Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Oj.. hmm. Jag faller för charmiga killar, det är nummer ett för mig att de ska vara. Sen får de gärna till utseendet vara långa, med snygga armar och ett fint leende och fina ögon, haha. Till personligheten ska de vara mogna, omtänksamma, snälla, roliga och inte för jobbiga/klängiga. Jag dras mer till de som inte hör av sig och inte visar några som helst tecken på något, istället för de som  är enkla och faktiskt visar vad de vill. Haha.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag vill ha vår. Jag vill ha sol, värme och allt detdär. Sen om det är det jag vill ha mer än något annat vet jag väl inte, men det var det bästa jag kom på nu iallafall.


myskväll

Hur mår du en kväll som denna då Jennifer?
Jo tack, bara bra. Livet leker!
Jag har nyss ätit sushi till middag, hur gott som helst! vi gjorde egen för första gången, blev lyckat!

Bara för några dagar sedan så satt jag och sa att jag ville hitta på nåt nu i helgen, men lika snabbt som det blev fredag så kände jag att jag ville vara hemma. Tycker det är mysigt att bara ta det lugnt nuförtiden, orkar inte mycker mer av någon anledning. Jag tror att det är för att jag inte tränar just nu som jag blir så trött, men det ordnar nog upp sig.

Köpte med mig en Solo tidning + Ben&Jerrys hem idag från min och mammas handling. Ska nog ta och titta på nån film samt lite One Tree hill nu snart och bara mysa. Åh, jag älskar myskvällar! Både ensam och med andra, haha.
Nu ska jag dra mig bort från datorn för ett tag. Tack o hej

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Just nu ser jag mest till de kortsiktiga målen/drömmarna/önskningarna i mitt liv. Därför tänker jag välja en av varje, som förhoppningsvis inte är allt för långt fram i tiden.

Ett mål: Att bli mer ansvarstagande och lägga ner mer tid på skolan
En dröm: att få en snyggare kropp!  (hade tänk ta en annan men den är hemlig.. hihi)
En önskning: Att mitt ben blir bra så jag kan spela fotboll på riktigt så fort som möjligt..

Ja, det blev ett kort och kanske inte så intressant eller roligt inlägg, men jag orkade inte skriva så mycket just nu och kände ändå att jag behöver komma vidare på listan!

Puss på er

väntan

Vet inte om jag direkt kan säga att det gick varken bra eller dåligt på sjukhuset. Jag kom hem likadan som jag kom dit. Nu är det bara vänta på en ny tid till att träffa en annan ortoped bara. Känns så jävla segt och irriterande så jag håller på att bryta ihop. Jag har ont hela tiden, dom vet vad felet är, men dom gör ingenting än. Ja, bara att vänta och se då :(

frukost

Nu sitter jag på mammas jobb. Köpte med lite frukost hit som jag nyss tryck i mig. Börjar blir nervös inför sjukhusbesöket, ska åka dit alldeles strax. Jag hör troligtvis av mig senare om hur det gått!

Puss

växer fast

Idag orkar jag inte skriva på listan, tar det imorgon eller så! Fick iallafall samtal om att jag ska in på röntgen på torsdag igen med fotleden, får se hur detta slutar, hoppas på det bästa för stunden. Vill bara träna nu. Vill springa, spela fotboll, RÖRA PÅ MIG ORDENTLIGT! Jag håller ju på att växa fast framför datorn.. haha.

Ska borsta tänderna nu, hejdå

spåkulan på facebook

Det där lät ju hur bra som helst, så jag litar på det jag!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Ja, kan inte riktigt bestämma mig faktiskt. Just nu känns det ganska säkert att det inte är vintern iallafall, och det med tanke på hur äckligt less jag är på den här vintern med all kyla och snö! Samtidigt så kan jag tycka att det är väldigt mysigt med vintern ibland. Tänk bara på då man är i fjällen eller är ute en hel dag, när det bara är några få minusgrader, strålande sol och allting. Då är det faktiskt riktigt bra. Och det är mysigt med kalla snöiga dagar också, så länge man inte behöver gå ut, då man bara kan ligga inne och titta på filmer, dricka varmchoklad och bara mysa på. Så ja, jag vet inte, vintern är både bra och dålig.

