17 år


Idag fyller jag 17 år, och jag känner mig som världens lyckligaste! Jag har verkligen världens finaste människor runt omkring mig och det är jag så tacksam över. Ni gör mig så lycklig allihopa, TACK!

världens finaste vän





( samtliga bilder är väldigt gamla )


Du är världens underbaraste vän som finns i alla stunder, bra som dåliga. Du är bland det bästa jag har och jag älskar dig så mycket! ♥

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.



Du har vaknat i fel säng, du har vart kär

Nu åker jag in till stan och tar en middag med massa tjejer på jops. Blir hur bra som helst det! Sen får jag se var kvällen bär mig.


puss

Hade världens bästa kväll och natt igår. Firade Lisa och så med lite bowling sen middag och massa roligheter, sen avslutade jag kvällen på bästa sätt. Fina människor det finns.

Nu ska jag åka och träna och därefter skynda mig hem och sedan jobba på E.on. Puss



Johanna och jag igår. (Alicias bild)


Träningsdags

torsdag

Idag var det skola som gällde somsagt. Efter den så tog jag bussen in till stan. Gick och fixade lite grejer, slängde i mig något att äta, och sedan blev det jobb till 21. Så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och ladda för fredag! Imorgon är jag övertygad om att jag får en rolig kväll och sedan på lördag blir det en rätt stressig dag, men gud så skönt med helg!

jobb

Igår var det dåligt på uppdaterings fronten, men jag hade inte tid helt enkelt! Börjaded skolan 8.10 och hade en inte allt för rolig dag med historiaprov och massa annat. Efter skolan tog jag bussen in till stan och gick på banken o fixade lite grejer, sedan jobbade jag till klockan 9.

Idag ska jag vara på skolan från 11.30 till 16.00 sen drar jag till stan och jobbar ett par timmar till. I helgen ska jag nog hitta på nåt trevligt också utöver jobbet på lördag och kanske på söndag med, jäklar vad det rullar in pengar nu!

Nu måste jag ta en dusch och käka nånting, pusss

He's just not that into you

Idag hade jag det trevlig på Nolia mässan, jobbade sedan på hockeyn och var sedan hos min vän Lisa som fyllde 18. Just nu är jag negativ och lesss. Så jag ska krypa ner och se på en film, Dumpa honom får det bli. Tror den kan passa perfekt för mitt humör. Godnatt, puss



PS. jag skämtade om håret häromdan

klippte av lite..




Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Oj. Ja, tankarna har verkligen funnits och finns när det gäller detta. Jag har stora drömmar när det gäller detta faktiskt. Lite väl överdrivna kan man tycka, men det är ju somsagt en dröm, något som kan förändras, som jag bara kan önska just nu och hoppas på, något som inte står skrivet i sten med andra ord.

Det ska vara med den man jag i framtiden älskar, den som jag kommer känna att jag verkligen vill spendera resten av mitt liv med. Det ska vara stort och pampigt med mycket folk. Riktigt tjejigt med massa vitt, ljusrosa osv. Gärna i en stor vacker kyrka eller herrgård, som är som ett slott i en vacker miljö, gärna i ett annat land där jag bor just då. Det ska vara en sommardag, med mycket vackra blommor, vackert väder och allt detdär. Jag vill ha en vit stor underbar klänning som ska vara precis som jag vill ha, inget jag är halvnöjd med. Jag vill till och med ha världens fetaste bröllopstårta som är stor, vit, rosa och allt det där. Jag vill att det verkligen ska vara en av de bästa dagarna i mitt liv, jag vill ha ett riktigt sagobröllop och kunna känna mig som en prinsessa!

Hehe, jag skulle kunna skriva om det här hur länge som helst.. Fan vad jag är pinsam och överdrivit tjejig och fjantig ibland. Men jag älskar att drömma om saker och ting..

BB

Haha, ligger i sängen o kollar på Big Brother, skön dom är. Haha. Kändiskåta dom måste vara.. Men det här kan ju bli riktigt kul det! Haha

galet!

Jag ringde nyss ett viktigt samtal till en närstående vilket kommer leda till något bra framöver, vad tänker jag inte berätta än, men jag är iallafall stolt över mig själv. vissa vet vad det är, vissa inte! cool jag är som har hemlisar.

