you are the only exception

Hade det trevligt hos Lisa i lördags. Blev en sen kväll med både det ena och det andra, men främst god mat och massa skratt! Under gårdagen jobbade jag 15-21, sedan blev det filmmys bara.

Idag har det varit skola, som vanligt. Händer ju ingenting här i livet. Hade tänkt att jag skulle ta tag i mitt rum idag, vilket jag sagt hur många gånger som helst senaste tiden, men än har det inte hänt något. Sååå kanske ska jag ta mig härifrån och se vad som kan hända..

Puss

poeternas bensin

Igår efter skolan åkte jag hem, tog det lugnt och så. Sedan framåt 6 tiden åkte jag till stan med mamma och Cattis, köpte sushi och tog med oss hem. Sedan blev det myskväll på Grengatan med mamma, Cattis och Matilda. Åt sushi och massa annat gott, badade badtunna och bara hade det hur bra som helst.

Gick hem redan vid elva och var i sängen redan vid halv 12. Mycket skönt! Nu ska jag snart åka och jobba 12-16. Sedan blir det kräftskiva ikväll med massa tjejer, hemma hos Lisa.

Puss





take me back to the start

Du gjorde min sommar, du satte leendet på mina läppar.

snurra min jord igen

Hej! Började inte förän 13.35 på skolan idag, men åkte dit redan vid elva. Hade förhoppningar om att det skulle vara god mat, så jag och sara tänkte därför åka dit tidigare o käka. Blev dock riktigt besviken då det inte alls var det minsta gott. Men tog mig en chokladboll så var jag nöjd sedan.

Efter skolan åkte jag till Birsta med Julia. - Ja jag var där för tredje dagen i rad, och åt på charm för tredje dagen i rad, haha. Iallafall så köpte jag en väska som jag har trånat efter hur länge som helst. Det sved i plånboken men det var det värt! Köpte också en vinröd blus, några par trosor samt ett ämnesblock till skolan. (Ska försöka ta bilder på det jag köper, så det blir lite mer intressant för er..)

Ikväll har jag sett på film med mamma. Pay it forward. Jag har sett den förut för längesedan, men hade helt glömt bort hur bra den är, och framförallt hur mycket tårar den framkallar! Så fin film, den borde ni se.

Imorgon börjar jag 9 för första gången den här veckan, men det känns bra ändå. Efter skolan ska jag hem och fixa lite, och på kvällen blir det mys med Matilda och våra mammor. Det låter ju hur bra som helst kan jag tycka.

Nu blir det sängen.

Puss

the story

Hej! Skolan idag var väl sådär. Har börjat med vanliga lektioner i princip, vilket inte är hur kul som helst, men det funkar ju. Slutade iallafall 16 idag, men fick inte åka därifrån förän 17 (!!!!), bara för att skolsköterskan inte verkar kunna beställa taxi ordentligt åt mig. Skitförbannad var jag, så mamma fick komma och hämta mig. Åkte sedan till Birsta med henne och Casper. Åt en fantastisk middag på charm, och gick sedan i lite affärer en snabbis. Kom hem med en dödsskön och snygg tjocktröja från Nike, som jag har trånat efter. Så då blev dagen lite bättre!

Nu ska jag försöka ta tag i mitt rum innan jag lägger mig och tar det lugnt. Är helt slut idag då jag knappt kunnat sovit inatt.

Puss


maggio

Länge leve länge sen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Länge lever sommaren
den som kom och gick igen
snabbare än någonsin förut

grät och grät tills tårarna var slut
Står och låtsas inte se att du står precis bredvid



Adele - Set Fire To The Rain

Helt fantastisk låt!


behöver dig mer än jag anat

Heej. Skolan rullade på bra idag, hade två lektioner, i två nya kurser, med två nya lärare! Rätt intressant faktiskt. Efter skolan åkte jag till Julia, fikade och kollade på Gossip. Sedan kom Andreas och vi drog iväg till Birsta. Väl där hittade jag både en svart poncho och en halsduk som fick följa med mig hem. Hittade väldigt mycket mer, men tyvärr så måste jag hålla i pengarna nu!

