helgen












ångrar varje minut jag slösat på dig

Igår plockade jag upp Julia strax efter 12, så åkte vi mot E.on. Det var skitmycket folk, och väldigt stressigt att jobba, men samtidigt väldigt kul. Efter vi jobbat så åkte vi till Madde. Hade en helt grym kväll med massa tjejer! Mycket skratt o snack. Kom hem strax innan 3 inatt och slocknade väl med en gång ungefär.

Imorse hoppade jag bara in i duschen innan jag begav mig till Matilda. Blev bjuden på tacos och bara myste på. Sedan fixade vi massa saker innan hon hade träningsmatch. Följde med o kikade på den, och sedan åkte vi ut på havet! Seglade lite med hennes jolle, och åt gofika. Haha. Måååånga skratt gav det oss. Sjukt roligt har vi haft! Jag kom hem för en stund sedan och har nyss gjort lite middag som jag tänkte käka, sedan blir det nog till att mysa framför lite Grey's. Jag slänger in lite bilder senare om jag orkar.

Puss

Håkan Hellström - Båda sidor nu


du är underbar och glöm aldrig det

Hej. Sitter här och väntar ut tiden litegrann.. Igår efter jobbet åkte jag till Birsta med Lisa. Kom tyvärr endast hem med en ny skyddsplast till mobilen, så jag blev lite besviken. Men en god middag på charm blev det! Efter det satt jag bara hemma någon timme innan jag gick ner till Matilda och Linnéa. Pratade på massa i flera timmar, och myste med lite glass. Sedan blev klockan mycket, och det blev till att gå hem och krypa ner i sängen.

Idag jobbade jag på permobil till 13 tiden. Thomas ringde och undrade om jag kunde jobba ett par timmar ikväll, och eftersom jag inte har något att göra så är det klart man ställer upp. Så åker in och jobbar 18-21 också. Annars händer det ingenting idag. Ska försöka komma i säng rätt tidigt när jag kommer hem sedan, och sova ut litegrann. Ska inte vara på hockeyn förän halv ett imorgon så jag behöver inte kliva upp så tidigt.

Nu ska jag göra mig i ordning.

Puss





fanns det någon början

Ja, jag vet att min blogg är skit tråkig just nu. Det enda jag skriver om är att jag jobbar, äter, kollar på Greys Anatomy/Gossip Girl och sover. Men det är ungefär så mitt liv ser ut just nu, så snälla svik mig inte.. I helgen jobbar jag iallafall bara på lördag, och då är det hockeyn som gäller för första gången sedan i vintras. Det är avskedsmatch för Anton Lander och Sebastian Erixon på E.on, och det känns skitkul! Känns som att det kommer vara rätt mycket folk och mysig stämning. Annars vet jag inte vad som händer i helgen, men det lär väl inte bli allt för mycket fart på mig skulle jag tro.

Nu ska jag ta mig en snabb dusch, sedan krypa till sängs hos min Ninis. Kommer nog somna rätt omgående med tanke på hur tung kroppen känns. Imorgon är det jobb som vanligt, och på fredag igen, men jag hoppas iallafall på att hinna en sväng på Birsta någon av dagarna, för jag måste belöna mig själv med något kul mellan allt detta jobb!

Puss

price tag

Inget speciellt som hänt i mitt liv idag heller. Har jobbat 7-16 och inte gjort mer än så. Är ensam hemma för stunden, så ska sätta igång med lite middag. Därefter har jag ingen aning om vad som händer, men tror väl inte att det blir allt för mycket. Julia skulle iallafall kanske kika förbi en sväng.

Puss

hur gör du nu

Klev upp imorse och åkte på jobbet som vanligt. Jobbade dock bara till 2 tiden nånting, för det var så lite att göra. Åkte hem då och la mig o kikade på tv, slocknade någon timme också innan det var dags för middag. Sjukt trött man är nuförtiden.. Nu ska jag lägga mig i sängen med massa gotta och se på nånting bra. Helt okej avslutning på dagen faktiskt.

