöka mig på A-fasen om jag orkar, och sedan kanske träna ikväll, men vi får se hur det blir med den saken.


Watching

Vaknade först redan vid halv 10 imorse. Perfekt tyckte jag, gick upp och tände lampan, gick på toa, och la mig i sängen och läste en bok. Låg och läste i säkert en timme, men sedan blev jag så trött och bestämde mig för att sova ett tag till, haha.. Vaknade sedan av att Jack kom inklampande vid 12 och bestämde mig för att kliva upp. Åkte till Birsta med Jack och Benke. Var på Sova en sväng, och sedan åt vi lite mat på IKEA. Har även klarat A-fasen idag för första gången, så det var ju roligt.

Ikväll har jag övningskört med mamma och Angen. Det gick kanon. Sedan har jag spenderat kvällen hos Sara med några tjejer. Har spelat spel, ätit chips och myst på.

Ska sova här ikväll, och imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, ska iallafall jobba på kvällen.

Men nu ska jag kila. Puss


hey you

Hade sjukt roligt igår. Det blev en lång kväll, men tidig hemgång, hur nu det hör ihop!? Idag har jag varit på Birsta med Julia. Det var självklart hur mycket folk som helst, så man blev bara trött av att vara där. Fick iallafall med mig min älskade, och efterlängtade peakväst, en tjocktröja, och i.d smink från Bare Minerals. Så nu är julklappspengarna som bortblåsta! Men vad gör det när man får känna lyckan av att shoppa..

Imorgon ska jag ställa klockan fast jag inte har någon tid att passa. Det är så mycket skönare att kliva upp i skaplig tid och ha hela dagen framför sig, istället för att bara sova bort den. Jag ska sätta mig med lite körkortsteori imorgon iallafall, och sen ska jag nog åka på ett pass på Etic. Ser redan fram emot det!

Nu ska jag nog slå igång en gammal film hade jag tänkt. Vi hörs. Puss

driving

Saw you go high above, autumn clouds 
Blinded my eyes when the sparks grew bigger than your lies 
You're concealed but still so wonderful, so magical 
Blinded my forehead, say can I see if it's me 

Kelowna is beautiful in summertime they say 
But even if I am sorrounded I wish you'll stay 
But it's never been your style, fun for a while, then you're on your own 
Still I found the greatest force that's been ever known

No one can control me

Sitter på bussen in till stan nu. Ska äta middag med Julia, Jonathan och Alexandra som det verkar. Sedan får vi se var kvällen bär! Är övertygad om att jag kommer få sjukt roligt iallafall. Puss


So, happy christmas


God jul

Har haft världens bästa dag, och ska fortsätta med att ha en fantastisk kväll! Jag älskar julen. Jag har världens bästa familj & släkt, all mat har varit underbar, och jag har fått allt jag önskat mig och ännu mer! Tack, tack, tack för den här dagen, och God Jul till er alla!


Today

Idag är det full fart här hemma. Städar och donar inför julhelgen. Håller på och sorterar lite kläder nu, sedan ska jag ta mig en dusch innan jag åker till farmor för lite julfirande! Mysigt


Äntligen lov

Hade julavslutning på skolan imorse, och sedan tog jag bussen till Birsta. Fikade lite på Charm med Julia och Mikaela innan Julia skulle jobba, och sedan blev det ett par timmar för mig och Mikaela i alla affärer. Nu är jag klar med alla julklappar och helt slut i benen. Är så nöjd med livet och längtar verkligen till julafton!


desire

Hejdär. Idag är en sån där bra dag igen! Orkade dock inte kliva upp i tid imorse, men skulle ändå åka med Bea så det var lugnt. Gjorde religions redovisningen på skolan, och det kändes riktigt bra. Nu har jag ingenting kvar att göra i skolan det här året, och inte ett enda skolarbete att behöva tänka på under lovet. Det känns så fantastiskt! Det var som att jag plötsligt kunde andas för första gången på flera månader efter religionen, haha..

Ska åka iväg på Etic sen och köra ett pass Burn It. Det är så roligt att träna nu så jag skulle gärna göra det hela tiden. Sen är det ju perfekt såhär innan all julmat ska ner i magen också.

Aja, Puss

det går bra, jag lovar dig

Tjoho! Fick sluta tidigare idag efter skolan, så hann hem med bussen, och stoppade lite i magen innan jag åkte på Etic. Körde ett pass pulsspinning, vilket var huuuur skönt som helst! Var dock helt slut och genomsvettig efteråt, men körde en sväng på bandet och i gymmet med Betty också. 