Nu ska jag åka till skönsmon hem till Kicki och kolla vilken storlek det blir på nya matchtröjan för min del!



Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.



London, och jag vill tillbaka dit hur mycket som helst! världens mysigaste stad.

Thailand 09













Det finns en plan! 2012..

if you're not the one

Ligger just nu i soffan på mitt rum och gör ingenting alls. Tänke dra mig vidare mot sängen och slå igång några OTH avsnitt!


sunny day

Här sitter jag och vill göra någonting. Tittade ut genom fönstret när jag vaknade, strålande sol och en underbart blå himmel! Heeelt underbart tänkte jag, men så tog jag mig en titt på termometern, närmare 20 grader kallt! BRRRR. Usch vad tråkigt det kändes helt plötsligt.. Jag funderar ändå på att dra på mig täckbrallor och hela den biten och bara lägga mig i en snödriva i solen, Haha. Men det kändes inte så roligt helt ensam faktiskt.

Mamma är sjuk så hon ligger mest i soffan, Benke kom hem igår kväll så han och Casper är ute och åker nåt ärende, funderar på om jag ska ta och Kika vad Timmy gör, eller så kanske jag får lite sällskap av någon annan idag, Hör av er om ni vill göra något med andra ord, jag har jätte tråkigt!


Från mitt sovrumsfönster just nu. Visst ser det väl härligt ut?

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Det blir aldrig av att jag skriver Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig. Så därför fortsätter jag på nästa dag helt enkelt!

Om det är något jag oroar mig över så är det att det skulle hända min familj någonting, då vet jag inte vad jag skulle göra, men så är det väl för de flesta. Men inte ska man oroa sig i onödan inte! :)

min finaste

Jag kan inte göra annat än att älska denna människa och hans verk efter alla dessa år ♥



Sara Svensson

Jag är så glad som har en sån vän som får mig att skratta såhär hela dagarna, i love you! ♥
(och jag bryr mig inte om jag ser lite galen ut, jag är bara lycklig en dag som denna!)





Hey

Klicka er in på min grymt sköna spotify playlist!  hey

E Westwick










Nu ska jag krypa ner i min säng och drömma om Ed Westwick. Så fruktansvärt snygg på alla vis! Grr

eller det kanske var hem till dig

Från kylan in i värmen
Jag kom och tänka på det nu
Kanske för att det är så tyst
Du som minns
Du som vet

Evighet som kändes som en evighet på riktigt
Du kan låna mig igen
Du kan förbruka mig igen
Dom himlarna har lämnat mig för länge sen
nu vet jag hur det känns
Jag hatar att bli liten
och vintern är så satans lång igen

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

En trappa upp
Alltid en trappa upp
Över parken
Och våran smällare

Blås lite här där det gör ont
det kanske ger sig

Lite slit är jag värd
Några fraser är jag värd
Ljug om du behöver
det gör ingenting

Jag hör tågen över bron
Masker som vampyrer
och nätterna som rensades på luft

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Hur kan man tacka nej
jag har saknat dig ibland

När stiger röken
från vårens eldar
Visst var det något som hände
eller är det jag som drömmer

Är det jag som drömmer
Du är bättre än du vet
Mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där vi kommer från
jag förstår dig bättre
Vill du nåt så vet du vart jag finns

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Du kan säga vad du vill till mig
nu hör jag dig igen

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Jag kom och tänka på det nu
kanske för att det är så tyst 

B.Davis


"Here’s my philosophy on dating. It’s important to have somebody that can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, y’know, turns you on… And it’s really, really important that these three people don’t know each other."


jag och min bok på bättringsvägen

WOHOOO! Jag har inge feber idag känns det som! Men min huvudvärk vill inte ge med sig riktigt än. Men eftersom att det verkar som att jag är på bättringsvägen så blir det troligtvis skola imorgon, ska ju jobba på kvällen också, så jag får så lov att bita ihop litegrann. Jag tycker det är så jäkla tråkigt att vara hemma så jag längtar efter att träffa lite folk, haha. Men, men men, Jag har jätte mycket skolarbete att göra! Fyfasen. Farmor skjutsade mig en sväng på skolan idag så jag kunde hämta matteboken, men vettteeefaaan om det var nödvändigt, den känns inte så lockande direkt. Ska chilla lite med min bok istället, Tre Sekunder. Någon som har läst den som vill ge lite tips o berätta lite om den? (Håller nämligen på med en recension av den på svenskan..)



