Under bar himmel

Idag har jag haft betygsamtal på engelskan, tagit redan på vad jag fått för betyg i samhälle A och gjort den sista uppgiften i spanskan, så nu känns livet plötsligt mycket bättre. Även om spanskan kanske kunde ha gått bättre, haha. Men nu är det slut på det iallafall. 

Idag fyller min underbara mamma år! Dessvärre så ska hon på föräldrarmöte ikväll, så jag följer med Julia på fotboll, men efter det så ska jag hem och äta smörgåstårta och fira mamma litegrann.

Nu blir det troligtvis lite gossip innan jag äter middag och drar mig iväg på fotbollen.

Puss



MAMMA



Grattis på födelsedagen mamma. Du är världens mest fantastiska människa och jag älskar dig mer än något annat! Puss ♥

Hur gulligt?


Man down

Skoldagen rullade på, även om det inte var den bästa. Jag är galet trött, har ont i benet och hoppas på att komma i säng tidigt ikväll. Jag väntar nu på några avsnitt av Gossip girl nu som jag tänkte kika på, annars så ska jag bara försöka plugga lite spanska idag om jag finner orken någonstans.. Jag verkar ju ha tappat den helt.

Hur som helst så är det en kort vecka, så det ska nog gå bra. Sedan är det långhelg som gäller, och då ska jag ha massa roligt! Längtar redan, hehee. Nu blev jag plötsligt lite gladare när jag tänkte på det.

Nu ska jag ringa och se var min mor är någonstans, jag börjar ju bli hungrig!

Puss



Alla vägar har sitt pris

Avslutar helgen på bästa sätt!  Cocacola + Gossip Girl

Det är vad som behövs för att jag ska orka hålla humöret uppe, i tanken på att det är skola imorgon igen. Det är tur att det är en kort skolvecka som väntar, för jag orkar verkligen inte mer än så.

Puss och godnatt mina fina

Lite trött en dag som denna

Tjoooo! Har nyss kommit hem från en tur på Birsta med Matilda. Kom hem med morsdagspresent samt lite saker till mig själv. En jacka från Nike och ett par cykelbyxtjoffs som jag kan ha under klänningar och sånt. Har haft riktigt trevligt!

Nu ska jag strax ner till Harriet för att att fira morsdag med familjen. Annars är jag sjukt trött men väldigt glad.

Puss



Min nya jacka

Oreoreooo

Drog till waynes runt sju och åt middag och grejer med massa folk, det var treeevlans. Drog sedan vidare till Simon genom en taxi med någon som hette Hussain, kanske hur kul som helst. Hade en kanooonkväll/natt. Har nyss kommit hem till mig, och har Julia med mig. Vi har precis tryckt i oss lite käk och ska nu krypa till sängs.

Puss och godnatt



Slitna tjejer.. ;)




Man säger saker man inte förstår

Av någon konstig anledning, så känner jag lukten av dig idag.
Jag förstår inte var den doften sitter kvar, men den dök plötsligt upp här hos mig.
Jag vet inte hur den kan sitta kvar i den här tröjan.
Nej, jag har ingen aning.

Men jag antar att jag saknar dig.

Inte skyldig nån nåt

Godmorgon! Myste med tjejerna igår, och bara tog det lugnt. Sen lämnade Ellen oss och Sara och Julia sov här.

Idag är det fullspäckat schema. Ska hoppa in i duschen nu och sedan göra mig iordning. Först ska jag ut till Söråker och titta på fotboll, och sedan hem och byta om innan jag rör mig mot stan för att fira Jeffes artonårsdag! Ska bli jätte roligt. Hoppas hon får en bra dag vännen min.

Vi hööörs senare, puss på er



Vi kanske hittar nåt' att bygga upp en vacker dag

Blev en skitbra dag idag på skolan. Fick vg på matte nationella, vilket gjorde min dag helt. Sedan har jag skrattat så jag nästan gråtit med Sara och Ellen.

Ikväll ska jag vara med tjejerna. Vi ska bara mysa på vi. Ellen ska desutom slänga i en färg i mitt hår. Hoppas det blir bra, men man vet ju aldrig. Haha.

Nu ska jag städa rummet ordentligt eftersom det inte blev av igår. Slår på lite musik så ska det nog gå på ett kick!

