Kollar på tv med broder nu. Blev inget pep...

Kollar på tv med broder nu. Blev inget pepparkaksbak eftersom ingen av oss orkade leta efter formarna. Vi blev så grinig av det båda två så vi la oss och spelade playstation istället!


argsint

har gjort rispuffar med choklad med min bror för en stund sedan, blev mycket gott. nu sitter jag här och är skit förbannad! vet inte vad jag ska ta mig till. vill bara kasta ut alla grejer jag ser. Alla får tycka att jag är hur jävla töntig som helst, men just nu brinner det fan i mig! HITTAR INTE PEPPARKAKSFORMARNA!!!!!! får ett jävla utbrott! varför kan det inte bara vara ordning på saker och ting!    buhu :'( :@

back to school

Har varit väldigt dålig på att blogga i helgen så tänkte att jag kunde gå igenom dagarna lite snabbt:

Fredag: Åkte som sagt till Birsta med Sara och Ellen. Lyckades införskaffa två fina julklappar.. hm, inte allt för lyckat. men lyckades kolla ut lite andra också! åt en mysig middag på charm med dom innan Jack sedan skjutsade oss till Malin&André där vi skulle vara "barnvakt" åt Saras 10åriga kusin Alvin och hans kompis Emil. vill inte riktigt kalla det barnvakt eftersom vi mest umgicks och hade rätt roligt. men nog vare jobbigt vissa stunder alltid.. vi kollade på idol, spelade wii och så. Sedan skjutsade André hem mig och Sara till mig så sov hon här. 

Lördag
: Jag hade ställt klockan på strax innan 10. vaknade, käkade frukost och drog på träning i stan. Åkte sedan runt med mamma o Angen och kollade efter några julsaker eller nåt. tog en jäkla tid så Sara hann dra innan jag kom hem. Duschade och fixade iordning mig och åkte sedan upp på Eon för jobb. Slutade jobba runt 9-10 så åkte snabbt hem och bytte om osv innan jag begav mig mot Tallnäs med Sara o Ellen. var hos Tommy o umigcks en stund innan vi gick mot henrick&Rickard och väntade på skjuts och pratade på lite. När vi väl kommit hem mitt i natten så fikade vi litegrann innan vi kröp ner för att sova alla tre.

Söndag: Vaknade av att Ellen smsade så det knaka' i hela rummet .. hehe. efter mycket tjat av henne så klev vi tillslut upp och åt frukost. plockade därefter ihop litegrann innan de begav sig hemöver. Jag segade bara på praktiskt taget hela dagen och vid sextiden åkte jag och mamma till stan för att plocka ihop stånden på julskyltningen med några från laget. Allt för stålar till laget liksom.. kallt som satan var det men överlevde ju. åkte efter det en sväng på ica maxi med mamma innan vi åkte hem och myste till en film. kröp sedan ner i sängen och somnade. så vipps var helgen över..

Inser bara hur ointressant det är att läsa om vad jag gjort på dagarna, som tur är så är det ju inte allt för många som lär dö eftersom jag inte har några läsare, haha.
Enda jag säger om idag är väl att jag varit på skolan, tänker inte gå in på mer onödiga detaljer.

helg

Sitter och väntar på att håret mitt ska torka någolunda. Ska ta och fika lite lussebullar sen som jag och bror gjorde igår, hur goda som helst! Lite senare ska jag åka till Birsta med Sara och Ellen. ska väl försöka börja inhandlingen av julklappar är det tänkt. frågan är vad man ska ge alla bara.. Har verkligen ingen aning. Och ja, vi är lediga idag. Att sova ut idag var det bästa jag gjort på länge, helt klart.

nu ska jag lyssna på lite Lasse och ta lite fika


engelska

Ligger i soffan, känner lugnet.

Åkte till birsta med mamma direkt efter skolan i princip. Mötte upp Casper, Angen, Micke och Algot där. Vi åt och myste på. Sedan uträttade vi lite ärenden innan jag, mamma och Casper drog oss hemöver runt 7-8 nångång.

