jobbjobbjobb

idag  har varit en hård dag. Dopet blev inställt pågrund av att dopfamiljen låg i vinterkräksjuka helt plötsligt! ush.. Så jag jobbade iallafalll 07-16. Det var väldigt jobbigt eftersom jag jobbade hela kvällen igår också och hade väldigt svårt att sova inatt, men det gick ju det med. 

Iallafall så åkte jag hem och vilade efter jobbet och åkte sedan till farmor, världens bästa farmor. så underbar, jag är så jäkla glad att jag har henne. Pappa var där eftersom han åkte upp hit för dopet. trevligt att träffa honom. 

Iallafall så ska jag snart krypa till sängs igen så jag orkar kliva upp och jobba imorgon igen. Först på permisss på morgonen sen på hockeyn på kvällen, full fart med andra ord. Men puss och ha det bra, nattis. 



natti

Igår såg jag och Lisa på Inception, sjukt bra film måste jag säga! Klockan var väldigt mycket och vi var väldigt trötta, så Lisas ögon började plötsligt göra motstånd och hon var påväg att slumra till. Men jag vägrade låta henne sova när filmen  var så jäkla bra, och hon ville inte det heller. Så vad gör man? jo, vi pausade filmen, Lisa tog en powernap på drygt 20 minuter och var sedan fit for fight igen! så såg vi klart den och somnade sedan väldigt gott. 

Imorse klev Lisa upp tidigare än mig och åkte på körlektion, jag sov vidare och drömde sött till runt klockan 12 då jag klev upp. Lite senare kom då Lisa och hennes pappa och hämtade upp mig, sedan plockade vi upp Ida och fortsatte mot stan. väl där så kollade vi runt lite men eftersom det var så förbannat kallt så åkte vi till Birsta istället (så mycket skönare där under vintern). Där var det mycket folk och jag kände mig trött och stressad bland alla människor.

Runt 4 tog jag då bussen hem och bytte om och gjorde mig redo för att åka och jobba från klockan 5. var hemma runt 10 och nu är dagen mer eller mindre över. 

Imorgon ska jag kliva upp 06.00 och jobba igen. Jag ska jobba fram till klockan 11 för sedan ska jag på mitt kusinbarn's dop. Det blir nog trevligt det!

Nu är det bara att säga godnatt för mig. Tack och hej.

memonin

Sitter här och väntar på Lisa nu. Ska umgås med henne ikväll så sover hon här också. Mycket mysigt! hoppas på att vi ska se nån bra film också, hehe. Men ska försöka hoppa in i duschen nu innan hon kommer, puss

don't care

jag bryr mig inte längre, du är inte värd det

ny dator

Bloggar lite från min nya dator, yey! livet  ba lekeeeeer! Jag är med Sara desutom, KING



yey

tjatja. Fick massa bra julklappar igår! är jätte nöjd med julafton över huvudtaget. Nu har jag nyss duschat och ska snart torka håret med min nya hårfön, hihi.. Sedan ska jag och mamma plocka upp sara för att sedan bege oss in mot Birsta, tänkte kolla på en ny dator att handla upp mina julklappspengar för.
hörsssss

24

wiho, JULAFTON! nyss vaknat här hemma, brorsan tyckte tydligen att jag skulle kliva upp. Fick min morgon julklapp, en Easy Curl! woho, glad blev jag. Nu blir det nog till att käka en god frukost i väntan på Jack och Timmy som dyker upp om några timmar. Då väntar mer julklapps öppning.
God Jul

lov

Jag är sämst på att blogga. Jag vill ha en snygg blogg.
Försov mig imorse, åkte till skolan och kollade på julshow, fikade, åkte hem. LOV! lite senare så ska jag dra mig till Birsta med Benke. ska nog införskaffa de sista julklapparna. Annars vet jag inte vad som händer idag, bara chilla litttte kanskeeee..
hörshej

snyggggg han är

Imorse klev jag upp runt 10. Fixade mig, åt frukost och så. Sedan kom Lisa och plockade upp mig så åkte vi till Birsta. kollade på idolerna där, gud så snygg Olle var. knäppte dock inget kort med honom så jag är lite ledsen över det. Passade sedan på att köpa en julkapp åt pappa innan jag åkte hem.