Puss

If I ever see you again, i will hit you right away

Idag åkte jag till Torpshammar och kikade på fotboll direkt efter skolan, och kom sedan inte hem framåt 10 skulle jag gissa på. Sedan hamnade jag här än en gång. Det största frågetecknet i mitt liv just nu, är var fan min datorsladd till ipoden är? Jag förstår inte hur den gång på gång kan försvinna. Så den som vet var den är, hojta gärna till.

Imorgon börjar jag klockan 8, och efter skolan ska jag vara med tjejerna på kvällen. Jag hoppas även på en god middag där i mellan. 

Nu ska jag, om jag orkar, försöka plocka i ordning på rummet. Det är riktigt vidrigt här. Fan vad dålig jag varit på att hålla ordning senaste tiden. Jag skulle behöva en riktig smäll av mig själv just nu, så jag skärper mig. Fast det låter väl bra onödigt.

Aja, sov gott med er.

Puss

Christina Perri

Jag bara älskar när jag hittar nya, bra artister att lyssna på. Den här gången är det Christina Perri som fallit mig i smaken. Ett riktigt bra tips i musikväg vill jag lova. En fantastisk röst och helt underbara låtar. Haha..

Nu har jag nyss poppat lite popcorn och ska krypa ner i sängen framför One Tree Hill. Imorgon är det skola som gäller och sedan troligtvis lite fotboll!


Puss



Rymdskon

Idag åkte jag som sagt in på sjukhuset med benet! Väl där fick jag tabort gipset först och sedan hoppa iväg på röntgen. Sedan fick jag träffa min läkare som jag haft under tiden. Han tittad på röntgen bilderna, och kände och vred lite på foten. Såren hade läkt fint så ärren blir bra bara jag sköter dom i sommar i solen. Själva frakturerna var väl sådär. Allt var rakt och fint så alla skruvar och plattan och det satt som det skulle. Ena frakturen har läkt ihop bra, men den andra går det sakta för, så där är det helt öppet fortfarande. Jag slipper ändå gipset nu som jag haft i 8 veckor, och får iställt en plast sko, typ som en stövel. Den får jag ta av när jag sover och när jag duschar, och jag ska ha den i en månad ungefär. Nu får jag stödja på foten när jag hoppar på kryckorna, och så fort jag kan så för jag börja gå i skon, även utan kryckor. Balansen och musklerna är som bortblåst men det ska nog inte ta allt för lång tid.



Fint va? Gillar att jag är i tvättstugan med datorn också. Haha.

Glitter in the air

Skoldagen överlevde jag som tur var. Jag fick sedan en god middag här hemma, tog en dusch och åkte sedan iväg och tittade på fotboll. Mycket trevlig kväll faktiskt.

Imorgon är jag helt ledig från skolan, för jag ska in på sjukhuset. Har tid vid 11.40 eller nånting hos gipsteknikern, så då ska skiten bort! Sedan ska jag träffa läkaren också, och hoppas bara på att allt är som det ska så jag får åka därifrån utan något nytt gips. På dessa åtta veckor har det hänt mycket, och oj vad tiden har gått!

Snart är det sommarlov med allt vad det innebär också. Jobb, mysiga kvällar, massa god mat, lite party, sol och bad, och allt det där! Jag längtar så himla mycket efter att få spendera den här sommaren med alla mina underbara vänner. Mina fina ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen och ta och se på någonting bra!

Puss och godnatt

EGC

Hej. Idag efter skolan åkte jag och Lisa till birsta. Vi käkade på tacobar och fixade present åt Jeffe som fyller år på lördag. Jag kom hem för ganska längesen och har sedan dess försökt plugga engelsk grammatik, vilket går åt skogen. Jag blir bara irriterad och less på det här. Jag vill ha sommarlov helt enkelt. Imorgon är det prov på det här i vilket fall som helst, och även nationella i matte samt ett seminarium på samhällen. Vilken jäkla dag..

Nu ska jag göra mig en kopp te och försöka komma någon vart med det här. Slår på lite musik iallafall så jag blir lite positivare!

Puss

rolling in the deep

Ellen sov ju här inatt. Idag fick vi pannkaksfrukost och gick sedan ut i solen en sväng. Ellen har nu åkt hem, och jag ligger och steker litegrann. Riktigt sommarväder idag, så kan ju hoppas att man kanske kan få liiiiiiite färg iallafall, även om det ser tungt ut på den fronten.

Inatt kommer Sara hem som jag förstått det. Jag längtar så mycket efter henne.

