I'm Good

Hejdär. Operationen blev tidigare igår så rullade ner mot salen redan strax efter 8 igår morse. Det gick bra allting, men var helt slut efter pågrund av allt smärtstillande, så därför jag inte orkade svara på några sms eller så igår. Men det ser ut på röntgenbilderna som om allt ska bli bra iallafall. Annars har jag väldigt ont och är helt slutkörd, men jag lever iallafall, och det blir väl bättre och bättre. Så, nu vet ni det! Men om jag inte svarar när ni smsar eller ringer så är det helt enkelt för att jag inte orkar prata med nån. Blir kvar här tills imorgon iallafall.

Nu kommer jag ha gips i sex veckor till att börja med iallafall, och jag får inte stödja och så på benet.




Sjukhuset

Vemdalen idag var helt otroligt underbart. Har haft en så rolig och mysig dag att jag är helt till mig, haha.

När vi kom hem från vemdalen vid sju tiden så kom mamma och hämtade mig. Vi åkte på Biteline och hämtade Pizza och åkte sedan till sjukhuset. Så nu ligger vi på patienthotellet och har ikväll tittat på fotboll och bara myst på. Jag har nyss duschat i världens äckligaste rengörings skit så jag luktar sprit om hela kroppen, men nu ska jag ta och krypa ner i sängen, så väntar operation imorgon.

Puss och godnatt på er

Vemdalen










Why is everything with you so complicated





Cos if you really wanna be alone
I, will throw my hands up cos baby I tried
RIHANNA, I Love You

bra dag

Idag är en toppendag! Det gick jättebra på skolan med samhällsredovisningen och allt. Promenerade hem från skolan tillsammans med Sara, tog en sväng på ICA och därefter gick jag hem till farmor. Hon bjöd på mat och allt var frid o fröjd. Hämtade sedan ut mina grejer från H&M vilket gjorde dagen ännu bättre!

Senare ska jag åka och handla med mamma inför morgondagen. Jag ska vara på skolan klockan 06.15 för avfärd mot vemdalen över dagen med mina vänner, så det ser jag fram emot.

Förövrigt så läggs jag in på sjukhuset imorgon kväll och opereras på onsdag, så nu är det bara att hoppas på det bästa!

pussssssshej

beställd!


det var vi mot världen



det är klart jag saknar dig

ew

helgen

Kvällen igår blev hur bra som helst. Massa, massa tjejsnack i många timmar. Bestämde även precis innan jag åkte till Sara igår att jag skulle stanna kvar o sova där, ett bra val! Men klockan stod på 05.45 imorse, så allt för mycket sömn hade jag väl inte fått när jag åkte och jobbade, men det gick bra ändå det med.

Annars har jag varit på bio med Ellen ikväll. Vi såg Hur många lingon finns det i världen. Kanske inte en av de bästa filmerna jag sett, men rätt bra ändå. Mysig liksom.

friday i'm in love

Idag är en riktigt bra dag må jag säga! Startade dagen med en massa snack med Ellen och en tupplur i bibblan. Det blev sedan lunch på E.on med mina fina, och därefter Birsta med Ellen, Charlie och Dannnneee. Eller ja, lite skolarbete däremellan också. Mycket trevlig dag.

Ikväll får vi middagsbesök här hemma, och det blir lite sushi. Därefter ska jag bege mig till Sara för mys med tjejerna ett par timmar.

pusssss

mysmatchen

SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA! Jag och Sara är med i en tävling där det gäller att komma på en ny chipssmak. Det vore guld värt om ni ville rösta på oss! kom igen nu!

http://mysmatchen.se/bidrag/tzatziki-39


du är snart där

Nu sitter jag bara och väntar ut tiden. Har nyss ätit frukost och tänkte strax ta mig ett äpple. Farmor hämtar mig klockan 11 och skjutsar mig till skolan, tur jag har. Annars längtar jag tills på tisdag då vi ska till vemdalen med skolan över dagen. Då blir det mys i backarna med tjejerna hela dagen! Men först är det en helg som väntar. På fredag ska jag till Sara, men ska hem tidigt eftersom jag ska upp på inventering 0700 på lördag. Annars vet jag inte vad som händer. Förövrigt så är det mindre än en vecka tills jag opererar mig. Jag börjar bli rätt nervös nu, men det ska väl gå bra, även om tiden efteråt kommer bli otroligt tråkig.



jag bör tvätta av spegeln när jag kommer hem från skolan.
.


gårdagen hos Melanders





igår hade jag en jätte mysig kväll med mamma, Lisa, Birgitta, Ida och Karin. Vi åt räkor, kräftor och massa annat gott och bara myste på!