Sen jag kom hem har jag i princip inte gjort någonting alls. går runt och är hungrig o väntar på mat.. Sara skulle iallafall ta sig hit efter sin träning så det är ju kul! Hon sover här eftersom vi är lediga imorgon, wihi.

ska kila nu, hejs


lalala

Gårdagen var mycket trevlig. Jack kom och hämtade oss efter all mat och mys.

Nu sitter jag hos Lisa och har nyss ätit frukost framför TV'n. hon ska ut och sälja tidningar nu med Fredrik så jag stannar här och väntar på att farmor ska komma och skjutsa mig till träningen. Mamma och Benke sov ju kvar på hotellet på Södra berget så..

Efter träningen så vet jag inte alls vad det blir. Det skulle ju vara skönt att bara vara hemma, fast roligt att hitta på nåt. Ja, vi får se.

bye

olle <3

nyss duschat, så nu sitter jag bara här och tar det lugnt. sov ute i vardagsrummet inatt, låg o kollade på Gossip Girl igår, bra skönt. Hade bara svenska på skolan i ungefär en timme idag, sen fick jag skjuts hem. 

ikväll ska jag på julfest med Permobil på Södra berget. mysigt! längtar.. !  ska sova hos Lisa efteråt desutom, hur bra som helst. 

Igår hittade jag en nyårsklänning på Birsta så nu känns livet plötsligt lite lättare. Desutom ska jag på Birsta på söndag igen och kolla på idolerna med Lisa har jag bestämt. vill knäppa kort med Olle! ååh.. det måste jag verkligen. 

aja, hejdå

städa lite

är i fullfart o städar rummet! jätte tråkigt, men ack så fint det blir.

skola idag. åkte skridskor på idrotten imorse, roligt. gjorde en fin vurpa också när jag körde hockey mot Emil o Ludde. inte så snyggt. Slutade sedan tidigare så då gick jag och Sara på ica och sen bjöd hon mig på kladdkaka hemma hos henne. min bästaste Saris. Sedan tog jag bussen hem därifrån runt 3. jag orkade verkligen inte gå i kylan.

när jag sedan kom hem så var jag sjukt trött, somnade PÅ köksbordet. ja, jag låg ovanpå. sen somnade jag i min säng ett tag innan middagen också, ojojoj. dessvärre är jag inte ett dugg piggare nu.

ska iallafall fortsätta städa så att jag blir klar någongång.

heeeeeeey

with every heartbeat

farmor hämtade mig imorse och skjutsade mig till skolan så jag slapp gå i den otroliga kylan! helt galet hur kallt det varit idag. hade iallafall svenska då. efteråt så gick jag och Adam hem till honom för han skulle hämta sin telefon. vi pluggade lite spanska, lyssnade på musik och åt like kexchoklad innan vi begav oss mot skolan igen. trodde på allvar att döden var nära när vi närmade oss skolan, mina ben var som borta. fasen vad kallt..  

gjorde sedan ett prov som jag tror gick åt skogen, hm.. sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till sjukhuset. där gick det bra. åkte sedan och handlade litegrann innan vi kom hem. Jag och Casper åt då en god soppa till middag medan mamma åkte till birsta och handlade julklappar. Sedan slog jag och brorsan igång en film och poppade lite popcorn, mysigt värre.
nu ska jag nog snart kila till sängs, är väldigt trött..