Puss

Med min biff

Ellen kom hit till mig istället, så vi har myst på flera timmar. Nu ska vi krypa ner i sängen med en film och sedan sussa gott. Imorgon ska jag umgås med henne ett par timmar iallafall!

Puss

thank you

Nyss hemkommen från att ha varit på fotboll, och sedan i birsta en sväng. Nu ska jag hoppa in i duschen, för senare får vi middagsbesök. Ikväll lutar det åt att jag sover hos min fina vän Ellen, inte dåligt.

Puss

Erik Amarillo - Om sanningen ska fram



Min och Ellens låt i sommar

Snälla bli min

Nu är det dags att krypa ner i sängen efter en mysig fredagskväll. Har bara suttit o surrat med gammfolket i flera timmar, men det var perfekt för mig det. Nu laddar vi om batterierna för att åka in på kuben imorgon för fotboll. Kanonhelg det här!

Godnatt på er.

Puss

Jag kände iallafall dig för ett tag

Jag vet var du har ditt ärr och vad du har gjort för att få det.
Jag vet vad du är rädd för, vad som får dig att rysa.
Jag vet så mycket om dig, som inte hon kan veta.

GG

Skoldagen flöt på bra som vanligt. Har sedan dess inte gjort någonting alls, men bör nog sätta igång med ett och annat. Har ett rum som borde städas och massa tvätt som inte ska befinna sig på golvet här, men jag känner liksom att jag inte vet var jag ska börja, så jag sitter kvar här.

Ikväll blir jag troligtvis bara hemma. Ska krypa ner framför massa Gossip Girl skulle jag tro, hur mysigt låter inte det?

Ta det lugnt ikväll gott folk.

Puss

Du har inte en aning

Idag går det trögt här. Har inte riktigt något att dela med mig av. Det är väl ingenting som riktigt gått vägen idag, men vad gör det om hundra år liksom! Är glad ändå jag.

Imorgon är det äntligen fredag och helg. Tack säger jag för det bara. Det är välbehövligt just nu. Jag har ingenting planerat i helgen, och jag vet inte vad jag vill göra heller. Kan verkligen inte bestämma mig för om jag bara vill sitta hemma eller om jag faktiskt vill hitta på nåt. Haha.

Nu ska jag kila, och ja, jag vet att den här bloggen är riktigt ointressant. Men iallafall..

Puss



Fast & Furious

Det blev bio ikväll igen, Fast & Furious 5 med mamma och Casper. HUR BRA SOM HELST! Bara njöt hela filmen. Förutom när jag var jätte kissnödig och fick hoppa iväg på toaletten lite snabbt. Har nog bara varit så kissnödig typ två gånger tidigare i hela mitt liv, ena gången när jag låg på sjukhuset och inte kunde kissa, och andra gången när vi åkte hem från fjällen en gång då jag fick stanna efter vägen och springa ner i ett dike.. Hemsk känsla!

Iallafall, både Vin Diesel och Paul Walker är så fruktansvärt snygga!! Höll på att bli tokig. Vill bara ha dom. Nu. Båda två.






Det vet jag

Jag vet att du inte skriver samma sak idag, som du gjorde på min dag.

Hollywood hills

Nationella imorse kändes ju okej ända tills vi började gå igenom allt på eftermiddagen, då insåg man att man inte alls var så smart som man trodde. Men nu lägger vi det bakom oss och laddar vidare inför andra delen av matten på tisdag.

Filmen igår var kanonbra, men inte lika bra som de tidigare pirates filmerna, och trött var man, speciellt idag. Men det var det värt.

Sitter på samhällen nu och bör väl sätta igång att arbeta lite. Ska troligtvis åka in till birsta sedan och hämta min telefon som varit på lagning, annars ska jag bara ta det lugnt ikväll.

Puss


Indestructible

Ikväll ska jag äta middag hos Linnéa och Andreas, och sedan ska vi på bio inatt. Nya Pirates Of The Caribbean, i 3D desutom tror jag! Ska bli skitkul, tror den kommer vara jätte bra. Tycker om alla pirates filmerna.

Imorgon har jag nationella i matte också. Jag har en känsla av att det inte kommer att gå jättebra, men jag ska försöka att vara positiv iallafall. Nästa vecka får jag veta hur det har gått på engelska nationella också, och jag hoppas verkligen att det har gått bra, för det kan påverka mitt betyg en hel del skulle jag tro.