Våren tycker jag om för då känner man att sommaren är på gång. Det börjar bli ljust ute igen och man slipper gå i massa tjocka vinterkläder. Man känner sig piggare och gladare och det är ju faktiskt lite av kärlekens årstid, inte sant? Jag gillar att man på våren börjar äta glass ute på stan, det är så mysigt, man kan börja sitta ute på kvällarna och allt.

Sommaren då, hur underbart som helst! Speciellt nu när man fortfarande går i skolan, är ledig och bara mår hur bra som helst. Man kan göra vad man vill på dagarna, sola, bada och bara må. Det blir långa nätter med massa äventyr och levet bara leker. Resa iväg ibland också, ja allt gör man ju på sommaren. Åh, vad jag längtar!

Till och med hösten är mysig på sitt sätt. Man kan börja gå i mysiga tjocka halsdukar, tända ljus på kvällarna och ha mysiga dagar när det regnar..

Ja, jag har någonting jag tycker om med alla årstider, men mest av allt tycker jag nog om sommaren inser jag nu när jag skriver, för herregud vad jag längtar.

är molnen rosa eller gråa?

hur vet man
när man väl är där
hur vet man
vad som händer här
hur vet jag?

ingen vet, bara du

breathe, just breathe

Det känns som att klockan är jätte mycket just nu, men gladeligen så är den bara strax efter sju så förhoppningsvis så kanske jag kan hitta på nånting att göra innan dagen är över. Fast ja, vi får se, det är rätt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt också. Jag har verkligen blivit en sån människa på sista tiden, som bara myser på hela tiden och inte hittar på nånting, haha. Men jag trivs med det och det är ju huvudsaken!

Nu ska jag kika på lite handboll, heja Sverige!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.




Hannah Arnhög, För att hon verkar vara en störtskön och rolig person med sunda värderingar och funderingar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Eftersom att åtminstone Ellen och Sara drog nån kommentar så tar jag och försöker mig på detta..



  • Mitt fullständiga namn är Jennifer Caroline Elisabeth Hägglund
  • Jag bor tillsammans med min mamma, hennes man, hans söner ibland, samt min lillebror
  • Att jag började spela fotboll när jag var runt 6 år är ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv
  • Min mamma är allt för mig. Hon har alltid funnits för mig och hon stöttar mig och hjälper mig i allt
  • Jag har dålig syn och MÅSTE därför använda linser/glasögon varje dag för att se något alls
  • När jag var liten älskade jag att se på allsång på skansen
  • Jag vill alltid ha koll på saker och ting och planera i tid
  • Jag älskar att läsa bra böcker
  • Jag behöver mycket tid för mig själv på veckorna för att jag inte ska bli stressad, sur och grinig
  • ..ändå är jag väldigt social av mig och har sällan problem med att umgås med alla sorts människor


    Ja, det var väl allt för denna gång, tack för mig ;)

allt är som det ska!



dags för en lista?

Jag hittade nyss en lista på Paow's blogg. Den här listan tycker jag verkar mycket roligare än den som alla gjorde för ett tag sedan och som jag inte orkade med. Så nu är frågan, ska jag våga mig på detta eller inte? Hm.. Så här ser den ut i alla fall:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Så ja, vad tycker ni, är det något att sätta igång med? Tänker inte göra den förän jag fått några svar på den frågan iallafall ;)

äntligen fredag

Sitter hemma hos Lisa nu. Vi har ätit go' middag och så sen jag kom hit. Ikväll ska vi mysa på och bara ta det lugnt så sover jag här inatt. Imorgon ska jag på dopet av Julia, mitt kusinbarn, det blir trevligt. Farmor hämtar mig här redan klockan 10 så det blir en tidig morgon. Kanske eventuellt ska vara med Algot ett par timmar imorgon kväll, då Micke och Angen eventuellt skulle ut på middag, men vi får se hur det blir, skulle vara mysigt att vara lite med honom i alla fall.