Jag har nyss kommit hem och ska nog ta och se en film med mamma. Har ingen aning om vad det blir. Ska iallafall försöka komma i säng i ordentlig tid, för skolan gör mig ju hur trött som helst, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Puss



hehe

Drar till skolan! Hejhej





back to reality

Idag var det första skoldagen, vilket kändes sådär. Var rätt peppad imorse och så, men det dog lite när det inte riktigt blev som man tänkt sig. Dagen blev iallafall bättre när jag fick mysa litegrann, så det var ju bra iallafall.

Kom nyss hem ifrån birsta med mamma. Gick in i 15 minuter och lyckades hitta både ett par nya jeans och en foundation, helt okej om jag får säga det själv! Nu ska jag se på Grey's som jag inte har gjort på hur länge som helst. Dessvärre har det hänt något med in tv så får väl ligga och se på lilldatorn om det inte ordnar upp sig. Haha.

Puss

Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Hade väl ungefär världens bästa kväll igår! Helt sjukt vad kul jag hade. Jag började kvällen med att ta mig till Agnes med Matilda och Linnéa. Där blev det kräftmys och massa roligheter med dom, Julia A, Julia J och Sara. Käkade gott, spelade lite spel, dansade och bara mådde kanon! Sedan tog vi oss in till stan, var uppe hos Jonathan en sväng, där vissa lämnade lite grejer. Sedan hamnade vi tjejer åt lite olika håll. Jag, Sara och Matilda träffade Johan, Tobbe o lite folk. Drog vidare till Memento och dansade och hade så jääävla roligt till klockan var runt 3. Sedan fick jag och Matilda skjuts hem med lite grabbar och var hemma runt 4.

Är helt slut idag och har en del saker att ta tag i, för imorgon är det ju dags för skola.







beställt


hur kommer det sig, att vi står här än en gång

Här har det varit dött! Sedan i tisdags har det väl inte hänt något speciellt, men har väl hunnit med litegrann iallafall. På onsdagen åkte jag till Maland med mamma och Sara. Träffade Micke och Algot där också. Kollade på Sund-Selånger div.2, då Angen spelade. Kung som hon var så gjorde hon både mål och assist om jag inte minns helt fel. Fick mysa med go' killen min också.

Igår jobbade jag 7-15.30 på permobil, sen åkte jag till stan och jobbade 16-21. Det var skitjobbigt med massa folk och så på kvällen, men jag överlevde som tur var.

Idag har jag gjort min sista dag på permobil. Mycket skönt må jag säga. Kvällen lär spenderas med Jullisen, och vi kommer nog bara mysa på.

Det var väl allt.

Puss


Finaste Algot

yeah

Nu är det dags för att kika lite fotboll igen! Åker till söråker med mamma och ser på Söråker-Ifk Timrå, damer div.3!



P!nk

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
No it's not okay
I'm the one that's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

I like to wake and go to bed around whenever
I like to maybe come and go when I choose
But now I'm waiting for a text, call, whatever (Ugh fucking call me, fuck)
What's gotten into me, besides you (Oops)
You're like a rush, you're like a drug, it's just the sight of you
I like to think that I could kick you but it's what you do
When you wink at me
What's the lord think of me
For being so fucking weak? I find it hard for me to breathe



details in the fabric

Hade det mycket trevligt på fotbollen. Träffade Helena och Johanna där också, så pratade en del med dom, och fick skjuts av Helena hem, väldigt snällt! Nu ska jag köra igång en maskin tvätt, och packa i ordning lite grejer för morgondagen. Sedan ska jag krypa ner i sängen med en kopp thé och slå igång någon film.

Imorgon jobbar jag först 07-10.30 på permobil, och sedan åker jag till stan och jobbar 11-15. På kvällen kanske det blir till att se på lite fotboll igen, vi får se hur det blir!

Puss

tidsfördriv

Hej på er! Här sitter jag, som vanligt. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen, och därefter äta middag med min kära mamma. Efter det så skjutsar hon upp mig o Sara på älvvallen så vi kan se på lite fotboll. Vi får hoppas på att inte regnet kommer bara.. Men nu ska jag kila!