Imorgon är det även en vecka tills jag ska in på sjukhuset igen, och ta bort gipset om allt är som det ska. Jag bara hoppas på att allt har gått bra, .så jag slipper det här. Men tänk vad dom här veckorna har gått fort ändå, det har ju hänt så mycket..

Nu blir det en dusch så jag kan fixa till mig lite för kvällen. Ha det bra.

Puss



kompis







JAG SAKNAR DIG. JAG BEHÖVER DIG. KOM HEM! ♥

Håret

Lägger in bilder nu från helgens jobb med mitt kära hår:



före.. långt mörkbrunt (nästan svart)




efter första avfärgningen.. ajaj





efter andra avfärgningen.. FYFAN VAD HEMSKT





och slutresultaten efter att jag lagt i en askblond färg, samt slingor och klippt av det.



Jag kommer som sagt lägga i en ljus askblond färg igen om ett par veckor, för att ytterligare dämpa det gula/orangea. Då tror jag det kommer bli hur bra som helst. Men först ska håret få vila lite!

Lion

Sitter här med min lejonfrilla och väntar in Julia. Vi ska se på film och bara mysa. Är trött som vanligt jag. 



Håret är lite guldblont eller hur jag ska förklara, med tydliga inslag av gult och lite oranget. Haha. Jag kommer iallafall troligtvis lägga i en askblond färg om några veckor och då tror jag det blir kanon bra! Just nu är det väl sådär.. Men jag kan helt klart leva med det ett tag, och det blev ju förvånansvärt bra med tanke på hur mörk jag var innan lördagen. Jag kommer säkert ta av det sista håret som är lite längre också så jag nästan får det jämn långt, men får se hur jag gör med det. Jag har ju trotsallt klippt av mer än 1,5 dm....

too bad

Det har varit dåligt på uppdaterings fronten i helgen. Jag har inget svar på varför men vi kan ju hoppas på att det blir bättre nu när skolveckan drar igång igen.


Puss och godnatt

längesen

Jag har nyss kommit hem efter en kanonkväll. Är galet trött nu så jag ska slå på något att titta på och sedan krypa ner i sängen!

Puss

nananananannaaaaaa

Det blev vinst med 4-0 idag mot selånger. Duktiga tjejerna äääär. Är sjukt trött och borde sova eftersom jag börjar klockan 8 imorgon med dubbeltimme matte. Har köpt hårfärg o skit tills helgen, HAHA. lär sluta i katastrof, men det är värt ett försök. Behöver ju lite spänning i mitt liv.. Annars vill jag bara tacka Louise Rodin för att hon gjorde min kväll. Godnatt och sov gott

Puss

happy

Efter en kort dag på skolan så drog jag mig hemåt. Har sedan dess slängt ihop en silviakaka till mysfikat på lördag, och den blev helt perfekt! Har ingen aning om vad jag ska göra nu så jag känner mig helt fri. Ska iallafall åka till kuben om ett par timmar för seriens första match på hemmaplan.

PUSSSSSSS

We're young, let's have some fun

Åkte med Timmy in till stan förut, plockade upp stoffe på vägen så skjutsade dom in mig. Hade ett litet möte och det gick ju fint. Verkar som att det blir lite jobbande både i sommar och sen till hösten! Ser kanon ut. Men i juni blir det troligtvis inget jobb alls med tanke på benet, men sen så, då ska pengarna rulla in.

Känner mig glad nu ikväll. Inget skolarbete som tynger mig idag, och sovmorgon + kort dag imorgon, sedan fotboll på kvällen. Heeeeelt okej!

Har nyss dragit på mig min onepiece. Ska koka mig en kopp thé nu och slänga mig i soffan. Underbart!



Puss

Hälsa från mig

Idag är jag otroligt trött. Klev ur sängen en kvart innan taxin skulle komma imorse, så det blev osminkat och slappa kläder idag, plus otroligt äckligt hår, men rätt skönt ibland det med!

Nu ska jag försöka snygga till mig en aning och åka iväg på ett möte, sedan blir det troligtvis hem och se på hockeyn.

