Nån annan

Det blev lite ändringar, så ska träffa Julia imorgon istället. Nu myser jag ner mig i sängen med jordgubbar och lite Skilda Världar!

Puss och godnatt

there's no way i'm turning back

Har legat ute i solen idag i flera timmar, så nu har jag nån röd-brun färg över hela kroppen. Eller ja, nästan iallafall. Jag har ju lyckats med att bara sola framsidan av kroppen, så baksidan är fortfarande lika vit. Haha. Jag brukar i princip aldrig bränna mig av solen, men har lyckats litegrann nu. Det är höger foten som är helt kräftfärgad! Men jag får väl skylla på att den fortfarande är känslig då den knappt sett något ljus de sista månaderna.

Jag och min kära bror gjorde en jättegod middag idag också. Satt och bara njöt i solen och kände hur glad man blir när det är fint väder. Nu ligger jag i sängen och är hur trött som helst. Julia skulle iallafall komma sedan tror jag, och förhoppningsvis blir det lite jordgubbar då till kvällsfika.

Puss

california king bed

Jag klev upp rätt tidigt imorse, och gick ut och stekte lite i det underbara vädret med en gång. Mamma kom sedan hem med en huuur god frukost som helst, som gjorde att jag var mätt resten av dagen. Jossan kom förbi en sväng, så då badade vi lite och så. Även Angen och Algot kom och hälsade på lite.

Jag åkte sedan in till stan vid 3-4 och jobbade ett par timmar. Det gick faktiskt bra så till helgen jobbar jag som det var tänkt. Både lördag och söndag! Efter det åkte jag till kuben och kollade när tjejerna spöade sund. En perfekt dag med andra ord!

Imorgon hoppas jag på lika bra väder som idag, så jag bara kan njuuuta. Nu ska jag krypa ner i sängen snart så jag somnar i vettig tid.

Puss

Don't you remember

Imorse kom Lisa och Ida och hämtade mig vid 12. Vi åkte till Ica i söråker och köpte massa gott. Sedan åkte vi vidare ut till åstön, gick ut på klipporna och åt en helt fantastisk lunch. Huuur gott och mysigt som helst. Sedan åkte vi på lite loppis och grejer innan vi begav oss hemöver.

Jag har faktiskt badat lite halvt i poolen idag, och nu ligger Jossan och Andreas och plaskar. Snart ska jag äta lite grillat innan jag och Julia ska ta en tur på lite fotboll. Efter det får vi se vad som händer!

Imorn ska jag in på jobbet en sväng o testa hur det går med benet. Är ju planerat att jag ska börja jobba på lördag igen, och jag behöööööver verkligen göra det, så vi hoppas på det bästa. Nu är det dags att kila iallafall.

Puss

vi är enade

Jag har nyss kommit hem efter en fantastisk kväll. Åkte in till stan strax innan 8 och såg Baksmällan 2 med Lisa, Ida och Kim. Den var bättre än vad jag hade räknat med, så det var riktigt kul. Efter det åkte vi och släppte av Kim och tog sedan en tur till donken för lite glass. Sedan åkte vi runt lite och funderade vad vi skulle hitta på. Vi åkte då upp
till norra berget en sväng och bara kikade litegrann, sedan åkte vi mot södra, och väl där, så gick vi björnstigen. Haha. Det var ett äventyr i sig med både kryckor och rymdskon. Men myyyycket kul har jag haft ikväll!

Imorgon ska jag troligtvis åka ut till Åstön med Lisa och Ida om vädret tillåter. Så jag hoppas på att solen skiner när jag vaknar. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få mig en lång natts sömn!.

Godnatt, Puss

skisser för sommaren

Gick väl bra på sjukhuset. Det är bara någon nerv eller något som är i kläm troligtvis. Dock tog det en jääääkla tid att komma fram till det. Jag är lite besviken att jag lyckats vara på sjukhuset i typ 4-5 timmar när det är hur fint väder som helst ute.. Men men!

Lisa ska iallafall komma och plocka upp mig strax innan 8, sedan ska vi åka in till stan och gå på bio. Jag tror Ida skulle med också om jag inte har helt fel. Baksmällan 2 ska vi se, även om det inte är riktigt min typ av film så tror jag att det kan bli kul! Jag tycker det är så mysigt att gå på bio, så för mig spelar det ingen roll om det är en dålig film äns, det kan inte förstöra min kväll ändå. Haha.