Kom hem och käkade lite spaghetti & köttfärssås, och nu har jag hamnat framför tvn. Ska göra klart en liten grej till skolan imorgon, sedan ska jag se en film om jag orkar. 

Den här dagen har varit sååå bra. Antar att det är för att jag orkade kliva upp när jag skulle imorse, och hann både fixa mig, och äta frukost i lugn och ro. Jag har helt enkelt fått den bästa starten på veckan som man kan tänka sig. Hoppas att det håller i sig bara. Wihooo. Puss

I hope so

Idag är det fjärde ljuset tänt, och det är endast några dagar kvar till julafton. Snön faller utav bara den idag, så förhoppningsvis får vi en vit jul även iår!

Hade en mysig kväll hos Bea igår, och jag hoppas hon blev nöjd med kvällen och presenterna, för det är hon värd.

Idag möttes jag av en julklapp till mig på jobbet, så då blev man glad! Jobbar med Robin idag igen, men idag verkar det inte vilja hända så mycket här. Ska jobba till 9 ikväll, och efter det blir det bara till att åka hem och mysa.

Imorgon är det skola som gäller och jag hade tänkt att jobba på för fullt med det sista på religionen. Sedan ska jag försöka ta mig på ett spinningpass framåt kvällen om inget annat kommer i vägen. Men nu måste jag kila, puss.


Fjärde advent


Blundar, vaknar, ser

Sitter i bilen nu påväg hem från jobbet. Ska bara hem och byta om lite snabbt, sen ska jag bege mig ner mot Bea! Blir en tidig kväll idag igen så jag orkar jobba 12-21 imorgon.

Den här helgen känns det inte ett dugg jobbigt att jag jobbar, vilket är rätt ovanligt. Antar att det är för att jag verkligen längtar efter pengarna, samtidigt som jag är lite less på att bara vara ute på äventyr på helgerna. Min kropp mår så mycket bättre av att jobba, och sova ordentligt. Har även en otrolig träningsabstinens, så på måndag måste jag röra på mig!

Det är bara en sak som jag saknar nu i mitt liv, och det spelar inte äns någon roll.


Ångra det aldrig

Var på Permobils julfest på Södra berget igår. Hade en trevlig och lugn kväll. Åkte bara hem efteråt så jag skulle vara pigg idag.

Är på jobbet nu med Robin, och det rullar på bra idag. Ikväll ska jag till Bea efter jobbet, och hoppas på att inte alla tjejer hunnit dragit hem då! Puss


Smygtitt

Har varit och hämtat ut min nyårsklänning idag, så här får ni en liten smygtitt på den!


det närmar sig

Har varit och julhandlat med Julia och Sara idag efter skolan, och nu är nästan alla julklappar färdiga, och jag är väldigt nöjd. Skönt!! Har även avverkat ett matteprov idag på skolan, och det kändes faktiskt bra det med! Även en redovisning på Geografin har jag hunnit med också. Nu har jag bara ett psykologi seminarium imorgon, och en religions redovisning på tisdag, sedan är det lov och lugna puckar som gäller.

Har inte haft något batteri på telefonen sedan eftermiddagen igår, så har inte kunnat fått tag på någon, och ingen har kunnat sökt mig heller. Haha, det har ju varit ganska skönt faktiskt, men man märker hur handikappad man blir..

Nu sitter jag och kikar på tv med Benke och väntar på att mamma ska komma hem. Sedan blir det filmmys!

hope there's someone

Idag har det gått bra på skolan och jag har gjort klart allt med svenskan, så det var himla skönt. Sitter här nu och väntar på Micke som ska skjutsa mig till stan för fotbollsträning. Efter det så blir det bara till att åka hem, och försöka plugga lite matte. Har prov imorgon så ska försöka att få in lite mer i skallen innan jag kryper till sängs ikväll.

Imorgon blir det eventuellt en tur på Birsta för att kika på lite julklappar, om jag inte tar och tränar istället. Vill hellre träna som det känns, men måste få klart lite julklapps shopping. Känner mig lite stressad med tanke på att det inte alls är långt till jul, och helgen är fullspäckad, precis som nästa vecka. Men vad gör det, jag längtar huuur mycket som helst faktiskt!