petter


min kväll



Ikväll har jag tittat på Milan - Tottenham på en spansk sida med spanska kommentatorer




Jag har även hittat ett nytt anteckningsprogram där jag ska börja skriva ner mina tankar, Evernote





Nu går jag nöjd och lägger mig med min feber, Godnatt!

poetic

För det spelar ingen roll om du ljuger,
om du bara spelar med
Det spelar ingen roll så länge jag får känna det igen,
Bara en gång till

En sista kyss,
en sista låt

Sedan ska jag låta det vara

When all my dreams come true


When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you.




valentines dayyyy

Idag är det 14 februari, alla hjärtans dag! (..och med det två veckor tills jag fyller år!)

Dessvärre ligger jag hemma. Jag är sjuk. Feber, ont i halsen, ont i öronen och dödens huvudvärk! Allt kom helt plötsligt igår kväll, utan någon som helst förvarning. Förhoppningsvis går det över lika snabbt!

Så jag spenderar bara min dag/kväll i sängen och soffan. Fast jag måste även in till stan med mamma en sväng för att lämna nå grejer, så duschade nyss så jag ska se någolunda anständig ut iallafall. Efter det ska jag bara hem och ta det lugnt igen. Usch vad jag hatar att vara sjuk! så tråkigt :(

;

jag ska sluta slänga mina tankar över dig,
vackra du

I miss you

Hallådär. Idag har jag varit på Nordic en hel del. Vi förlorade dock båda matcherna, men det var inte riktigt rättvist helt och hållet kan jag tycka. Dessvärre fick Carro (våran målvakt) en ordentlig smäll mot huvudet i sista matchen så imorgon kan det bli så att jag spelar fast jag är skadad. Det beror på hur hon mår ikväll och så. I vilket fall som helst så blir det nog en rätt tidig kväll med tanke på att klockan ställs på 06.30 imorgon!

Nu ska jag mysa med mamma och bara ta det lugnt. Det är bara vi hemma ikväll. Ska äta mysmiddag och kika på tv skulle jag tro.

Du säger väl till om jag ska gå..

Jag var inte ensam
Jag är inte ensam nu
Vi känner varandra genom
tusen fenomen

Du var redan där
Min dröm var redan du
Den metalliska luften
Där i åttiotalets sken

Det jag minns när jag är här
Det som verkligen satte spår
Är skymningen och ljuset
Mellan husen där vi var
Jag vet ingenting om dig
Inte om du ens förstår
Du var tonen från en tid
från en vinter i en stad

!

Life’s too short to be sitting around miserable
People gonna talk whether you doing bad or good, yeah
Life’s too short to be sitting around miserable
People gonna talk whether you doing bad or good, yeah

Mcdonalds Cup

Skolan idag var bra, åt lunch med massa classmates på E.on, mycket trevligt! Efter skolan blev det Sara en sväng, sen kom mami, åkte hem och duschade och så, sedan drog jag mig in mot Nordic där det är Mcdonalds cup hela helgen, det är en 7manna fotbollscup för tjejer. Har spelat den de senaste åren vad jag kan minnas, men iår blir det inget spel med tanke på min skada, men jag kommer spendera i princip hela helgen där för att vara med mitt lag, och kolla på alla andra också. Iallafall så åkte jag hem med Matilda, så bestämde vi oss för att ta en myskväll hos henne, så jag har varit där hela kvällen och kom nyss hem. Hade det jätte roligt och mysigt! Såg på film, åt chips, satt vid datorn, snackade sönder varandras öron, skrattade osv. Så typiskt oss helt enkelt.

desutom vann mitt lag med 1-0 mot Lucksta, Bästaste tjejerna!