Nu ska jag fixa till mig lite, Puss

Sitter på akuten och har varit på röntgen....

Sitter på akuten och har varit på röntgen. Det hände nånting med foten i fredags så nu försöker dom ta reda på vad. Har väntat två timmar på bilderna från röntgen, och är för stunden skit hungrig, så mamma har sprungit iväg för att fixa nåt att äta. Annars är det lugnt allting och jag mår bra, är bara lite grinig för att det tar sådan tid. Ska iallafall på bio ikväll om allt är okej. Hade en trevlig kväll hos madde igår också. Nu ska jag försöka fördriva tiden lite.. Puss


turning tables

Godmorgon. Vaknade för ett tag sedan då Sara skulle åka hem. Har sedan dess inte gjort något alls, men ska göra mig lite frukost snart hade jag tänkt. Idag har jag ingen aning om vad som händer, men tror att en insats i mitt rum skulle göra gott.

Ska kila nu, Puss


en av alla dom

Må väl tacka Sara här då hon har ändrat designen på min blogg. Det var verkligen dags för det.
Det har varit dålig uppdatering sista tiden, men jag lovar att jag ska bli bättre.

Hade en underbar midsommarafton igår med min kära vän Julia. Vi var först i hennes mosters stuga på Tynderö med massa folk. Åt sillunch, hade femkamp, åt en mysig middag och massa sånt. Jätte trevligt var det. Sedan åkte vi till Söråker. Badade badtunna och myste på hela natten.

Idag har jag varit med Sara. Vi åkte till Sörberge och köpte med oss mat ner till älven, precis vid kyrkogården. Satt där och åt och pratade på. Sedan gick vi runt på kyrkogården och kikade i säkert över en timme. När vi sedan skulle åka hem så märkte Sara att hon hade tappat nyckeln till moppen någonstans på kyrkogården. Problemet var bara att hon inte visste var, och vi hade varit precis överallt. Efter att vi tagit en tripp runt och kikat så kände vi att hoppet var ute, så det var bara för henne att promenera hem och hämta extranyckeln. Haha. Vi kom iallafall hem efer många om och men, och har sedan dess inte gjort mycket. Knäppt lite kort, och fixat till bloggen i princip.

Nu ska vi slå igång en film och krypa till sängs. Puss

Resultat

Här är resutatet efter mitt besök hos frissan. Tyvärr blir det en dåliga bilder eftersom kameran är på lagning, och mobilen är utan batteri.





DU ÄR SÅ JÄVLA BRA



GRATTIS TILL KÖRKORTET MIN ÄLSKADE VÄN!

Snälla ge mig lite tur

Hur gick det på sjukhuset? Jo, skitdåligt. Knappt någon förändring på läkningen sen jag var där för 4 veckor sedan. Ska fortsätta att ha skon, men även försöka vara utan den och gå genom att stödja med hjälp av kryckorna. Återbesök om 6 veckor.. Allt känns skit och jag är bara jätte less.

Vet inte hur det blir med jobb eller någonting. Gatufesten väntar, och massa annat som skulle bli så roligt. Nu får vi se hur kul allt blir.

Håller på att börja gråta hela tiden och vill bara lägga mig och sova. Förhoppningsvis har jag blivit lite mer positiv om några timmar när det här lagt sig. Tills dess så tillåter jag mig själv att inte vara så glad.

Jag ska iallafall vara hos frissan klockan 14 så jag hoppas jag kan komma därifrån nöjd iallafall.

Puss



Nattii

Kryper till sängs och ser på Skilda världar med lite mysfika!



smoothie

Startade dagen med en underbar frukost. Jag gjorde en egen blåbär-jordgubb smoothie, som blev fantastiskt god. Hur jag ska fortsätta min dag vet jag ej. Jag har iallafall ringt frissan idag och fick en tid redan imorgon klockan 14. Då är frågan, ska jag våga klippa av det till axxellång alltihooop? Hm.. Det får jag fundera på idag.