Puss



vi tar oss aldrig mera dit igen

Igår myste jag med Ida och Lisa, såg film och bara tog det lugnt. Idag har jag jobbat hela dagen lång, haft skitmycket att göra och är fullkomligt slut nu i både kropp och själ. Nu ska jag iallafall slå på lite Grey's och äta glass i min säng innan jag somnar. Imorgon väntar ännu en jobb vecka..

Puss

thinking of you

Harry Potter igår var så jävla bra. Ville inte att filmen skulle ta slut. Åååh vad bra den var! Hade utan tveka kunnat sett den igen direkt när den var slut. Aja. Åkte in till stan imorse på jobbet för att vara med vicky när hon öppnade, för imorgon ska jag öppna själv för första gången. Efter det gick jag en sväng på stan med mamma. Vi åt frukost på charm och gick sedan i lite affärer. Jag kom endast hem med en ny almanacka, medans hon tog med sig både en ny klocka och en plånbok hem.

Har ingen aning om vad som händer idag. Efter den här veckan är jag rätt trött, så jag får se om det bara blir till att slappa eller om jag hittar på något. Jag har sett/hört hundra nyhetssändningar idag, och får en klump i magen hela tiden när dom pratar om allt i Norge. Tycker det är så hemskt att jag är påväg att börja gråta. Kan inte låta bli att känna med alla där. Alla anhöriga till de om dött, alla som skadats, och alla andra som påverkats på minsta sätt. Det gör ont att folk kan ha så lite hjärta och göra något så hemskt.. ♥

Nu ska jag iallafall hitta på någonting!

Puss







jobb


Curres igår



sjukt trött på permoooo imorse, ville dö ungefär


veckans roligaste händelse på permobil. Grabbarna klev in i fotorummet och kom ut med ett leende på läpparna..

som en virvlande vår

Hejdär. Här sitter jag. Kom hem från jobbet för en stund sedan efter en lugn dag. Igår jobbade jag på permobil från 07 till 15.30, sedan åkte jag direkt till curres och jobbade 16-21 där. Kom dock inte i säng förän väldigt sent, så idag är jag rätt trött.

Snart tror jag att jag ska försöka sova någon timme, eller iallafall vila litegrann, för ikväll blir det bio! Ska se sista Harry Potter filmen med Sara och Ellen. Har längtat så jäkla mycket efter den här filmen, men nu får jag nästan lite ångest över att det är den sista. Slutet liksom, men jag tror den är skitbra i vilket fall som helst! Vi hörs senare.

Puss



oooops

Woopwoop! Kom hem med en iphone 4 från birsta, så nu är man väl rätt nöjd med livet, jaooo. Ska leka lite mer med den nu, min lilla älskling.. Som jag har väntat på denna dag. HEHEEEEEE

beautiful boy

Hade en bra kväll igår. Trevligt sällskap, lite glas, en film och massa Grey's Anatomy. En kanon kväll helt enkelt. Idag har jag jobbat hela dagen lång. Just nu sitter jag och väntar på mamma som varit hos frissan. När hon har kommit hem så ska vi plocka upp Julia och Sara för att åka till Birsta. Kanske, kanske kommer jag hem med något trevligt. Vi lär ju märka.

Puss


Och det första jag ser när jag vaknar är ditt namn

Tänkte dra igenom lite snabbt vad som hänt sedan sist i mitt liv.

I Lördags jobbade jag till 21, sedan drog jag på lagfest hos Lollo. Hade skitkul. På söndagen kom Mamma och Benke hem, så nu har väl livet och hemmet återgått till det normala. Jobbade ett par timmar på söndagen också för den delen.. Sedan igår så började jag på Permobil och ska nu jobba där de 5 kommande veckorna till skolan börjar. På kvällen fick vi besök av Mormor och hennes kompis. Firade Mormor för att hon fyllt år,  och åt en god middag och så.

Sitter på jobbet nu och börjar om en liten stund, så ska stänga ner det här nu och ladda för en arbetsdag helt enkelt. Ikväll ska jag nog träffa en fin liten vän. Mysa lite framför en film kanske. Hoppas på det. Blir ju helt trött på kvällarna nu. Men det är ändå skönt att jobba såhär, 7-16, så jag får lite rutiner igen. Somnar hyffsat på kvällarna, samt äter på samma tid varje dag ungefär. Det är bra för mig.

Nu äre bara att säga tack och hej!