See you

mina mysiga flickor

Jag och Lisa efter en underbart mysig kväll på Idyllen



En sommarbild på mig och min vän Julia


Jag och Sara

mysfilmer

Sitter just nu och väntar på 6 (!) stycken filmer som är påväg hem till min fina datorn. Förstår inte hur det kunde bli så många plötsligt, och juste, oj vad ond jag är. Men vad gör det liksom. Lite farligheter här i livet ska man väl ge sig ut på. Det är iallafall bara massa gamla mysfilmer i princip, vet dock inte hur jag ska kunna bestämma mig för vilken som får följa mig till sömns. Dessa är det iallafall:

10 things i hate about you
A lot like love
Along came Polly
Just like heaven
Seven Pounds
How to lose a guy in 10 days

Haha, nästan bara massa mysiga, tjejiga filmer som man kan gråta och skratta lite till, och som man desutom redan sett. Ja, ibland kan man vara otroligt fantasilös, men hur skönt är inte det då? Har ju sedan en hel drös med liknande filmer på datorn redan som man också sett ett tiotal gånger, så lär väl sluta med att man ser nån gammal film som The notebook eller nåt innan det är klart. Haha. Såg desutom Dear John häromdagen, lika mysig som vanligt. Jaja, nog tjatat om dessa fjantfilmer.

Ska krypa ner i sängen nu och mysa lite. Hörs imorgon eller något. Puss

avril

Wanna know who you are
Wanna know where to start
I wanna know what this means
Wanna know how you feel
Wanna know what is real
I wanna know everything
Everything

i need you

En gammal bild på mig och en vän

and he kissed me 'til the mornin' light

sitter här och hänger som vanligt. Det händer ju inte så mycket annat i mitt liv just nu. Har iallafall rikligt med träningsvärk idag, men det är faktiskt skönt ju. Då känner man ju iallafall att det tagit nåt på kroppen!

Skolan idag var bara som vanligt helt enkelt, hände ingenting speciellt. Men efter skolan så tvingade benke i princip mig att övningsköra på E.on parkeringen för första gången. Haha. Sara satt med i baksätet och bara skrattade hela tiden, förstår inte varför, så dålig kan jag inte ha varit! Nä, jag tyckte faktiskt det gick bra. Fast jag är lite rädd för att växla och det, och jag hatar när det går sakta så jag vill helst bara gasa på..

Iallafall så ska jag försöka hitta på nånting att göra nu innan jag dör av tråkighet.

Puss

:)

Hejdär. Skolan gick fint idag, hade mycket att prata om med tjejerna så det var trevligt. Gick hem till Sara efter skolan och låg o kollade på tv och satt vid datorn med henne, sen kom mamma och hämtade mig. Åkte hem, åt mat, bytte om och åkte till nordic, kollade på fotboll där och sen hade vi träning. Körde mina fina övningar plus lite utfall och grejer. Fick iallafall en kallelse till ortopeden idag så på fredag ska jag få komma in på röntgen och det blev jag glad över.

Nu har jag nyss duschat och krypt ner i sängen, ska nog slå på en film att somna till. Lyssnar på massa uttjatade låtar nuförtiden, men det är ju så mysigt. Aja, godnatt på er.

Nu är det så att det är nåt fel på interne...

Nu är det så att det är nåt fel på internet hemma, det är inget bra på tvn, och allt bara är tråkigt. Så eftersom jag inte har något liv så ska jag lägga mig i sängen och spela tvspel helt ensam. Om nån vill göra mig sällskap innan sängdags så är det ju bara att slänga iväg ett sms. Pusshej


yes

Bloggade inget mer igår kväll, hade nåt annat roligare för mig. Idag har jag varit på träningen o träffat tjejerna och kört mina övningar varit hos Julia ett tag och sedan jobbat. Är inte på blogghumör så tänker därför avsluta detta inlägg redan nu, hejdå

spåkulan

jag verkligen älskar spåkulan på Facebook! Faktiskt så stämmer saker rätt ofta där lite hit o dit, dock om man ser dom ur en annan synvinkel eller ibland kanske överdriver eller inbillar sig det lite, men roligt är det iallafall! var bara det jag ville säga, testa den allihopa ;)

tyst

Skolan idag gick bra, hade program möte med några stycken och så. Hade turen att slippa gå både dit och hem idag vilket var väldigt skönt med tanke på kylan.