Annars så skulle det vara bra om jag fick något vettigt gjort idag, som att tvätta lite kanske. Det är ju min moder som sköter det i huset, men man får ju skylla sig själv om man aldrig bär ner tvätten, så man till slut inte har något att ta på sig..

Vädret börjar ju ta sig iallafall, så vi kanske kan få liiiiiite sol på midsommarafton iallafall!

Nu ska jag försöka ta mig själv i kragen och uträtta det som behövs.

Puss




12 veckor

Idag är det 12 veckor sedan jag opererade mig! Just nu är jag inne i en period då jag är spyless på det här, men på torsdag ska jag in på sjukhuset igen. Då får vi se vad dom säger.. Förhoppningsvis så har det läkt ihop och jag får skippa rymdskon och börja gå vanligt. Jag behöver ju iallafall inte kryckorna längre, men det är jobbigt att inte kunna gå vanligt, eller orka någonting. 

Det jag längtar mest till är väl egentligen fotbollen, även om det kommer ta sin lilla tid innan det går som vanligt igen. Annars längtar jag något otroligt efter att kunna gå ut och promenera, och även springa. Jag längtar även efter små saker som att få stå upp hela tiden när jag duschar, slippa vara försiktig när jag tar på mig strumporna och få JOBBA! Jag vill jobba, tjäna pengar och göra någonting nödvändigt.

Skulle gärna spola fram tiden lite, men vi får väl leva för stunden och göra det bästa utav det, ellerhur?



Tell me once again

Här sitter jag med en kopp té. Har nyss läst nya veckorevyn, och ska strax slå igång lite gamla avsnitt av skilda världar. Riktigt mysigt har jag det faktiskt!

Annars då.. Skitväder ute, så hoppas bara på att det blir bättre till midsommar, och morgon ska jag ringa frissan och försöka få en tid så snabbt som möjligt. Måste fixa utväxten och klippa till det lite.

Men nu ska jag krypa ner här iallafall..

Puss

Snabba fakta yao

IGÅR:

-Birsta flera timmar
-Blev bjuden på en god lunch på Charm
-Varn barnvakt åt Algot (fick mysa massa)
-Sara gjorde mig sällskap framåt kvällen

IDAG:

-Ätit en konstig lunch
-Gjort väääärldens vitlökssås med Sara
-Ser på när HanaPee lajvbloggar just nu
-Ska åka och se på fotboll senare
-Ska förhoppningsvis äta sushi till middag

CH

"I carry your heart with me (I carry it in
my heart) I am never without it (anywhere
I go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)

I fear
no fate (for you are my fate, my sweet) I want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart (I carry it in my heart)"



- E.E Cummings

Waiiho

Har varit ensam hemma, och haft dööööödstråkigt hela dagen..

Snart ska iallafall min mamma ta mig utanför dörren. Vi ska åka till stan och äta på Biteline, heeeelt okej!

Därefter har jag ingen aning om vad som händer.

Nu ska jag iallafall ta mig en välbehövlig dusch.

Puss

One night

Här ligger jag, på vardagsrums golvet med huvudet vilandes på ett täcke. 

Idag är en seg dag, och jag har inte gjort allt för mycket. Har spenderat dagen hemma tillsammans med min lillebror. Ätit spaghetti & köttfärssås, spelat playstation, och sett på film.

Hade egentligen tänkt hitta på något ikväll, men det lutar inte åt det just nu. Troligtvis blir det till att stoppa i sig en alvedon eller något, och krypa ner i soffan. Benet värker utav bara fasen. Jag kan ju hoppas på att det är för att det håller på att läka ihop och bli riktigt starkt iallafall!

Drar på en film och myser på nu jag.

Puss



Jag och Julia igår

Elegi

Ikväll blev det bio med lite kompisar. Vi såg Super 8. Typ alla tyckte att den var dålig, men inte jag, jag tyckte den faktiskt var ganska bra. Efter det så blev det en sväng på donken för att grabbarna skulle äta, och sedan en tur till Sofia. Vi såg på film en stund med henne och Madde, men sedan åkte vi hemöver.

Nu åker bilarna för fullt på gatan här. Jag har kommit fram till att det nästan åker mer bilar här på nätterna än på dagarna, haha.

Nu ska jag krypa till sängs, imorgon väntar en ny dag.