He kissed my lips I taste your mouth


Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Cause when I'm with him
I am thinking of you


jag kunde inte låta bli






mycket fattigare, mycket gladare!
(att jag är lite tveksamt till att plaggen blir bra på är en annan sak..)

when I look at you

Gårdagen var mycket trevlig med allt vad det innebär. Hade en grym kväll på alla sätt med min vän. En hel del skratt, dans och lite mat däremellan också. Vi var väl hemma hos henne strax efter 3 nånting, så idag är jag väl rätt trött helt enkelt. Idag tog iallafall jag och Julia en tur till IKEA där vi käkade lite innan jag tog bussen hem och ikväll har jag varit och tittat på fotboll på norrporten, och efter det ätit sushi framför lite hockey på tvn. Snart blir det mer tv-mys. En typisk söndag helt enkelt.



Julia och jag igår

städfrilla

Här sitter jag, varvar väntandet på middagen med lite städning. Senare ska jag duscha och fixa till mig innan jag sedan drar iväg på nån fest i Hässjö med Julia N. Blir en lugn och troligtvis rätt tidig kväll, ska ju trots allt jobba klockan 12 imorgon, men det blir nog riktigt kul ändå!

Sen imorgon kväll blir det andra bullar, då är det Vigors Coctailparty på stads som lockar tillsammans med Julia Jonsson. Fullspeckad helg med andra ord, men hur kul som helst!

Nu ska jag ta min städfrilla och röja upp lite till här, puss



thats why

De som känner mig väl, de vet att klippet jag la in förut är bland det finaste jag vet. Jag har sett det hur många gånger som helst och tröttnar aldrig. Det är min absoluta favorit scen ur One Tree Hill (alla andra serier med för den delen..). Jag tycker det är så vackert på alla sätt och vis, och jag kan slå på det bara för att känna kärleken litegrann, vilket humör jag än är på!

vackraste ögonblicket


rastlös..

Jag är rastlös så in i bomben just nu. jag har så förbannat tråkigt. Ändå ligger det tusentals grejer och klädesplagg på mitt golv som väntar på att bli undanplockade. Meeeeen hur kul känns det liksom? Nej, inte så jätte roligt.

Fick iallafall veta idag att jag klarade naturkunskapsprovet som vi hade innan lovet. Det var som att en sten lyftes från mitt hjärta. Jag hade lite ångest där ett tag när jag insåg att jag borde pluggat betydligt mer än vad jag hade gjort, men vad gör det om hundra år när man åtminstone klarade det. Det känns iallafall som den här veckan har gått rätt fort för ovanlighetens skull. Imorgon är det redan fredag och därmed helg. Jag hoppas på en riktigt rolig helg, och det tror jag det blir också!

min vän

Du kan väl sakna mig ibland
du kan väl stirra upp mot stjärnorna
så att vi har nåt gemensamt



nånstans där så blev jag den jag är nu

Jag har inte alls många läsare, men jag har fler än att jag ska kunna komma på vilka det är. Jag är så jäkla nyfiken på vilka det är helt enkelt. Haha. Och det blir ju inte lättare när ni inte kommenterar heller, hehe..

Skoldagen rullade på bra med en hel del skratt. Efter skolan gick jag och käkade pizza med Sara, Ellen och Alicia. Vi satt där i närmare två timmar och bara pratade, men framförallt skrattade hur mycket som helst. Gott var det desutom. Efter det hängde jag med Sara hem en sväng. Vi la oss i soffan med täcke och kikade på tv och bara tog det lugnt.