Iallafall så tänkte jag bara nämna att jag är skit trött på alla som klagar på "utviket" i senaste Veckorevyn. Jag är trött på allt gnällande när allt de vill är väl. Folk verkar inte fatta innebörden ett dugg och jag vill bara säga att Hanna Arnhög på Veckorevyn tycker jag är en av de mest fantastiska människorna som finns och hennes artiklar och debattinlägg är så välarbetade och genomtänka att denna människa borde prisas. Hon är en person som skriver och är drivande med hjärtat i allt hon gör. Hon är en förebild för så många tjejer, vilket många andra inte alls verkar förstå. Läser man hennes blogg, det hon skriver i Veckrorevyn och så vidare så förstår man snabbt vad hon vill med det hon gör. Så när de som gnäller på de lättklädda bilderna inte har någon aning om grunden till de så kan dem enligt mig lika gärna låta bli.

Så, nu har jag fått ur mig mina åsikter litegrann. Kanske ska göra det oftare..

hockeyjobb

Hej. Dagen på skolan var inge bra alls. Jag har inget svar på varför men var en liten surpuppa hela dagen, och när Lena frågade hur det var med mig på engelskan höll jag på att börja gråta. Så jääääkla trött antar jag. Iallafall så efter skolan så snabbade jag mig hem, duschade, åt och fixade mig, innan Tina och Julia hämtade upp mig. Vi släppte sedan av Julia hos hennes fader eftersom hon inte var nå pigg för jobb, och sedan fortsatte jag med Tina till E.on. Timrå förlorade men jag fick ändå tillbaka mitt glada humör (herregud vilka humörsvängningar jag verkar ha), hade det iallafall trevligt med jobbandet men är helt slut nu i hela kroppen.

Nu ska jag iallafall försöka krypa till sängs innan en kort skoldag väntas imorgon. Frågan är ju vad man ska hitta på efter den. Hoppas på lite fredagsmys bara, är så trött så jag behöver ta det lugnt och hämta igen mig. Åker nog desutom in på träningen på lördag och kör mina övningar jag fått av sjukgymnasten, jag behöver träffa tjejerna ju.

Godnatt, puss

mys

Mamma kom och hämtade mig hemma imorse, så åkte vi till sjukgymnasten och grejer innan hon släppte av mig på skolan. Satt mig med Ellen och Sara och tittade på idrotten innan det sedan blev dags för lunch och en himla massa håltimmar. Satt och pratade på som vanligt med mina fina, nån diskussion hit och dit och ändå är vi vänner fortfarande, allt är som det brukar med andra ord. Hade sedan en tråkig matte lektion där det inte blev mycket gjort, snackade mest bara med Johanna en hel del. Skulle sedan ha dubbeltimme i historia, men då hände det bästa. Vi behövde bara vara där ett litet tag och chilla lite framför datorerna sedan fick vi gå hem, TACK ERIK!

Tog en liten promenad från skolan tillsammans med Sara, Mattias och Ellen och jag och Sara gick en sväng på ICA och köpte sedan med oss mat hem till henne och var där och bara tog ett lugnt ett tag. Jag testade även hennes sån här vibrationsgrej som man kan ha på magen som typ ska bränna fett, blev skiträdd från början så jag bara började åla omkring och kunde inte sluta skratta. Haha. Iallafall så kom mamma och hämtade mig när hon åkte från jobbet så nu sitter jag bara här som vanligt.

Sitter och överväger om jag ska gå ut och ta en promenad eller inte. Känns inte så roligt att gå själv när det är mörkt och kallt ute, samtidigt som jag verkligen skulle behöva vara ute och röra på mig litegrann. Men, jag får se hur det blir helt enkelt (ska faktiskt vara ärlig och säga att det desutom känns skönare att spendera tiden framför en film i en mysig säng istället...) . Jaja, tack och hej.

nu kör vi!

Hejdär. Hade ställt klockan på 8 så jag skulle kunna ta det lugnt och duscha och så. Men, så vaknade jag, stängde av alarmet och sov vidare till 9.20. Haha. Men det var skönt iallafall och jag har ändå sett till att bli klar i tid. Åt nyss en omelett till frukost/lunch och ska snart göra mig färdig för att gå förbi Sara och plocka upp henne och sen vidare till skolan. Känns som en bra dag idag, hoppas det håller i sig när man kommit till skolan bara.