Puss

wohohohohooo

Idag är det en jäkla fart på mig! Fast jag sov ända till 14.00, men därefter har det varit ett riktigt tempo här i huset. Jag har städat och plockat utan dess like. Kan väl erkänna att jag har lite att ta igen efter all denna tid på kryckorna..

Snart kommer Julia hit då hon har jobbat klart. Vi ska käka middag och sedan får vi se vad som händer!

Ska leta reda på dammvippan nu så jag kan städa trappen också.

Puss

Mattisborgen

Jag har haft en jätte mysig kväll med Matilda. har ätit chips, kollat på tv, snackat massa, och skrattar hur mycket som helst! Lillgummisen min.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Har ingen aning om vad som händer i helgen, men kul ska jag väl ha det. Godnatt iallafall.

Puss

Like I always do

Hade en sjukt rolig kväll med massa tjejer igår. Myste på hemma hos Bea ett par timmar och bara hade det trevligt. Tog sedan en tur in till Max, och och fick därefter lift hem med Adam till Fagervik. Jag och Sara hamnade hos Julia och spenderade natten där.

Idag har det varit en lugn dag. Vi vaknade hos Julia och satt oss och åt frukost på altanen. Därefter åkte jag och Sara med mamma till stan, hämtade ut mina nya glasögon och lite sånt. Åkte även förbi farmor på hemvägen en sväng, alltid lika trevligt.

Ikväll ska jag vara med Matilda. Vi ska se på fotboll på Bsk om jag lyckas hitta någon skjuts, men det ska väl ordna sig. Sedan får vi se vad som händer!

Puss



Jag i mina nya glajjjjer

BILDBOMB








LYCKLIG


Jag följer med dig hem ikväll

Drog till söråker igår och myste hemma hos Sofia med lite folk. Hade en rolig kväll, och var hemma vid halv 2. Käkade lite då med Sara, och sedan sov hon med mig.

Sov ända till 14.00 idag, sedan kom julia inrullandes efter att ha jobbat ett par timmar. Så nu ligger vi helt döda allihopa.

Ikväll blire väl full fart igen med tjejerna verkar det som. Jag är så glad just nu och har så roligt med alla fantastiska människor. Jag älskar verkligen att ha sommarlov!

Nu blir det till att hoppa in i duschen så man kan snygga till sig lite.

Puss






Alla dessa sommarnätter

Drar ut på äventyr nu med tjejerna! Får se var vi hamnar och vad som händer helt enkelt.



Puss

Rainyy

Inatt fick jag sovsällskap av Sara. Idag har jag varit på Caspers skolavslutning och sedan ätit middag på Oleary's. Nu har jag dragit på mig One Piecen och ska krypa ner i soffan, framför en film, med Mamma, Andreas och Josefin. 

Orkar inte riktigt blogga för stunden, så jag ger upp. Hörs senare!

Puss

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, I LOVE YOU!


Tröööögt

Det går trögt på uppdaterings fronten nu, men jag har ju sommarlov!

Startade fredagen med en kanonkväll, halvlång natt osv. Gårdagen spenderades uppe i kovland på bröllop i princip hela dagen, sen blev det en ännu längre natt med fina vänner lite överallt.

Nu ska jag strax dra mig mot stan för fotboll.

Puss

sommarlov

Fina betyg kom jag hem med idag. Jag är rätt nöjd faktiskt. Efter det åkte jag till farmor, åt lunch och träffade pappa.

Sedan drog jag till birsta en snabbis för att köpa ett par solbrillor, så inte huvudet ska sprängas av all denna sol!

JAG MÅR SÅ BRA IDAG!! ÄLSKAR SOMMARLOV!!!!!

Okej, jag är väldigt glad.

Men nu sitter jag i telefonkö, jag har typ plats 20 nu snart, så bäst jag slutar skriver här.

Puss

Snart, snart, snart !

Nu åker jag strax till skolan! Väl där blir det betygsutdelning och lite fika, sedan är det Sommarlov!!!!!!

NUUU MÅR MAN!


