Med hoppet kvar

Att sjunga till Lasse låtar och prata i timtals en fredagsnatt med någon jag bryr mig så mycket om, det gör mig lycklig. På riktigt.

Att få ur sig allt som man inte fått sagt, det utgör en lättnad. Att det dessutom bara känns bättre efteråt, det är en av de allra bästa känslorna.

Tack, tack, tack.

Mår tusen gånger bättre efter den här helgen, även om det är mycket som jag skulle vilja ändra på fortfarande. Men vad gör det? Vi vet ju aldrig hur det blir i framtiden!


hur skulle vi göra annars

Har ingen lust att blogga. Har inte heller någon lust att plugga eller göra nånting annat tråkigt. Ska på inskrivning på sjukhuset imorgon, och sedan är det bara två veckor tills jag läggs in för operation. Annars rullar livet på fint.

Det var full fart i helgen med både partajj, fotboll och jobb, och sedan dess har bara dagarna försvunnit. Imorgon ska jag mysa med Lisa en sväng på Birsta eller något, och sedan åka till Andreas och Josefin eftersom Andreas fyller år. Till helgen ska jag till Madeleine med massa tjejer och fira att hon fyllt 19 och även flyttat, och det blir lika kul som alltid. Desutom lär jag väl jobba som vanligt, och mer än så har jag inte planerat just nu.

Har försökt att börja med ett lite nyttigare liv nu. Jag har väl sagt många gånger att jag ska göra det, och det är svårt när man inte äns kan träna eller gå ut och promenera. Jag ska iallafall försöka att inte äta så mycket godsaker och grejer som jag brukar.

Nu ska jag kika klart på hockeyn, och sen slå på ett Gossip Girl avsnitt innan jag ska sova. Puss

Don't know

Har varit i Olivias stuga sedan i onsdags med ett gäng tjejer. Har haft jätteroligt och mysigt! Har blivit många skratt, så nu är man helt slut.

Ligger i soffan hos Julia på Böleängen nu och ser på gamla filmer och bara myser på. Mamma kommer och hämtar mig sedan, och då ska jag bara hem och ta det lugnt. Imorgon jobbar jag till 16 och sedan ska jag nog kika på lite fotboll.

Lovet är snart slut och det känns lite jobbigt att det snart är skola igen. Jag har jätte mycket att göra och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men allt brukar ju lösa sig ändå.

Nu ska jag äta Tacos med jullis, puss.


ten

Klev upp 06.30 imorse, tog bussen från sörberge norra vid 8, eftersom jag skulle vara på Scandic i stan vid 9. Tro på fan att när jag kommer dit, då har kursen blivit framflyttad en dag, alltså onsdag + torsdag. Så det innebar att det bara var att ta sig hemöver igen. Haha. Åkte till Oscar, kollade på nya Alcatraz serien, och sedan åkte vi till Birsta och käkade med baggen och Simon. Blev även en tur på Ica Maxi då pojkarna skulle handla mat, och sedan åkte vi till Oscar och såg ett par till avsnitt! Har varit en skön och slapp dag, men den har känts hur lång som helst.

Ligger i sängen nu och ska försöka plugga teori. Går skit som vanligt och jag vill helst bara slänga ut datorn genom fönstret. Men imorgon åker jag iväg med ett gäng tjejer och blir borta tills på fredag. Ska ha så mysigt och roligt. Dock innebär det att jag missar en dag av kursen eftersom den blev framflyttad, men nu är det som det är.

Nu ska jag försöka klara en fas till, sedan ska jag packa inför imorgon! Puss

Ljuvliga söndag

Nåt måste ha slagit runt i huvudet eftersom jag aldrig kan sova längre än till typ 10 längre! Men det är ju bra eftersom jag inte sover bort dagen iallafall. Nu ska jag dra på mig mjukiskläder, sedan ska jag plocka undan på rummet och äta frukost framför en film. Puss


Myyyys

Lite bilåkande, mys hos jonte, några timmar på Svenssons, lite Subway, och slutligen skjuts hemåt. Så kan jag sammanfatta min kväll med Julia. Har haft en kanonkväll och saknar henne redan! Puss


Som flugor

Var bara hemma igår, gjorde ganska precis ingenting. Hade väldigt tråkigt faktiskt. Det enda positiva med det är ju att jag var pigg för jobb idag iallafall.

Har jobbat sedan 10.30, och det är typ ingenting att göra. Kan ju ses som ganska skönt, men lite segt också kan jag medge. När jag slutar vid 18 idag så ska jag iallafall hem och äta påskmiddag. Därefter ska jag in till stan och träffa Julia. Kanske går ut och sätter oss nånstans där man träffar lite folk, eller så blir det nån film eller nåt. Det ska iallafall bli mysigt att umgås och prata av oss. Puss


JJ

Tack för att du finns, för att du bryr dig och alltid ställer upp. Du är en sån vän som alla borde ha, och jag är evigt tacksam över allt du gör för mig. Du lyfter upp mig alla dagar, och under de sämre dagarna så gör du alltid det lilla extra. Jag är så glad över att jag har dig, och alla dessa åren vi har delat, har gjort oss till dom vi är idag. Vi kan varandra utan och innantill, och med det är du en av mina allra närmaste, och bästa vänner, som finns där när inte alla andra gör det. Tack för att du är du!


Lov

Äntligen är det lov! Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Ätit räkor med mamma, och bara myst på med henne och Benke.

Imorgon och på lördag jobbar jag 11-18, sen får vi se vad som händer mer än det. Puss


Just nu

Det är nu över ett år sedan jag opererade mig, över ett år sedan jag kunde gå normalt, och ännu längre sedan som jag kunde springa eller spela fotboll. Att det fortfarande inte blivit bra efter all den här tiden, och att nu få veta att allt blivit fel, och att jag måste göra om operationen igen, med gips och allt vad det innebär, det tär på mig. Jag kommer inte kunna jobba på över två månader, alla mina planer i vår/sommar vet jag inte hur det blir med. Har jag otur så hamnar jag efter med skolarbete, och desutom måste jag hinna bli klar med körkortet innan allt, men jag har inte äns fått en operationstid än. Desutom kommer det nu dröja ännu längre tid innan jag får spela fotboll igen, och snart vet jag inte vad jag vill med nånting. Har bara en klump i magen över allt det här.

Så så är mitt liv just nu, och jag kanske låter gnällig, men så är det bara. Men jag ska ta nya tag och försöka vara positiv, för det är det enda som hjälper!


lyssna

Alla möjliga människor i din närhet kommer att göra dig besviken på olika sätt. Det gäller bara att välja vilka av dessa gånger som du ska släppa på gråten, eller bara vända dig om och hålla emot.

Love the way you shine

Jag hade en av mina allra bästa kvällar igår. Hade så kul att jag bara skrattade och log hela kvällen tills jag somnade! Hade skitkul på stads även om man fick ta en och annan smäll i folkmassan. Det var sjukt varmt, trångt och mycket folk, men framför allt väldigt roligt!

Men förfesten hos Olivia med alla tjejer var nog det allra bästa, och det var längesedan jag skrattade så mycket. Sen att alla kom ifrån varandra framåt kvällen, och allt möjligt hände, det spelar ingen roll. Enda besvikelsen var att jag inte fick nån god nattmat, och istället nöjde mig med kakor när jag kom hem, haha.

Har jobbat sedan 13 och är påväg till bussen nu för att åka hem. Ska äta och plugga teori resten av kvällen så som det ser ut nu. Puss


RSS 2.0