Egentligen blev inte min historia uppgift så bra igår, men det får jag leva med. Kände bara att mitt intresse inte alls fanns där och ibland är det bara så. Jag har varit så skoltrött sista månaderna och trodde nog att det skulle lägga sig lite när man fick ett lov, men icke. Känner mig fortfarande lika trött och less på skolan, så frågan är väl hur man egentligen hittar motivationen igen. Jag ska iallafall börja med att gå in med rätt inställning till uppgifterna och inte vara negativ innan jag äns börjat, det skulle ju faktiskt hjälpa väldigt mycket. Sen borde jag ju självklart göra saker i tid för att slippa känna pressen över mig hela tiden. Det är en sån skön känsla när man inte behöver tänka på nånting alls för att man är klar med saker och ting eller åtminstone ligger enligt tidsplanen. Så ja, nu måste jag verkligen skärpa mig för min egen skull!

Nu ska jag lyssna på lite musik innan jag beger mig iväg. Tack o heeej

:)

Går och lägger mig med ett leende på läpparna! Klar med historian och känner mig glad igen efter en dålig dag. Vissa kan verkligen få en på bra humör utan att egentligen göra något alls. Godnatt nu, puss




Jag kanske inte ser så glad ut på bilden men det var ju trotsallt någon timme sedan ;)

måndag

Idag var det måndag och dags för skola. Klev upp tidigt och gjorde mig i ordning innan jag gick till bussen. Väl på skolan så var det spanska som gällde 8 till 9. Gjorde praktiskt taget ingenting förutom att gå igenom provet som vi hade innan jul. Fixade ett vg där och får väl vara nöjd med det eftersom pluggningen verkligen inte var som den skulle. Efter det gick jag en sväng med Adam innan jag stötte på Ellen och fick prata med henne om ett och annat. Mötte sedan en skrattande Julia så var tvungen att ta ett snack med henne med, hehe. Efter ett antal timmar och allt för mycket hål så kom Sara innan vi sedan satte igång med engelskan, gjorde nån form av hörförståelse och det var baaaara tråkigt. Enda postiva var att vi fick sluta tidigare.. Gick med Sara, Ellen och Mattias från skolan varav alla droppade av en efter en påvägen så tillslut var det bara jag kvar som kämpade mig hem. Sen jag kom hem så har jag bara suttit här, städat lite, samt försökt göra klar historiauppgiften. Det sistnämnda går som förväntat, skitdåligt. 

Ska iallafall städa klart rummet nu så kanske jag kan tända lite ljus sedan och mysa på. Tack för mig.

nöjd

Igår klev jag och mamma upp tidigt och gjorde oss iordning för en heldag ute. Åkte och mötte upp alla vi skulle ut och åka skoter med och begav oss sedan iväg. det var hur mycket lös snö som helst och bara jätte härligt. Hade turen att få åka med Tobias största delen av tiden. Hade jätte roligt hela dagen även om jag var bra rädd vissa stunder då han verkade försöka göra allt för att skrämma mig med massa galna påhitt.

Efter en massa mysig skoteråkning med kyla, fika och så vidare så begav vi oss hemöver. Vi kom överens med Janne och Cattis att vi skulle ses hemma hos dom sedan igen för lite middag. Så jag och mamma drog oss hemöver, duschade och gjorde oss i ordning och gick sedan ner till familjen Andersson. Matilda hade dragit iväg så det blev jag, mamma, Janne, Cattis, Simon och Tobias som käkade lite mat. Senare drog Simon iväg och vi andra satt i köket och fick ännu mer besök av lite folk. Efter att vi suttit och surrat ett bra tag så Gick jag, Tobias och en liten grabb vid namn Filip och spelade lite xbox och så. Hade en jätte trevlig kväll och allt och var hemma runt två nånting. 

För er kanske det låter som en seg och tråkig dag, men kan lova att det var en av de härligaste på länge för mig. Bara njöt dagen lång. 

Idag klev jag upp tidigt igen, ännu tidigare idag, kvart i 7. Fixade mig och käkade lite snabbt innan Farmor kom och hämtade mig klockan halv 8 och skjutsade mig till Nordichallen. Var där ända till klockan 2 nånting. Åkte då och handlade lite med mamma innan vi kom hem. Väl hemma så har jag i princip bara suttit vid datorn. Är så himla trött så tänkte slå igång nånting att kika på och krypa ner i sängen.

Har varit en lång och bra helg det här, och nu är både den och lovet över. Känner lite ångest inför att komma till skolan imorgon. Känner mig verkligen inte alls sugen på det. Ligger mycket hellre hemma och bara segar på hela dagarna. Fast som alltid så blir det väl roligt att umgås med folk desutom. 