Wihooooo

Jag älskar dig mer än något annat



Du är den absolut viktigaste personen i mitt liv. Du är den jag värderar högst och den jag aldrig skulle svika. Jag älskar dig mer än något annat och jag skulle aldrig någonsin klara mig utan dig. Min älskade Lillebror, du är så viktig för mig, försvinn aldrig från mig. Bästaste, bästa du.

Ser framåt

Nu ska jag krypa till sängs efter ännu en kanon dag med fotboll.

Imorgon ska jag vara på skolan 9.00, vi ska klä treornas studentvagnar, kolla på guldkotten och bara längta till vår egen student! Därefter ska jag åka in till stan och se på Jossans student, och sedan hem för att fira Jack's!

Puss och godnatt

Sverige - Finland 7/6



















!

" -I guess "slutty" is in season. "

Tack One Tree Hill och Brooke Davis för att jag alltid kan hitta gamla, klockrena citat.

Välkommen in

Heeeeej där. Jag har haft en kanondag med Sara idag, även om vi bara tagit det lugnt, riktigt skönt det. Imorgon ska jag åka till Stockholm och se på Sverige-Finland med mamma, casper och Micke. Det ska bli skitroligt!!

Ellen åker även till Italien imorgon och blir där en vecka. Jag kommer sakna henne ju. Speciellt eftersom jag inte hunnit säga hejdå ordentligt, men när hon kommer hem, ja då har vi hela sommaren framför oss!

Nu ska jag krypa ner i sängen, med ett leende på läpparna.

Puss

För allt vi gjort

På fredag har jag till slut gått klart första året på gymnasiet. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta detta skolår. Det har hänt så otroligt mycket, och allt har blivit så bra, så dåligt, så roligt, så tråkigt. Det har varit ett galet år helt enkelt.

Vid precis den här tidpunkten för ett år sedan så åkte jag till Göteborg med min dåvarande klass. Jag var så lycklig över att grundskolan var över, och att jag äntligen skulle få ta steget till gymnasiet. Jag och Julia som jag spenderade varenda minut med, vi var så glada båda två. Vi tyckte att det bara skulle bli så skönt att slippa allt från nian och tiden innan.

Ända tills vi befann oss i Göteborg och verkligen insåg vad som var påväg att hända. Vi insåg plötsligt att vi skulle skiljas från dessa personer som vi spenderat dom sista 3-4 åren med. Att vi skulle hamna bland folk vi inte visste ut eller in med, att vi inte längre skulle spendera dagarna just vi två tillsammans längre. När vi var där nere i Göteborg så brast allt för oss båda två. Vi Grät och bara kände sån extrem ångest över hur allt skulle bli. Samtidigt hade vi en fantastisk resa, med otroligt mycket skratt och allt man kan tänka sig. Ibland längtar jag verkligen tillbaka till dom dagarna. Just dom dagarna i Göteborg, och veckorna innan med allt vad det innebar i skolan. Det var då som vår klass kom som närmast varandra. Jag kom inte jämt så bra överäns med alla, men jag saknar ofta allt som var. Även om vi just då ibland gnällde på varandra, och situationen som var, så känns det som att vissa saker var så mycket lättare då.

Nu så saknar jag framförallt alla dagar med Julia. Vi går inte i samma klass längre, inte äns på samma skola, och ibland gör det så ont. Jag har världens finaste vänner, allihopa, men alla dagar jag och Julia hade under dom åren har betytt så mycket för mig. Vi gjorde ALLT tillsammas. Vi hade varandra under de åren då det hände så mycket. Det var helt otroligt hur vi ställde upp för varandra jämt och ständigt, och hur bra vi fick varandra att må. Det finns ingen jag kan vara så galen med, komma på så sjuka grejer med. Vi kan skratta och gråta och klara allt tillsammans, det vet vi. Även om vi fortfarande träffas och självklart fortfarande pratar med varandra så saknar jag henne. Jag saknar hur det var.

Alla andra mina vänner är självklart även de lika viktiga och speciella för mig, men det här inlägget var nog tillägnat Julia litegrann. Min älskade Jullis ♥



En väldigt gammal bild på mig och min älskade vän!

Med Sara

Vaknade imorse av att Sara smsade. Vi bestämde oss att hon skulle ta sig hit, och här sitter vi nu. Vi är dödströtta båda två så vi blir troligtvis bara hemma hela dagen, och kvällen med för den delen.