Köpte med mig både SOLO och Veckorevyn hem, kände att jag behövde det. Mysigt..

jag insåg nyss att jag har engelska jag måste göra, så hejdå

tired

Sitter och väntar på mamma på skolan nu. Har haft en tråkig dag, är bara jätte trött nu och vill hem. Jag är sjukt less på allt som har med skolan att göra just nu. känns verkligen som att jag inte orkar mer.. men det är bara att bita ihop, inte många veckor kvar till jul nu. Ledig och massa mysigt, det kan ju inte bli bättre!

Ikväll hade jag tänkt simma med Ellen, men det blev ändrade planer för jag ska följa med mamma på lite grejer istället. Mysigt med lite mamma-tid också ju.

Nu kommer mamma iallafall, tack o hej

hahaha

sitter och pratar med Julia i telefonen nu. Slutade skolan klockan 4 så då var det bara att åka hem och byta om för sen har jag jobbat från klockan 17 till 21.30. fick alla rätt på spanska glosorna idag, WIIIHOOOO! (man ska alltid hitta någonting att fira).

vill även nämna att somliga överträffar sig själv gång på gång, förstår inte hur vissa kan vara så störd rent ut sagt? men man borde väl inte förvånas längre kanske.. haha. Har även lyckats gjort bort mig för skolans snyggaste kille idag, ville bara sjunka genom jorden... men vad gör man liksom, bara leva med det ;)

nej nu väntar nog sängen, som jag längtat!

man kan ju inte låta bli


omg

shit, vill sjunka under jorden. oh my god vad pinsamt livet är just nu!!! vill ju dö lite, HAHAHAHAH

alltid samma sak

var ju på bio igår med Sara. vi såg Harry Potter och dödsrelikerna del1. den var superbra! spännande, rolig, gullig, allt möjligt. nu längtar jag redan till nästa film. När jag kom hem igår så var det bara att hoppa i sängen eftersom en ny vecka väntade idag.

Imorse träffade jag Matilda innan bussen och pratade en del med henne, alltid lika mysigt. sedan åkte jag till skolan och där var allt som vanligt. förövrigt så har det varit otroligt kallt idag. jag vill bara in så fort jag kommit ut, brrrr. slutade iallafall runt 3 och fick då skjuts hem från skolan, tur jag hade.
Ikväll blir det träning och det ser jag fram emot. bästa go' tjejerna..

chacha

förresten,
dagens bästa: morgonens hej (WIHOHHHOHOHO!!!!)

bio

sitter hemma hos Sara nu, kollar lite på tv. Idag har vi inte gjort någonting alls. bara segat på och så. Hon har träning sen så då ska jag hem och käka och fixa till mig lite för sen ska vi in till stan för litie bio! det ser jag fram emot.

tjahej

vackert

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

hey

sara kom hit ikväll, wiho. blev på bättre humör då och kände att det blev en okej lördag ändå. hon sover med mig inatt, sällan.. haha.
very good, hejdå

less

är less, vill göra nåt. vill inte sitta inne och dö av tråk en lördagkväll.. skulle ha åkt på high class party själv? hade ju fan varit roligare till och med. -.-
hejdå

lovely

jag känner att det inte händer speciellt mycket i mitt liv just nu..

skoldagen idag var otroligt seg, men skön. vi gjorde ganska precis ingenting, hade resursdag. det innebär att man kan jobba med sånt som man ligger efter med eller känner att man vill/behöver jobba med.

efter skolan gick jag med Sara och Ellen en bit. följde med Sara in på ica sen tog jag bussen hem, haha. käkade då lite man innan jag begav mig mot stan. var på kursen på trafikskolan så jag kan börja övningsköra nån gång. dessvärre skrämde tjejen upp mig en hel del. känns som om jag aldrig kommer lära mig köra bil... men det ska väl inte vara några problem ändå kanske. skrattade en hel del också faktiskt, hon var ju rätt rolig.. åkte sedan hem med Ellen o Stefan och har sen dess inte gjort någonting alls i princip.

imorgon ska jag nog på birsta efter skolan, har några saker jag måste kika in lite extra ;)

tack för mig

förresten, ska försöka göra lite intressantare inlägg när jag har en snyggare design.

yeah!

wiho! jag är så grym! såg till att Sara sover här inatt. mycket braooOooo. världens bästa vän jag är som gör att hon slipper gå hem. eller så kanske det är hon som är helt bäst som ser till att jag inte behöver sova själv?