Puss

10 November 2009



Framme vid scenen, med underbara vänner. En av de absolut bästa kvällarna i mitt liv!

jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist, nej inte jag

jag vill ha dig här på riktigt inatt
och suga liv ur din halspulsåder

som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
det är så lätt att fantisera
mina tankar och minnen står mig upp i halsen
men mycket vill ha mera

weheartit








Take your time

Startade dagen med flera timmars engelska nationella imorse. Det var tungt, men nu är det gjort iallfall. Sedan hade vi flera timmars hål, så då har vi bara legat ute på bänkarna och myst på i solen. Hur skönt som helst! Jag har även avhandlat spanska provet idag, så nu är det ännu en sak ur världen. Jag känner hur allt börjar falla på plats med  skolan och det är hur skönt som helst. Det lär väl bli mycket snart igen, men just nu njuter jag av lugnet iallafall.

Ikväll ska jag hänga med Lisa till Stazen, där det verkar bli lite folk. Annars njuter jag bara av det underbara vädret idag, och får desutom en superbra middag!

Puss

Elden

Det har varit fel på blogg.se så det blev helt dött med uppdateringen igår. Jag hade iallafall en slapp dag. Pannkakslunch med Ellen, mysmiddag med hela familjen och sedan lite plugg på det.

Idag är det kanonväder ute. Har suttit och stekt lite ute på skolan så idag är man mycket glad. Har nyss tryckt i mig lite käk och nu vet jag inte vad som händer. Lite senare blir det iallafall till att se på hockeyn verkar det som. Jag fick tid hos gipsteknikern och ortopeden idag också, så den 25:e blir jag förhoppningsvis av med det här. Bara lite mer än två veckor kvar, wohoo!

you had me at hello

Jag har varit ute på lite äventyr nu i ett par timmar med mamma, janne o cattis. Åkte upp till åsjön eller vad det heter på en liten skogstur, sedan åkte vi vidare till Lisbeth och Rolf ute på tynderö, kollade på köket och allt, och därefter avslutade vi det hela med fetmat!

Har haft en mycket trevlig eftermiddag, och nu kommer snart Ellen hit för att mysa med mig ikväll. Vi lär väl se nån film och bara ta det lugnt. Huvudet värker av allt för lite sömn och allt annat runt omkring, så jag gissar på att det inte blir en speciellt sen kväll för oss. -Men man vet ju aldrig!

puss

saturday

Hade en mycket trevlig kväll igår, med god mat, härligt sällskap och massa skratt och allt. Har ingen aning om vad som händer idag, men det lär vi märka. Jag har fortfarande skolarbete som måste göras, så det kan hända att jag sätter mig med det också, om jag känner för det.


hungrig Ellen

du är inte värd nånting alls

Det blev en fin 4-0 vinst mot heffners, bra skönt! Stannade på Ica maxi påväg hem och köpte lite grejer tills imorgon. Då blir det fredagsmys med mina tjejer, som vanligt.

Vill bara nämna att skolan är så jävla sämst. Bara två år kvar till studenten, tack för den.

Puss

Seriepremiär

Ikväll är det seriepremiär i div.3. Vi möter Heffnersklubban borta i första matchen. Det är en svårbedömd match på förhand, beroende på underlaget, och vilka spelare som är med hos båda lagen. Klockan sju är det matchstart iallafall, och självklart ska jag ta mig dit till tjejerna. Nu jäklar kör vi!



somebody told me

Ska strax röra mig mot skolan. Har egentligen ingen naturkunskap som är första lektionen, men jag och Sara åker dit ändå samma tid så vi kan försöka plugga lite!


spelas ikväll



Hittade en jätte mysig låt i ett oth avsnitt. puss på det.

kommer du ihåg

Jag somnade inte tidigt igår heller, verkligen inte. Jag hittade massa att plocka på med på rummet så jag kom inte i säng som jag hade tänkte, haha. Så idag är jag trött, som vanligt.

Imorse startade jag dagen med nationella i engelska A, writing. Det ska nog ha gått hyffsat iallafall. Annars var det en lugns skoldag som gick bra. Efter skolan åkte jag nästan till farmor direkt, åkte bara hem lite snabbt först. Firade henne lite eftersom hon fyllde år igår. Åt middag, fikade och bara myste på. Skulle sedan lägga mig i soffan och försöka plugga lite naturkunskap, men somnade nästan på en gång, så det gick ju inte så bra. Vaknade till, och såg första perioden på hockeyn, och sen åkte jag hem.

Nu sitter jag och tittar på Efterlyst och äter popcorn med Casper. Jag kommer troligtvis inte plugga något ikväll eftersom jag är helt död. Men så får det vara! Nu ska jag mysa vidare. 