Nu ska jag åka. Puss

Har slutat att känna


Lucky me

Den här dagen började kasst. Låg kvar och sov ungefär en timme för länge, vilket resulterade i att jag bara hade 20 minuter på mig när jag klev upp. Det hade inte varit något problem om det inte vore för att jag skulle duscha och så. När jag iallafall stod i duschen så var balsamet slut, och mitt hår är därför ett helvete, eftersom jag inte heller hann torka det. Allt mitt smink är i stan, så jag ser ut som ett lik för tredje dagen irad. När jag sedan skulle leta reda på min mössa för att rädda min frisyr, ja då var ju inte den heller hemma, och när jag slutligen skulle borsta tänderna så uppstod ännu ett problem. Batteriet i eltandborsten var slut, så jag var tvungen att springa runt i hela huset för att hitta min andra tandborste. Dyngle var jag när jag gick till bussen, men jag hann ju med den iallafall som tur var.

Är iallafall på skolan nu, och har geografi. Ska sedan ha ett seminarium på psykologin, och kan ju hoppas att det går bra. Sedan efter skolan ska jag åka till Harriet med familjen och fira henne, och äta smörgåstårta.


The smell of your skin

Hade sjukt roligt i lördags, med härliga människor. Var lite överallt, och kom hem allt för sent. Haha.. Söndagen spenderades med pizzaätande, och slutligen lite jobb. Sov stenhårt inatt, och var sedan på skolan hela dagen.

Idag var det luciafirande på skolan, med luciatåg och fika. Helt okej om jag får säga det själv. Sedan har jag åkt skridskor med mitt mongoben för första gången på ett år, och det fixade jag ju rätt bra faktiskt. Annars har det inte hänt något intressant idag.. Åkte och jobbade några timmar efter skolan bara.

Ikväll har jag sett en rätt bra film också. Takers hette den, och den var helt klart sevärd. Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda om batterierna för morgondagen. Puss


helg till max

Hallådär. Igår efter skolan åkte jag till Birsta och mötte upp lite tjejer, gjorde lite ärenden och så. Pratade med Jeffe en sväng om lite planer som vi har, och det låter ju alltid lika kul. Därefter åkte jag hem, och Andreas var här. Sedan kom Angen, Micke och Algot. Så åt vi middag allihopa, kollade på Idol och myste på. Jag tyckte att det var helt rätt att Amanda vann även om jag inte bryr mig så mycket.. Iallafall så åkte jag med Janne upp till NCC vid halv 12 igår kväll. Matilda hade match 00.30, och jag hängde på och kikade på jäntan min! King var hon som alltid. Sedan åkte jag hem och kröp ner i sängen bara.

Idag ställde jag klockan på 08.00. Klev upp och slängde på mig lite kläder och sånt, sedan kom Tommy och Andreas och hämtade mig. Vi åkte då upp till E.ON för att kika på Luddes första hockeymatch, riktigt roligt att se. Nu har jag nyss ätit lunch och ska bege mig in till jobbet. Ska jobba till 17 och därefter åka hem och fixa mig innan det är dags att fira Louise. Kommer att bli en kanonkväll, och jag ska försöka knäppa lite bilder också.

Puss

Pepparkaksmys


thursday, i don't care about you

Har varit en bra och lugn dag på skolan. Gick på ICA med Bea efter skolan, och sedan tog jag bussen hem. Har varit och köpt present till Harriet som fyller 85 på tisdag, sedan var jag och Benke och handlade lite innan jag gjorde middag till mig och mamma. Nu tänkte jag sätta mig med A-fasen ännu än gång, så man får lite gjort. Sedan ska jag sortera lite kläder, och baka pepparkakor om jag hinner.

Ser framåt

Hallå där. Sitter i soffan nu och ser på Sanning & konsekvens. Har ätit lussebullar och druckit julmust idag efter träningen, och det var ju kanske hur gott som helst.

Imorgon har jag sovmorgon, och efter skolan ska jag bara hem för att städa och ta tag i lite saker. Jag hade velat träna men jag måste bli helt frisk innan jag kör igång igen, för annars blir det bara som sist.. Förhoppningsvis så kan jag köra nåt pass på fredag iallafall, innan det blir idolmys här hemma.