Sara och jag på en gammal bild för en lång tid sedan

saraaaaOoooao

har nyss kommit hem från skolan, seg dag.. sitter här med Sara nu. hade engelska prov idag, gick nog helt okej. hade även utvecklingssamtal, gick väl bra det med.

ikväll ska vi väl bara ta det lugnt, gör ju ingenting nuförtiden. är väl ganska skönt det med, fast lite tråkigt ändå.

aja, hörs later

.

Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

zlatan ibrahimovic

wihooo, zlatan vann guldbollen! det gjorde min kväll i princip, nu kan jag sova gott.

iallafall åkte jag till Julia en sväng efter middagen, vi bara pratade, kollade på tv och tog det lugnt. så slocknade vi till tvn båda två någon timme innan vi åkte på mötet på e.on. väl där satt vi och lyssnade på massa och fick fika. nu är det väl dags för att sova iallafall, imorgon börjar jag 11.20 och har turen att slippa gå till skolan, hehe.

har inte rört på mig varken igår eller idag, känns inge vidare. måste göra något åt saken imorn känner jag..

godnatt

lw

kom hem från skolan för en stund sedan. nyss plockat undan på rummet lite också. funderar på att sätta mig och plugga lite engelska, men det brukar ju inte bli så innan det är klart ändå..
idag var som vilken måndag som helst, allt för tråkig, allt för seg, allt för pratig, haha. det enda roliga med måndagar är när man pratar om helgen som varit ju..

aja, igår var Micke, Angen och Algot här och åt middag och så. Jag och Algot skulle ut och åka pulka hade jag tänkt, men han var inge sugen på det så vi gick in och myste på och försökte spela playstation istället. Sen somnade jag i soffan en stund innan jag kröp ner i sängen och såg på lite fotboll. en ganska skön kväll helt enkelt.

ikväll ska jag vara på kioskmöte 20.15 om jag inte minns helt fel, missar därmed träningen ikväll, hm.. inte precis vad jag ville. innan dess ska jag nog få i mig en middag iallafall, vad det blir bestämmer tyvärr inte jag idag. funderar även på att gå ut och gå en sväng, men det är ju så jäkla jobbigt när det är snö ute, för på sidan av vägen är det ju knappt plogat så då får man ju i princip plumsa runt i djupsnö och det låter ju inte så frestande, och mitt på vägen är det ju hur halt som helst, haha.. vilka problem jag har, får nog köpa mig ett par broddar..

party like a rockstar

gårdagen var trevlig! Jag, och Sara käkade middag här hemma, sen kom på både Ellen och Julia hit. vi fixade oss då det sista och begav och sedan mot Skönvik där det var fest. det var helt okej! Jag, Ellen och Sara tog bussen hem som gick runt tre så var väl hemma nån gång runt halv 4. slängde i oss lite käk då och bäddade i ornding innan det var dags o sova.

idag är det farsdag så ska väl slå en signal till pappa min. sen får vi väl se vad som händer här hemma. en promenad skulle ju inte vara helt fel! puss

saturday

Sitter och käkar lite naturgodis nu. klev upp innan klockan 10 imorse eftersom jag hade träning i stan 11.15 till 13.00. åkte sedan på ica med mamma en sväng, sen kom jag hem och då var Sara fortfarande här. nu ska Sara strax hem till sig och duscha och så medan jag gör samma sak här. sedan kommer hon och Ellen hit igen, så får vi se var kvällen bär oss.

på spaning

sitter med Sara i soffan, vi ska bädda ner oss på golvet som på den gamla goda tiden. Har spenderat hela dagen, eftermiddagen och kvällen med Sara och Ellen, som för det mesta nuförtiden. Sara är det som fixat till bloggen lite också, ett stort tack till henne för det. nu kanske jag äntligen vågar blogga lite utan att skämmas.. nemen nu ska jag käka lite nötter och se på spaning med bridget jones, haha. puss

RSS 2.0