Puss

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig





fantastisk middag


all these things

Hej! Igår var jag med Julia hela dagen eftersom det var hennes födelsedag. Åkte dit vid klockan 1 och fikade lite, träffade hennes släkt och lite sånt. På kvällen åt vi middag på Biteline bara jag och hon, vilket var mycket mysigt. Sedan köpte vi med oss lite godis hem från Hemmakväll, och kröp ner framför en film. En perfekt dag! Vaknade upp där imorse och har sedan dess bara tagit det lugnt där. Maria och Cornelia kom dit så träffade dom också för första gången på länge.

Nu har jag nyss kommit hem.. Tänkte att jag skulle försöka ta tag i mitt rum, med tanke på hur det ser ut. Ikväll kommer Matilda hit efter sin träning, och vi lär väl bara mysa på skulle jag tro.

Imorgon är det måndag och sista veckan på sommarlovet inleds. Känslorna är väl lite blandade kring det. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka till skolan, få träffa alla och sånt. Det blir spännande också eftersom vi troligtvis har bytt lite klasser och sånt, samtidigt som det känns skit tråkigt allting, med tanke på hur bra den här sommaren har varit. Men allt blir ju bra på ett eller annat sätt!

Puss


julia nordlöf 17 år

Så länge jag kan minnas, så har du varit min bästa vän. Vi har funnits för varandra under alla dessa år, och gått igenom så mycket tillsammans. Vi har haft våra tider då allt inte varit perfekt, men vi har alltid hittat tillbaka, till det allra bästa. Jag är så otroligt tacksam för allt du gör för mig, och hur du får mig att må. Du har alltid varit, och kommer alltid att vara min första, allra bästa vän. Alla dagar vi skrattat tillsammans är de dagar som betyder så mycket för mig, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Från dagis till döden, det har vi alltid sagt, och det står jag fast vid. Det är så det är meningen att det ska vara. Du och jag, genom alla år.

Det här året som gått, har vi äntligen funnit våran djupaste vänskap igen. Vi har hittat tillbaka dit vi en gång var, och det är jag så glad över, för jag är inte mig själv utan dig. Jag älskar dig så mycket min underbara vän. Grattis på födelsedagen ♥


en längtan












i will make it

Tjejerna gjorde en kanonmatch och det blev 3-3 mot Alnö, även om vi kanske skulle ha vunnit om vi hade kunnat fått lite tur med oss. En riktigt rolig match var det. Iallafall så gjorde det ännu mer att jag ville spela, när jag såg hur roligt allt var. Får ont i magen och vill bara spola tillbaka tiden. Skulle göra vad som helst för att få spela fotboll nu, men jag ska fixa det här. Fan..

Nu ska jag krypa ner i sängen. Har längtat efter att se på Grey's hela dagen. Ska gosa lite extra med ninis också.

Puss

the sounds of silence

Hallå där! Åt middag för en stund sedan och hamnade därefter här. Jobbet idag gick bra, som vanligt bara. Efter det har jag inte gjort någonting alls, men snart ska jag åka till Alnön och kika på lite fotboll.

Imorgon jobbar jag 7-13 och därefter blir det troligtvis en sväng till Birsta. Sedan är det jobb igen 17-21! Om jag sedan orkar så ska jag väl hitta på någonting efter, men vi får se imorgon hur det blir med den saken.

Nu ska jag kila. Puss

idag tänker jag på dig

Ikväll har jag varit vid Lögdösjön och myst med lite tjejer. Grillat hamburgare och bara tagit det lugnt. Nu blir det Grey's och sedan är det dagst att sova. -Som vanligt helt enkelt!

Puss





yesterday it was obviously, tomorrow i don't care

Efter att ha jobbat hela dagen lång är jag nu sjukt trött.. Kom hem från jobbet för snart en timme sedan och har sedan dess inte gjort mycket alls. Åt lite hallonpaj och cola när jag kom hem, för min "låtsaspappa" Benke fyller år idag. Så grattis till honom, världens bästa ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon väntas det jobb som vanligt. Sen kanske något trevligt på kvällen! Vi får se vad som hände helt enkelt. Jaa, mycket mer än så har jag inte att dela med mig av, så nu blir det godnatt!