Jag längtar något fruktansvärt till helgen faktiskt. Känns som en tung vecka i skolan, och nu behöver jag både få vara ledig och ha riktigt roligt. På fredag ska jag som sagt se på idol här hemma. Äta god mat, och bara mysa på. På lördag jobbar jag 12-17, och sedan ska jag till stan för att fira Louise. Gissar på en riktig kanonkväll! Sedan på söndag är det jobb på hockeyn som gäller, men inte förän på kvällen, så på dagen så ska jag bara ligga i sängen och slappa. Ja guud vad jag längtar..

Nu ska jag slänga mig i duschen, och sedan sova. Puss


don't look back

Sitter på skolan nu och har Geografi. Idag har jag gjort en redovisning om Gothia Cup på svenskan. Slängde ihop den på 20 minuter imorse, men det gick fint! Har även en historia redovisning idag om kommunismen, och det får vi väl se hur det går, men det är ett grupparbete iallafall.

Kanske ska sola en sväng med Julia idag efter skolan, sedan är det fotbollsträning i stan som gäller.

Jag var så trött imorse. Hade tänkt kliva upp 06.30 för att hinna duscha osv, och sedan ta bussen vid 8. Det slutade med att jag klev upp 20 över 9, slängde på mig lite kläder, och struntade i att äns sminka mig eller fixa håret. Så idag är man sliten.

Aja, nu ska vi ha engelska!


Förvånas aldrig längre

Sitter och kikar på en Irene Huss film nu med Jossan, Andreas och Benke. Har ätit en god middag och bara tagit det lugnt sedan jag kom hem. Gjorde religionsprovet idag på skolan, och försökte jobba på en del på historian också, och det flöt på rätt bra. Imorgon har vi nån form av studiedag då vi får arbeta med det vi behöver, men vi måste befinna oss på skolan. Rätt smart ändå. Sen imorgon kväll så är det jobb på hockeyn som gäller.


a little bit of heaven

Legat i soffan hela dagen, försökt mig på A-fasen för första gången och bara slappat. Fick världens godaste middag bestående av oxfilé, och sedan hade mamma köpt Ben&Jerry's åt mig, heeelt perfekt. Sitter i soffan nu och ska slå på A little bit of heaven. En romantisk komedi tydligen, men tror att den kommer göra att en och annan tår släpps här. Nu ska jag ta mig an glassen och massa chips, även fast jag har massa plugg att göra. Men äh, det gäller ju att prioritera.. Puss


ännu en gång

Efter träningen idag, så kom febern smygandes på igen och så småningom så låg jag helt utslagen här hemma och fick ringa och sjukanmäla mig från hockeyn. Är spyless på det här nu, men det finns inget att göra åt det förutom att vila. Min kropp är helt slut och med min hals så kan jag knappt prata. Ska inte jobba imorgon heller, för det går inte. Behöver egentligen varje slant jag kan få, men inte till vilket pris som helst..

Iallafall så ligger jag i soffan nu. Äter tacos från igår, dricker Cola och ska kolla på Timrås match på tvn. Har även hyrt 2 filmer som får vara mitt sällskap ikväll.

Du har din nyckel snart

Gårdagen slutade med att Julia fick igenom sin vilja i form av att dra ut istället för att vara hemma och mysa.. Haha, ibland går det att övertala mig med. Vi var i Timrå först, och sedan blev det en sväng till stan. Hade en rolig kväll, och det lutade åt att vara hemma i bra tid, men sen blev det väldigt, väldigt sent ändå, haha. Och ja, vad gör jag då uppe den här tiden kan man ju undra? Jo, fotbollsträning i stan. Ska bara byta om nu och sen åka dit. Sen ska jag hem och sova nån timme innan det är jobb på E.ON ikväll! Puss


LW


there's a fire

Helloooo. Det var så jääävla jobbigt på Coren idag. Fyfasen. Det var hårt att köra igång efter att bara legat på soffan i en vecka och varit sjuk. Men det var väldigt skönt efteråt. Passade på att duscha på Etic idag så jag bara kunde komma hem och slänga mig i soffan. Sitter och dricker thé nu och ska kika på min morbror på tv'n. Har varit en bra dag det här! Puss

Som det var

Sitter på skolan nu och ser en film. Slutar vid 3 idag och då ska jag ta bussen till Timrå för att käka med Julia, och sedan ska vi träna.

Imorgon blir det nog en sväng på Birsta för att kika på julklappar. Har inte kommit på en enda så vi får väl se om jag gör några framsteg imorgon.


RSS 2.0