godnatt

vill ha en cool blogg. vill att den ska vara häftig, okontrollerad, tilltalande, söt, vacker, underbar, fin, förträfflig... JA JAG VILL HA EN SNYGG BLOGG! önskar det var lika lätt att göra som gamla pressarna på lunar.. nu ska jag krypa ner i sängen. drömma om olle och bara sväva bort ♥

soffliggare

Ligger i soffan helt förlamad och mätt fortfarande fast det var nästan flera timmar sedan jag åt. Mamma gjorde en jäääättegod middag med rostbiff kryddad med rosmarin (tror jag det var?) i ugn och ugnstekt potatis/morötter med smak av nånting så underbart gott, plus en godsås till det. ingen vanlig onsdags middag direkt, men ack så gott.
Försöker nu hitta mig en nyårsklänning, men känner att det inte går allt för bra. är som vanligt väldigt trött desutom, så väntar in nån mysig film eller kanske lite efterlyst. blir glögg och pepparkaka till det sedan skulle jag tro.
ska kanske försöka spela lite tv-spel med brorsan en stund för att fördriva tiden lite, vad tros om det?

Sitter på historian och ser en jätte tråki...

Sitter på historian och ser en jätte tråkig film. Idag är jag verkligen hur trött som helst och bara längtar hem. Frågan är ju bara vad man ska göra när man kommer hem. Sjukt trött på att ha tråkigt..


happy

Har färgat mitt hår idag efter skolan, lite mörkare. Sedan gjorde jag och Sara silviakaka, hur gott som helst. hon åkte härifrån från en stund sedan. Nu sitter jag framför tv'n och ser på hockey, Timrå-Skellefteå, jobbar ju inte där idag för ovanlighetens skull. försöker även plugga lite emellanåt. Har en samhällsuppgift som ska vara inne imorn, plus ett matteprov. känns inge vidare..

blev överlycklig idag när jag insåg att Kings Of Leon kommer på P&L till sommaren, måste dit. hörde även ett till rykte sedan som lockade en hel del, får se hur det blir med den saken. 

i helgen är det cup i NCC, känns jätteroligt. har så jäkla kul med mina fotbollstjejer nu, men vi får se hur det kommer gå för mig, har ju inte tränat nåt känns det som, och framförallt inte nå' målvaktsträning.. men vi får se hur det går!

har så jävla tråkigt

hittade en lista,

4 TV-program jag ser:
1. One tree hill
2. Gossip Girl
3. Efterlyst
4. Fotbollskanalen

4 saker jag gjort idag:
1. Plattat håret
2. Ätit lunch
3. Stressat
4. Haft svenska

4 saker jag längtar efter:

1. Julafton
2. Sommar
3. Helg
4. Min födelsedag

4 saker på önskelistan:

1. volumaster
2. en OnePiece
3. Kläder
4. Pengar


hos svensson

sitter hos Sara nu med henne och Ellen. gick på ica en sväng efter skolan sedan köpte vi med oss mat hit och har bara tagit det lugnt här sen dess. Träningen blev inställd idag så fick lite ångest där efter jag hade tryckt min kebabrulle. men vad gör det liksom, halsonten är ju ändå hemsk idag.

trött

sitter här och ser på efterlyst. skoldagen var den bästa på länge. Åkte iallafall till birsta med mamma efter skolan. hade tänkt äta på charm, bakad potatis. men självklart så var dom slut!? förstår inte. vi blev irriterade och sket i att äta där. då tog mamma en cheese och jag sprang på apoteket. sedan rörde vi oss mot ö.b, vi skulle "bara köpa nåt shampoo" slutade med att vi hittade ett och annat där. sedan åkte vi till ica maxi som vi hade planerat. gjorde en storhandling inför helgen då det blir tjejkväll eftersom mamsen sticker till Stockholm.

kom iallafall hem för en stund sedan, och bestämde mig då för att äta nån middag. sent, jag vet. gjorde lite svampstuvning och tryckte i mig, mycket gott ;)

men tack o hej

Sitter på skolan i sal 9, har en rätt snyg...

Sitter på skolan i sal 9, har en rätt snygg lärare som leder lektionen. Idag har vi sesam hela dagen (sex och samlevnad), roligt tycker jag iallafall. Nu ska jag lyssna på det här!


RSS 2.0