Nu tackar jag för mig iallafall. Puss

great

Har haft en hur bra dag/kväll/början på natt som helst! så himla rolig och skön dag. Berättar mer imorn för jag måste sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti och vara på nordic i flera timmar.

Puss

never say never

Hej! Imorse åkte min lillebror till Stockholm så jag hade lite svårt att sova då han och mamma förde en massa oväsen på nedervåningen, men jag somnade om så fort dom åkte mot flyget. Sedan när mamma kom hem igen så väckte hon mig innan hon gick ut. Så då klev jag bara upp, gjorde det tråkigaste man kan göra (plocka ur diskmaskinen), och sen hamnade jag vid datorn. Jag försökte då påbörja lite plugg men det gick som det gick helt enkelt. 

I allafall så drog jag och mamma iväg till Birsta för några timmar sedan. Införskaffade en ny jacka till mig som jag ska ha när jag åker slalom/snowboard och skoter. Mycket välbehövligt! Köpte även ett par nya googles till det, och ett par broddar inför löpningen. sprang sedan in på apoteket en sväng och köpte en salva eftersom jag har fått fula sår i ansiktet, usch vad fult det är, handlade lite middag också som vi ska börja med nu.

Ja, det var väl allt än så länge.

Gossip Girl

Har krypit ner med täcket i min soffa och kollar på Gossip Girl. 

Godnatt på er! 



godmorgon

Skrev ett jätte långt inlägg här men så råkade jag tabort det, ÅÅÅH! 

Iallafall så tog jag en lång sovmorgon idag, riktigt skönt var det. Men jag tycker ändå att det kan vara riktigt jobbigt att sova länge och får lite små ångest då det känns som om jag sovit bort hela dagen. Det känns liksom som att jag inte hinner med nånting alls...

Iallafall så ska jag snart ta och äta en kycklingsallad, och sedan sätta igång med lite städning skulle jag tro. Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Kanske bara tar en lugn hemmakväll eller så hittar jag på nånting. Vi får se helt enkelt.

one tree hill

Hej. Nu ligger jag i sängen med Sara och vi har nyss kollat på ett One Tree Hill avsnitt. Mycket spännande var det, så nu längtar jag verkligen till nästa! 

Idag på Birsta så bytte jag mina skor och det. Jag införskaffade mig även lite nya sminkprylar och åt lite sallad. Mycket trevligt. Sara shoppade lite hon med, men inte så värst mycket. Jag tycker faktiskt att det är jobbigt att jag jämt hittar massa nya saker jag vill ha när jag inte har pengar till det (som nu efter jag har köpt datorn), men egentligen är det ett väldigt litet problem här i världen..

Förstår inte hur jag kan ha så lite att dela med mig av. Jag känner att det verkligen borde hända nåt i mitt liv! Tänk om jag bara kunde trolla så det hände massa roliga saker hela tiden, gud vad roligt det skulle vara. Fast samtidigt så vore det ju inte så kul om det hela tiden var massa roligt och aldrig en tråkig stund, för när skulle man då uppkatta allt roligt liksom. Äh, det är nog rätt bra som det är ändå.. Jag kanske bara borde sluta fundera och hitta på nåt bara, ja vem vet. 

Nu är frågan än en gång vad man ska ta och hitta på. Jag har ingen aning, men vi lär väl märka vad som händer. 



Birsta

Jag har nyss klivit upp och klockan är snart halv två. Det blev inget Birsta igår med mamma så jag ska åka dit med Sara idag istället. Nu måste jag iallafall stoppa nåt i magen och fixa mig. Hööööörs

En bild på mig och halva Sara

En liten bild på mig och halva Sara

done

Idag på vårdcentralen så insåg dom att jag var helt sne i höften/bäckenet, därför har mitt ena ben då upplevt som kortare och det har resulterat i att jag gått snett, inte kunnat vrida ut benet ordentligt och fått ont i fotleden. helt galet ja. Iallafall så kom en sjukgymnast och vred och vände på mig så pofff så blev mitt högra ben lite längre igen! Så nu ska jag bara ta det lugnt så det förhoppningsvis håller sig på plats. Ska iallafall på återbesök till veckan och se om det sitter kvar som det ska och ska sedan även besöka en ortopedtekniker för att se om det blir någon sorts sula så jag går normalt och slipper få ont. Så nu blir nog allt normalt igen. 