Puss


over my head

Har gått kanoners att jobba idag, men är helt slut som vanligt. Har nyss dragit igång en tvättmaskin, och nu ska jag ta mig en dusch och sedan får vi väl se.. Skulle gissa på att jag hamnar framför en film, men man vet ju aldrig. Börjar ju faktiskt inte jobba förän 15.00 imorgon, så vad som helst kan ju hända en natt som denna.. Haha nee.

Puss

det här är värt att dö för

Myste lite igår efter jobbet. Såg en skitbra film! Felon hette den. Riktigt bra iallafall.. Snart kommer farmor och hämtar mig, och skjutsar mig på jobbet. Ska jobba till 21 ikväll igen. Efter det så blir det bara till att sova och ladda om för morgondagen igen.

Puss



Even when you don't know 
I'll be by your side 
Even when you think you're all alone 
I'll be by your side (hey ohh) 

I'll be right behind you, keep on goin' 
In which ever way the wind is blowing 
I will be there til the world stops turning 
Baby I will keep this fire burning

When nobody else is 
I am on your side, oh yeah… 
Baby when you're not even yourself 
I am on your side

Even when you lost your faith in love 
Even when there is no light above 
Even when you wanna run and hide, yeah… 
I'll be on your side


J


det är så det ska vara

Jag är så glad att jag vill skrika ut det över hela världen. Helt pirrig o lycklig i hela kroppen. Jag har världens mest fantastiska människor i mitt liv som gör allt så bra. Det enda som egentligen saknas är fotbollen, men jag är glad ändå, för den kommer tillbaka den med!

Fick med mig Jack till birsta en sväng förut. Köpte lite shampoo och grejer. Sedan åkte vi hem och han släppte av mig. Gjorde en underbar middag till mig själv, bestående av en fläskfilégryta och pasta! Hur gott som helst. Sedan kom Jack tillbaka och hade Linus med sig. De tvättade bilen och sedan åkte vi ut och åkte lite. Var upp i sidsjön och snurrade på och sånt. Köpte med mig världens godaste daimglass påvägen hem, så slog mig ner med den framför fotbollen när jag väl var hemma. Sverige gjorde en dålig match mot Japan så jag var lite deppig ett par timmar, men sedan vände mitt humör som tur var!

Imorgon ska jag jobba från 16-21 (SJÄLV!?! blir nervös av bara tanken..) och efter jobbet så ska jag bara hem och mysa, men nu blir det en film innan jag kryper till sängs.

Puss



Lyckliga jag på Gatufesten med underbara tjejer!





jag är nästan där

Jag har väl i princip ingenting att dela med mig av. Var hemma hela kvällen igår och bara tog det lugnt. Såg på Gossip Girl, satt vid datorn, och åt glass typ. Nu ska jag ta mig en dusch, och sedan ska jag försöka få med mig Jack till birsta en sväng. Har sovit allt för länge idag, så har lite ångest över att dagen bara försvann, menmen.

Idag är jag ju ledig, men sen blire jobb torsdag, fredag, lördag, med lagfest på lördag också. Sedan är jag ledig på söndag innan jag börjar på Permobil i 5 långa veckor. Jag kommer desutom jobba en och annan kväll samtidigt, och även jobba lite på helgerna. Jag får helt enkelt se fram mot pengarna som rullar in sedan, för annars kan det kännas tungt.

Puss

att veta när man väl är där

Umgicks med Sara hela dagen igår. Åt mat och myste på ända till natten. Jag hade sedan sovsällskap och vaknade imorse av att regnet öste ner. Kanondag tänke jag faktiskt, till skillnad från många andra. Gjorde pannkakor till frukost och har sedan bara tagit det lugnt. Nu ser jag på The Notebook i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på.

Puss

right now, i love my life

Jag har haft några av de absolut roligaste dagarna i mitt liv under gatufesten i år! Har skrattat och haft det hur bra som helst. Alla fantastiska människor runt omkring mig har gjort dom här dagarna till något alldeles extra. Och lite tur i oturen är det väl att det är slut ändå. Det är ju synd eftersom jag har haft så jävla roligt och skulle vilja leva mitt liv såhär varje, varje dag! Men.. Jag är helt slut. Sjukt trött i både kropp och själ. Hahaha, men lycklig är jag!