Godnatt!

lalala

hejdär. Igår var det en kul dag på skolan, skrattade hur mycket som helst och åt myslunch på E.ON med mina vänner.  Efter skolan gick jag med Sara hem till henne ett tag, sen kom mamma och hämtade mig, åkte hem och åt middag, plockade ordning på rummet, och bytte sedan om och åkte och tränade.  Efter träningen började jag plocka in lite kläder i garderoben, och när jag sedan klev in i duschen så började mamma dammsuga mitt rum, så sedan gick jag och la mig helt nyduschad, i en renbäddad säng, i mitt nystädade rum med tända ljus och såg på one tree hill! Huuuuur mysigt som helst.

Idag börjar jag 11.30 och farmor ställer upp och skjutsar mig till skolan. Sen blir det träning ikväll igen!

morsning korsning

sitter här med blött hår, osminkad och ofixad. Ställde klockan på 10.00 så jag skulle hinna duscha och fixa till mig lite, men insåg så snabbt jag vaknat att idag ville jag ha en slö dag, men klev iallafall in i duschen så jag skulle vakna till och känna mig lite fräsh iallafall.

Igår efter skolan åkte jag hem och låg sedan i sängen framför tvn i princip hela kvällen. Jätte skööööönt! Jag var hur trött som helst och somnade lite fram och tillbaka redan innan middagen. Jag såg på gamla OTH avsnitt, käkade popcorn, kollade på Mauro & Pluras kök när bästa Lasse och nån Helena var med, myste med datorn osv.

Idag börjar jag 12.10 så mamma kommer hem och skjutsar mig till skolan, hur bra som helst. Efter skolan blir det bara att åka hem och slänga i sig lite mat och byta om innan det blir dags för träning på Norrporten. Lär bli kallt men jag får klä på mig ordentligt helt enkelt! hih vad roligt det ska bli.

Ja, nu ska jag nog klä på mig iallafall, ha en bra dag gott folk!

<3


LW LW LW LW LW LW

jag får nog hålla allt tillbaks
det finns ingenting som räcker
hjärtat kom aldrig till tals
i ett block som bara läcker

om jag tappar allt igen
det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem
från alla hav och alla länder


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.





lördag




Imorse åkte jag och tränade i stan. Det gick jättedåligt och jag hade ont, ont, ont! Begav mig iallafall sedan hemåt, tog en dusch, tog det lugnt och åkte sedan vidare till E.on för lite jobb från 16.30-21. Sedan skulle jag egentligen vara med Lisa men jag fick veta tidigare idag att hon hade magsjuka, så där sprack den planen, stackarn.. Så jag åkte bara hem efter hockeyn, har ätit mysfika med mamma, Benke o Casper, och suttit här och bara tagit det lugnt.. (som de flesta andra dagar nuförtiden, haha) Nu ska jag fortsätta mysa och slå igång någon film och krypa ner i sängen! Godnatt

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

jag har några små dåliga vanor som jag önskar att jag inte hade. En av dessa är att skjuta upp saker. Jag är expert på att skjuta upp skolarbete, det måste jag sluta med, det blir bara jobbigare i slutändan och man tjänar ingenting på det. En annan sak är att jag biter på naglarna. Det har jag gjort så länge jag kan minnas, och ja, det är skitäckligt, men jag kan inte rå för det, och jag har försökt att sluta gång på gång..

cannonball

There's still a little bit of your taste in my mouth
There's still a little bit of you laced with my doubt
It's still a little harder to say what's going on


imorgon går vi mot helg

Nu ska jag krypa till sängs. Imorgon avslutar vi skolveckan och går mot helg, Äntligen! Ska på birsta efter skolan med Sara. Blir Birsta för andra gånger för mig den här veckan. Sist kom jag hem med tre tröjor, ett par byxor, en bh och lite små hårgrejer! imorgon blir det nog någonting till får jag hoppas. Ska även försöka hitta någon fin present till en vän. Sedan imorgon kväll blir jag nog bara hemma, det är vad jag känner för iallafall. Sedan på lördag så ska jag troligtvis till en fin liten kompis och spendera natten.

Godnatt

fröken svår

för ingen annan vet,
hur du log mot mig
hur du såg på mig
och hur du kysste mig

ingen annan vet hur jag kände mig med dig



Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick en miljon så skulle jag köpa en ny snygg bil eller något sånt åt min mamma, åka utomlands, ge något fint till min bror, shoppa litegrann och sedan spara till en lägenhet!

RSS 2.0