Kom nu hem för någon timme sedan. Har sedan dess bara legat i sängen. Jag är helt galet trött så jag ska nog ta och sova snart, hur tråkigt det än låter. Ligger iallafall och lyssnar på massa gamla låtar med Lasse som jag inte hört på länge, hur bra som helst. Ska springa ner och kolla om det finns nån glass nu, kan ju aldrig sluta äta..

puss

I knew what I was getting myself into



Här är timmarna av ovisshet
poeternas bensin
här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort
Här är timmarna av ovisshet
poeternas bensin
här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort
Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gj

tuesday

Idag är det bara tisdag, men det känns som om jag redan hunnit med massor den här veckan! Igår började jag dagen i stan klockan åtta. Jag gjorde lite ärenden, hann med att fika för mig själv, och hann träffa Julia J och snacka av med mig henne en hel del. Därefter åkte jag till skolan någon timme, och sedan åkte jag till Birsta med Ellen. Jag införskaffade mig en klänning som jag troligtvis ska ha i helgen, samt lite makeuuuup grejer.

Idag har jag varit på sjukhuset nästan tre timmar. Har träffat läkare och allt möjligt inför operationen. Har inte varit nervös förut men nu börjar det tränga sig på lite snabbt. Har även varit på skolan och försökt gjort det man ska där.

Nu ligger jag i sängen med lite glass. Jag tänkte fortsätta se en film nu och sedan får vi se vad som händer.

Sitter just nu på city café helt ensam och...

Sitter just nu på city café helt ensam och fördriver tiden med en fika. Känner mig lite smått mobbad som sitter här helt själv, men ibland har man inte så mycket annat till val om man vill slippa att frysa. Jag har iallafall startat dagen med en underbar frukost så nu lär ju dagen bli bra iallafall tror jag! Nu ska jag fortsätta läsa DN och bara mysa på, sen blir det stan en sväng också. Puss


kungsberget










home sweet home

Är nu hemma efter att varit i Kungsberget sen i torsdags. Har haft det jätte mysigt med trevliga människor och massa skidåkning. Nu ligger jag i sängen och ser på min dvd som hade trillat ner i brevlådan när jag kom hem, Lars Winnerbäck - Live i Linköping. Har inte fattar hur jag inte kan ha ägt den förut, men så var fallet iallafall.  

Ikväll blir det riktigt söndagsmys skulle jag tro, för imorgon är det tidig morgon som gäller. Jag lägger in lite bilder senare om jag finner orken!

rihanna


Eye to eye 
Cheek to cheek 
Side by side 
You were sleeping next to me 
Arm in arm 
Dusk to dawn 
With the curtains drawn 
And a little last night on these sheets 
So how come when I reach out my finger 
It feels like more than distance between us

världens finaste







Tack för lånet Micke och Angen! Angens blogg har ni här:  http://angenf.blogg.se

Algot

Jag har nyss duschat och sitter och tittar på 24 nu. Ska väl snart börja fixa till mig litegrann. Sedan ska jag på vårdcentralen och ta blodprover, och efter det ska jag hämta Algot på dagis och bara mysa med honom! Längtar efter lillgubben.


skit träning

Idag funkade foten kanon hela dagen, gick ju hur mycket som helst utan att det blev problem, och på uppvärmningen på träningen kunde jag gå för fullt och allt kändes såååå bra. Men sedan gick det riktigt åt helvete, rent ut sagt. När vi körde första bollövningen efter uppvärmningen så la den av fullständigt, allt bara vek sig och jag föll ihop pladask och fick halta av plan i panik. 15 jävla minuter fick jag vara med sen fick jag lägga benet i en jävla snöklump och halvgrina. Kicki fick ringa mamma så hon kom o plocka upp mig, så vare bara att åka hem. Fyfan vad less jag är, har aldrig haft så ont. Det enda bra ikväll är att jag fick äta en semla. Allt annat är skit. Nu ska jag duscha, lyssna på musik, se på film o bara vara arg. Desutom kom mamma och mina ledare överäns om att jag inte ska träna nånting mer nu innan operationen. Jävla skit allt är.

jag liksom föll över kanten


och jag somnade den natten i tron på att allt var en del 
i en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria

natten som kom sov du vaken och drömde om allt 
som vi kunnat göra
om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt
och om nån att beröra

Dag 16 – Innehållet i min väska.