Puss

home styling

Jag har precis kommit hem. Skolan gick väl okej, som vanligt. Efter skolan åkte jag snabbt hem och bytte om för att sedan dra mig vidare mot stan. Jag och mamma gick och mötte upp Casper, sedan gick vi och åt tillsammans. Vid sex tiden drog jag mig vidare mot Olivia. Där var det Home Styling Party. Jag hittade så mycket roligt och fint, men ekonomin räcker inte alltid till fullt ut, så fick vara snål ikväll. Jag åkte sedan med Jennie och gänget hem. Det var en jätte trevlig kväll iallafall.

Klockan har iallafall dragit iväg nu, och jag ska försöka att somna i tid ikväll. Jag är helt slut i kroppen och huvudet bara värker av allt för lite sömn.

Puss

Armageddon

Jag har nyss sett på Armageddon. Min absoluta favorit film av alla filmer jag någonsin sett. Jag minns fortfarande första gången jag såg den. Det måste ha varit ungefär sex-sju år sedan. Jag föll pladask för den, och sen dess har den varit min absoluta favorit. Så har ni inte sett den, så måste ni verkligen göra det. Jag har tappat räkningen för längesen över hur många gånger jag sett den, men jag är helt säker på att det är över 25 iallafall, utan tvekan. Bästa, finaste, underbaraste filmen, som jag kan se vilket humör jag än är på. Därifrån kommer även min favoritlåt ända sedan dess, I don't want to miss a thing med Aerosmith. Den är på ohotad första plats. Till och med före alla Lasse låtar, och det är inte dåligt vill jag lova.



ge mig sommarlov

Här sitter jag och gör ingenting. Jag ska nog ta på mig min onepiece och sätta mig och plugga. Tråkigt eller ej, det måste tyvärr göras ändå. Jag ska först och främst prioritera historian och spanskan, därefter får vi se om jag hinner bli klar med samhällen också. Om det är något som jag verkligen längtar efter, så är det sommarlov. Även om jag säger det varje år, så har jag nog aldrig längtat så här mycket!









Sommarlov!

Kul morgon

Det har varit en galen morgon för min del. Jag skickade ett sms till Adam inatt innan jag gick och la mig, och fick tydligen svar vid halv 5 imorse. Grejen var den, att jag trodde att det var mitt larm som ringde eller nånting när jag fick sms. Så jag klev upp vid tio i 5. Gick på toa, tvättade ansiktet, började borsta håret osv. Men så slog jag på datorn och tänkte sätta på lite musik, och plötsligt insåg jag vad klockan var. Haha. Jag kollade sedan på telefonen och hade inte den blekaste aningen om att jag äns läst smset jag fått. Iallafall så kröp tillbaka i sängen ett par timmar till.

Nu har jag nyss ätit frukost, vilket inte gick bra det heller. Jag fick först inte upp mjölkpaketet, så det blev helt trasigt. Sedan tappade jag mackan upp och ner på bordet när jag hade mjukost på den. Det blev inte lite kladdigt heller. Något positivt idag är ju iallafall att bin Ladin verkar vara död. Så det är väl den största nyheten här i världen just nu!

Nu ser vi positivt på den här veckan iallafall och gör det bästa av den. Det blir ju faktiskt kul att träffa mina kära klasskamrater igen, såhär efter lovet och allt.

Puss

what are words



Låten är inte ny, men den är ändå fin. Så den får vara med här en natt som denna. Har pratat med min vän Emil ett tag, men nu är det dags att sova! Godnatt

Puss

adele

Nu ska jag göra mig en kopp thé. Jag köpte det idag på Kahl's i Birsta och jag tror det är hur gott som helst. Sedan ska jag krypa ner med min kopp i sängen och titta på Selma och Johanna -En roadmovie. Jag har inte sett hela den sedan jag var liten så det ska bli så mysigt. Sedan har jag även tagit hem Barnen på Luna. Jag tror att jag har hamnat i lite av en nostalgi period!



Den enda killen i mitt liv!

mms_img22469 (MMS)

Den enda killen i mitt liv!


men vad hade jag trott egentligen

Är vaken nu. Kom hem vid ett inatt. Lite bilder kommer väl så småningom kanske. Nu ska jag fixa till mig och sedan vänta på Linnéa. Vi ska ta en tur in till Birsta. Ikväll åker jag och kollar när tjejerna har träningsmatch, och sen hinner jag förhoppningsvis plugga litegrann.

hörs hej

RSS 2.0