Talking to you

Hade jättetrevligt på Biteline häromdan. Sedan var jag, Sara och FP ut en sväng. Tog några roliga drinkar och hade det allmännt trevligt bara. Avslutade med donken, och sen kom Julia och hämtade mig, så sov jag hos henne. Igår åkte jag och Julia in till Birsta eftersom det var REA på Bodyshop. Hade tänkt köpa ett Bodybutter, men kom hem med tre såna, en bodyscrub, nån fotgrejs, showergel och läppbalsam, men hade jag inte köpt allt så hade jag bara ångrat mig sen!

Var sedan ut och åt middag med mamma på Jop's igår kväll. Hade det väldigt mysigt. Sedan var jag bara hemma och tog det lugnt hela kvällen. Nu ska jag sätta igång med lite städning av mitt rum, och ikväll ska jag in till stan för att kika på fotbollen. Blir trevligt det. Puss

Summer

Jorå, jag lever! Mycket har hänt sedan sist. Skolan är över och det sista riktiga sommarlovet är här. Flera fina vänner har tagit studenten, och både Emelie och Sara har fyllt år. Jullis har kommit hem från Turkiet, och vi har i princip suttit ihop sedan dess. Har blivit en hel del äventyr, men också massa myskvällar.

Ikväll ska jag på Biteline med lite tjejer för att fira att Sara blivit 18. På lördag är det dock dags för det egentliga firandet, och det ska bli riktigt kul. Jag tycker nog att det är minst lika kul som henne själv.

Pratade sommarplaner med massa tjejer igår, och nu känns det verkligen som att det här blir en riktigt bra sommar. På tisdag ska jag på sjukhuset och jag håller tummarna för att det ska se bra ut den här gången, för då skulle fan allt kännas perfekt.

Nu ska jag kila. Puss


Så bra

Har haft världens skönaste och lugnaste helg. Har sovit mer den här helgen än jag kan minnas att jag gjort på flera månader. Den här helgen var nog precis vad jag behövde för att få ordning på mig själv.

Den här söndagen känns så underbar. Har ingen ångest över huvudtaget och allt jävla plugg är äntligen över. Veckan som kommer ska bli så lugn och bra, och sedan tänker jag fira det genom att ha så roligt nästa helg, och ännu roligare helgen efter det. Allt känns faktiskt bra idag. Äntligen. Tack!


RSS 2.0