vårväder

Ställde klockan på 11 imorse, låg kvar och drog mig en stund men klev till slut upp och klädde på mig. Begav mig sedan iväg på en promenad på över en och en halv timme. När jag tillslut var hemma igen så insåg jag att jag inte hade någon nyckel, NEHEPP tänkte jag då, började ringa några samtal men insåg att jag inte skulle komma in innanför dörren närmsta timmen, så satt mig på sparken i en snödriva, chillade lite. Sen kom jag på den briljanta idén att ringa Sara eftersom jag ändå hade bestämt att jag skulle vara med henne, så bestämde mig för att fortsätta mitt promenerande dit. Väl där blev det lite snackande och fika, sen tog hon på sig träningskläderna och vi fortsatte turen ytterliggare nån timme. Så idag har jag varit ute ungefär tre timmar i underbart väder och bara tagit det lugnt. Huur skönt som helst! Nu ska jag äta lite middag för att sedan bege mig till Kuben för ute träning.


biomys

Åkte på bio med Julia tidigare ikväll och såg Min låtsas fru med Jennifer Aniston och Adam Sandler i huvudrollerna. Det var en romantisk komedi med allt man kan tänka sig. Jag är inte så mycket för komedier och så i vanliga fall men den här gillade jag verkligen, så den är helt klart värd att se tycker jag. En bra film enligt mig alltså!


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jag kommer inte på nåt på rak arm sådär som jag ångrar i mitt liv. Självklart kan jag ständigt ångra mig om jag inte pluggat ordentligt, om jag inte gjort det jag ska, men det är sånt som jag släpper sedan. Jag har ingenting som jag ångrar så mycket att jag verkligen går runt och mår dåligt över det.

love in black and white








jag räknar timmarna

Jag har nyss kommit in efter att jag tog tag i mig själv och gick ut på en promenad i ungefär en timme. Det var hur skönt som helst, bra väder och allt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig till Birsta en sväng med mamma. Senare blir det en tur till Andreas och Josefin eftersom Jossan fyller år!

pussss

confused

Igår trodde jag att jag skulle till Sara och umgås med henne, Ellen och Julia, men nejnej, se så fel jag hade. Dom bjöd mig på middag på biteline eftersom jag fyllt år, världens gulligaste tjejer! Sedan åkte vi hem till Sara och hade det trevligt iallafall. Hade världens bästa och mysigaste kväll.

Idag klev jag upp tidigt och åkte tränade i stan, sen blev det lunch i birsta innan jag tog mig hem och gjorde mig redo för jobb. Så nu har jag nyss kommit hem från E.on och jag är helt slut i hela kroppen. Jag ska jag nog krypa ner i sängen och bara slå på nåt att se på, är så förbannat trött.

undrar var vi hamnar härnäst


just like you

Sitter här och lyssnar på musik, när jag egentligen har en massa annat som jag borde göra. Ska ta och göra lite mat med min bror nu strax, sen ska jag sätta igång och plugga lite naturkunskap. Känns väl sådäääär. Men snart är det lov!

you make me smile

Allt bara rullar på bra nu, förutom skolan typ, och träningen då. Men skolan ordnar snart upp sig när jag får vila från den under lovet, och träningen blir väl inte bättre de närmsta månaderna, men jag har iallafall operationstid 30mars, så det går ju framåt iallafall! Annars är allt toppen nu, jag mår jättebra och känner mig så glad. Jag har världens bästa vänner, en underbar familj som jag älskar mer än allt och så vidare.
På fredag ska jag mysa med Sara, Julia och Ellen hemma hos Sara. Vi ska äta middag och bara ha en underbar tjejkväll med allt vad det innebär. Längtar så mycket till att bara vara med dom och ha det mysigt.



nyduschad och trött, men hur lycklig som helst!

samhälle

Just nu sitter jag på skolan och har Samhälle. Vår lärare Elin var väldigt snäll och bjöd på mackor så nu orkar man ju hålla sig vaken ett tag till! Snart kommer mamma och hämtar mig, då ska jag hem och byta om och sedan vidare till E.on för jobb. Jag känner att det är väldigt mycket just nu och jag måste verkligen ta och utnyttja min lediga tid bättre till sömn och plugg, annars kommer jag aldrig fixa den här veckan fram till lovet, men det ska jag ordna upp! Nu ska jag plocka ihop allt och åka hem iallafall.

RSS 2.0