Snart ska jag och mamma åka in till Birsta och jag ska byta ett par skor samt ett par adidas underbyxor. Efter det så ska vi bege oss till Micke, Angen och Algot för att se på lite hockey. 

Ska iallafall åka nu, puss

woho

Hej och hallå gott folk. Inatt la jag ut min blogg på facebook för första gången, det resulterade i ett kraftigt höjande besökarantal! WIHOOOO. coolt.. ska kanske fortsätta med det. 

Vaknade iallafall nu för en stund sen med Julia på golvet bredvid och Sara på soffan. Och vad har dagen att erbjuda då?? jo, ingenting i princip. Förutom ett besök på vårdcentralen vid 3 med min störda fot. Annars blir det nog inte mycket gjort idag, men det är väl så ett lov ska vara. Vill desutom träna men det är ju inte så lämpligt medan foten är som den är så jag får helt enkelt vänta med det..

Ska även ta och höra av mig till Timmy någonting, hm...
har inget intressant att dela med mig av änsålänge, så tjahej

sommar

känner att jag längtar efter sommaren så jag slänger in lite gamla sommarbilder!


En gammal bild på mig och en vän
En gammal bild på mig och Julia Jonsson 



Klassresa innan jag slutade nian våren 2010
Skolavslutning
Skolavslutning Prolympia 2010 


Jag och Olivia på midsommar 2010 


Storsjöyran 2010
Storsjöyran 2010 


Storsjöyran 2010 


Tjejkväll 2010 


Julia Nordlöf 16 år 


Gothia Cup
Gothia Cup 2010 SDFF F94 <3


Ber om ursäkt för dålig kvalité på bilderna då jag knappt har några på den här datorn.

happy new year.. lite sent

Jajajajaaaa. Jag veeeet hur dålig jag varit på att uppdatera! Dags att skriva lite då tänker ni kanske, jaa kanske vare ja. Jag ska försöka iallafall, det räcker väl som löfte?

Fredagen, Nyårsafton, blev lyckad. Vaknade hos Lisa på morgonen. Vi myste på, åkte på Ica med Emil, pantade burkar o köpte dricka och så. När vi sedan kom hem satt vi vid datorerna innan vi duschade och började fixa oss. Ida smet in, vi fortsatte fixa oss och sen promenerade vi upp till Madeleine. Väl där hade jag en otroligt trevlig kväll med fina människor och god mat! på tolvslaget kände vi lyckan och firade in det nya året med jubel. Efter många om och men så var vi hemma runt 2-3 och skippade därmed någon efterfest eller vad vi ska kalla det. Satt bara hos Julia och chillade innan jag, Lisa och Ida gick hem till Lisa för att sova där. 

Lördagen började vi med lite filmtittande och en god frukost på morgonkvisten. Sedan kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och satt mig och spelade sims några timmar. Drog sedan en liten middag och åkte på bio med Lisa, Ida och Fredrik, Narnia blev det. Den levde inte riktigt upp till mina förväntningar men var en helt okej film men som inte var värd att se på bio enligt mig. Emil kom sedan och hämtade oss och jag åkte hem och fortsatte med mitt sims-spelande. Blev en sen natt efter ett antal timmar framför datorn. 

Idag startade jag min dag som de flesta andra senaste tiden, framför datorn. Spelade lite mera sims och tog sedan en dusch innan jag begav mig iväg för att äta lite kinamat med la familiaaa. det var trevligt och gott men jag fick ont i magen och var trött så det var skönt att åka hem rätt snabbt. Sedan jag kom hem så har jag väl i princip bara spenderat min tid framför denna burk samt teven och kylskåpet, mitt lov är som vanligt helt enkelt. 

Jag borde väl även berätta något om det nya året, 2011. Jag ser fram emot det här året med öppna ögon och hoppas att det ger mig alla möjliga upplevelser. Jag har inga krav utan tänker helt enkelt ta det som det kommer. Men självkart hoppas jag att det blir väldigt roligt och att inte massa negativa saker kommer att inträffa. Jag har desutom ett nyårslöfte som jag tänker kämpa och gå in heljärtat för. Så det var väl allt om 2011 änsålänge.

tack o hej och gott nytt år!

RSS 2.0