Puss



Du och Jag, genom skratt och gråt. Vi ska alltid ha varandra ♥

just do it

Jag åkte aldrig iväg till Birsta med mamma. Blev hemma och tog det lugnt istället, och duschade inte förän efter flera timmar heller. Nu ska jag krypa ner i sängen med popcorn och cocacola framför Grey's. Imorgon väntas det jobb 7-16 och 17-21!

Förresten så tycker jag att alla borde skänka en slant till svältkatastrofen i Afrika. Det har jag gjort idag. Har tänkt på det i flera dagar, och idag så kände jag att jag inte äns borde tvekat. Så skänk iallafall litegrann så kan ni sova med gott samvete ikväll. För att enkelt skänka en gåva på 50 kronor genom läkare utan gränser så kan ni skicka ett sms med ordet TIMME till 72970. Varje krona är värd så mycket, så kom igen nu mina vänner..

Puss

ett gott skratt förlänger livet

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Satt och pratade nere ett tag innan jag gick upp och såg en veckorevyn tidning som legat och skräpat på rummet ett tag. Slängde en snabb blick på den och tyckte att något såg väldigt fel ut, men kunde inte komma på vad. Jag kollade igen, och ser världens miss dom gjort och började tokskratta. Kolla här!!



Tyckte det såg så sjukt roligt ut. Haha.. Nu ska jag hoppa in i duschen, käka middag och tillslut dra till Birsta en sväng med mamma.

Puss

you better die young

Hej. Jag har varken haft tid eller ork att blogga de sista dagarna, men tänkte berätta nu lite vad jag gjort och så.

I onsdags jobbade jag hela dagen, och umgicks med min vän Lisa på kvällen. Vi myste bara på. Spelade spel och pratade en massa. Torsdagen jobbade jag som vanligt, och sedan var jag på fotboll. Fredagen jobbade jag först 7-13, åkte sedan hem och duschade och bytte om, och sedan jobb 15-21. Därefter åkte jag till min vän Ellen där det var fredagsmys med massa tjejer. Sov sedan över där. Lördagen vaknade jag hemma hos Ellen med henne och Emelie. Vi låg kvar i sängarna rätt länge och bara segade på. Sedan åket jag hem, städade rummet litegrann, och sedan kom Julia och Sara. Vi fixade oss, åt pizza och peppade igång lite. Kvällen spenderades sedan hos Sofia med massa tjejer, och sedan lite i Bergeforsen också.

Idag vaknade jag rätt tidigt. Fick tag på Matilda och bestämde att vi skulle ses nere på fältet. Fixade till mig och åkte dit, och spenderade hela dagen med massa fotboll och mysiga människor. Senare åkte jag till Julia Jonsson och myste massa. Såg en film, pratade på massa och bara umgicks. En helt perfekt dag!

Nu ska jag krypa ner i sängen framför Grey's, för imorgon väntar ännu en vecka med jobb.

Puss

kvällens sysselsättning







Nu blir det mys framför Grey's Anatomy. Puss

ikväll är du min






Jag längtar efter dig. Snart ses vi igen. Min finaste ♥

every teardrop is a waterfall

Åkte in till sjukhuset imorse. Var på röntgen först, och sedan fikade jag och läste cosmo innan det var dags för läkarbesök. Det går framåt, sakta men säkert. Läkningen har tagit fart litegrann iallafall, och allt är fortfarande rakt och fint, men det går väldigt, väldigt sakta. Så jag ska bara fortsätta att vänta på att det växer, och gör det inte det så får dom gå in o sätta in några växtceller eller nånting, men det hoppas vi att jag slipper. Ska iallafall på återbesök om 1-2 månader, och tills dess fortsätter jag med rymdskon som vanligt, men försöker gå mer och mer utan den när jag känner att jag klarar av det. Så ja, det gick väl både bra och dåligt idag helt enkelt!

Efter sjukhuset var jag på skattemyndigheterna, sedan åt jag lunch med Andreas och Benke. Sedan gjorde vi lite ärenden i Birsta innan vi åkte hem.

Nu sitter jag och väntar på grillat till middag och tänkte bara ta det lungt ikväll, för imorgon är det jobb igen! Men nu ska jag kila.

Puss



RSS 2.0