Nu ska jag krypa ner i sängen eller i soffan. Ska se nån film och sedan sova som en stock.

Puss

ÄNTLIGEN KLART!


kung för en dag

Hade en fantaaaaaaaaaastisk kväll igår med min vän Julia Jonsson! Slutade jobba vid 7, så missade tyvärr september. Skyndade mig iallafall på Ica en snabbis, sedan upp till Julias kille Jonathan i stan. Fick låna duschen och grejer där, så fixade till mig så snabbt jag bara kunde. Därefter rullade det in några kompisar till hennes kille, och det blev lite förfest där. Snabbade oss ner på stan strax innan 9, där var det Petter o vi bara rööööjde på! Träffade andra Julia, samt Sara, Ellen och Anny. Träffade massa roligt folk hela kvällen iallafall. Kan ju sammanfatta allt med dessa ord:

PARTY
KARUSELLER
MAT
SNYGGA KILLAR
TRÄNINGSVÄRK

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan beger jag mig till Madeleine för middag innan vi drar in på GF ikväll igen och bara njuter av livet.

Puss

you and me

Hade en jätte mysig kväll med Julia i tisdags. Vi åt godis och bara tog det lugnt. Pratade hur mycket som helst vilket gjorde att vi somade väldigt sent. Hade ställt klockan igår morse, så vi klev upp och solade och badade hela dagen. Huuuur mysigt som helst det med.

På kvällen åkte jag in till gatufesten med den andra Julia samt Jocke och Jonte. Träffade Sara och Ellen där inne, och gick runt och hade det trevligt. Så nu är det äntligen igång! Är sjuuuukt peppad för gatufesten iår. Nu ska jag in till stan och jobba till 19, vilket tyvärr gör att jag missar September ikväll. Men jag gör mig redo för Petter klockan 21 istället! Hoppas på en kanon kväll.

Puss

Jullisen

Här sitter jag och väntar på min älskade vän Julia Jonsson som jag ska spendera min kväll med!





lights

Att städa är verkligen det tråkigaste jag vet. Idag har jag städat mitt rum, toaletten på övervåningen, samt hjälpt brorsan med vardagsrummet uppe. Några saker som iallafall är positivt med att städa är ju självklart att det blir fint efteråt, men även att man jämt hittar massa saker! Allt ifrån hårsnoddar och hålnålar, till en och annan slant lite här och var. Dessvärre så tar det jämt en himla tid för mig, för det finns alltid massa andra saker som vill ta uppmärksamheten, men snart är jag färdig iallafall.

Senare så ska jag träffa Jullis. Vet inte vad vi ska göra, men tror att det bara blir till att ta det lugnt. Det var så längesedan jag träffade henne så det blir mysigt.

Puss

lets go





det dom aldrig nämner

Under dagen på fredagen låg jag bara hemma och tog det lugnt. Tillslut åkte jag med mamma och Julia till birsta. Handlade massa med Julia på Ica Maxi inför kvällen och så. Väl hemma åt vi maaaaassa god mat, såg på film, och bara hade en jätte mysig kväll. Somnade rätt sent, även fast vi båda var trötta hur tidigt som helst.

På lördagen åkte jag in och jobbade vid 11. Jobbade med Robin hela dagen. Det gick bra även om det var rätt dött. Vi lekte iallafall lite med kassan så den börjar sitta nu. På kvällen kom Sara förbi hemma hos mig. Vi gjorde inget speciellt, utan pratade mest på bara, men det var lika trevligt som alltid.

Idag åkte jag in och jobbade igen. Jobbade med Vicky idag, och vi har verkligen fått oss ett och annat skratt idag. Massa sjuka grejer, och bra har det väl gått! Kom hem för någon timme sedan och avnjöt en efterlängtad middag. Nu ska jag åka med mamma till statoil en sväng, och sedan ska jag duscha. Efter det kommer Lisa och hämtar mig så sover jag hos henne inatt. Hur bra som helst! Jag är helt slut efter allt jobbande och för lite sömn, så det blir nog en rätt tidig kväll. Fast vem vet? Nu ska jag kila.

Puss

RSS 2.0