Vissa bryr sig, andra inte

Det är fredagskväll, jag är hemma, och har ingenting att göra. Vad hände med mitt liv?

Har iallafall nyss ringt till mamma och beställt chips & dipp. Ska väl lägga mig och se på gossip girl eller nåt, och ladda för morgondagen istället. Imorgon ska jag jobba 12-16, och därefter ska jag till Olivia och ha trevligt med massa tjejer innan vi ska på björnstammen på stads och röjja! Tack och hej


nej

Allt känns hopplöst, meningslöst och allmänt förjävligt idag. Jag återkommer förhoppningsvis i framtiden då livet känns lite lättare, och då kanske med en förklaring.

Sunday

Har haft en helvetesdag på jobbet. Har haft jätte mycket att göra och inte suttit still i mer än typ 5 minuter sammanlagt. Har inte ätit, inte druckit, eller äns varit på toa sedan klockan 12.

Nu är jag iallafall äntligen påväg hem. Ska lägga mig i sängen och äta Ben & Jerrys och se på Gossip tills jag somnar. Imorgon är det skola och en ny vecka!


Vet inte varför

Hade jäkligt roligt igår. Var lite överallt, och kom hem för ett litet tag sen. Har fixat i ordning mig och ska åka och jobba nu. Lär ju somna gott ikväll iallafall.


All this way

Hade en mycket trevlig kväll igår, men är på topp idag! Sitter och kikar på fotboll nu på kuben, och sedan ska jag se på hockeyn i Timrå.

Ikväll vet jag inte hur det blir. Är lite kluven gällande om jag bara ska vara hemma, eller om jag ska ta en lugn utgång. Jobbar ju imorgon så ska vara pigg då i vilket fall som helst.


Home sweet home

Hej alla fina. I söndags kom jag hem från den fantastiska resan. Sen dess Hr vardagen bar rullat på, och allt är som vanligt med skola och jobb. Har även hunnit umgås med fina vänner dom här dagarna, samt shoppat en hel del. Imorgon är det helg och det ska jag fira med en utgång med Jullis (min första som 18åring!). Vi ska käka middag tillsammans först, och sedan är jag säker på att det blir en kanonkväll! Annars är lördagen helt lugn som det ser ut, och sedan är det jobb på söndag.

Nu ska jag kika på hockeyn och bara mysa på. Puss


Nu börjar äventyret

Sitter på Arlanda nu och har gjort det i cirka 8 timmar, nu är det bara 4 timmar tills planet ska gå, och jag lovar er, det är värt vare minut av väntan!

Är så jäkla lycklig och exalterad. Vi har redan skrattat så himla mycket, och det kan nog inte kännas bättre än såhär. Livet är underbart!


RSS 2.0