Vi ska nog slå på en film och bara mysa.

Puss



Jag lovar dig

Du kan gråta mitt på gatan 
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort 
Du får passa dig som satan 
för jag glömmer aldrig bort vart du bor

Logiskt

Igår åkte jag ut till Julias stuga på Oxviken, i Tynderö. Spenderade hela kvällen med henne, Tina och Rolf. Vi åt god mat, spelade spel och bara myste på. Sov sedan där.

Idag har vi legat där ute hela dagen. Vi har solat och bara tagit det lugnt. Vi åkte även till Julias moster och hälsade på dom lite, så jag fick se deras nya stuga och lite sånt.
Jag kom hem för några timmar sedan och är helt röööd. Jag som aldrig brukar bränna mig, men idag verkar jag ha lyckats med det faktiskt. Haha.

Jag har nyss duschat, och ätit lite kinamat. Ikväll blir jag bara hemma. Jag är så förkyld och trött att jag bara vill krypa ner i sängen, men har iallafall haft det kanon ända sedan i Onsdags när det blev ledigt från skolan, och jag är så himla glad!

Puss på er

Alicia 18










Ultrarapid

Klockan är halv fyra och jag har nyss kommit hem. Det blev en riktigt rolig kväll hos Alicia. Med god mat, trevliga människor och massa skratt. Efter vi varit hos Alicia åkte vi till Filip en sväng. Var väl inte där allt för länge, men nån timme blev det tydligen. Henke var sedan snäll och skjutsade hem mig.

Jag har jätte ont i benet just nu, och har haft feber i princip hela dagen. Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova ordentligt.

Puss

För den som letar

Klev upp tidigt imorse och åkte till Birsta med Sara och Ellen. Vi köpte present till Alicia. Jag köpte även två toppar och en klocka!

Nu ska jag åka till Alicia. Vi ska äta middag och ha kul hela kvällen. Vi ska fira att hon fyller arton, samt säga "hejdå" eller vad vi ska kalla det. Hon åker nämligen till Norge hela sommaren.

Jag tror det blir en kanon kväll!

Puss

Airplanes

Matchen vann vi med 1-0. Sedan åkte jag och åt en väldigt sen middag hos Janne och Cattis med mamma och Benke, så jag kom nyss hem.

Jag slipper sova ensam inatt igen, vilken tur har inte jag då?

Sen att allt annat varit rätt typiskt idag eller hur man ska säga, det är väl en annan sak. Men det verkar ju ha vänt nu iallafall, så jag ska ta o vara glad nu med min fina som kommer hit.

Ska slå igång en film och poppa popcorn har jag bestämt! Vilken film det blir, det har jag dessvärre ingen aning om, men det löööööser sig.

Puss



världens bästa människor

Another you

Gårdagskvällen var trevlig. Spenderade största delen av den med Julia, Madde och Sofia ♥ Vi var överallt må jag säga, och gjorde allt möjligt.

Var iallafall hemma runt halv 4 inatt, så idag är jag rätt slut. Ska nog åka in på fotboll till stan om ett tag, och sedan bara åka hem och ta det lugnt. Sara skulle höra av sig efter sin match också, så får vi se vad hon har för sig.



Inte så snygg idag inte.. bra sliten

Can't stop, coming in hot

Hej! sitter här och har Julia bredvid mig. Vi håller på att fixa oss litegrann. Snart ska vi äta middag, och sedan åka till Söråker. Vi ska titta på fotboll och sedan troligtvis umgås med Madde och Sofia! Hoppas på en rolig kväll, vilket jag tror att det kommer bli.

Nu ska jag höja musiken och dra på mig lite mer kläder.
Puss





Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende 
Jag har sett det 
Hur har du undgått det alla de här åren 
Och jag har sett dina pupiller växer 
När du är med mig 
Du vet inte om det än 
Det kommer att bli du och jag 
Tillslut

Gamla Ullevi

Sitter här och har dragit på mig mjukiskläder. Är galet trött idag, men känner mig ändå glad.

Har dessvärre riktigt ont i örat, och jag hoppas att det inte är någon öroninflammation på gång. Ska trycka i mig någon alvedon innan skolan så blir det nog bättre!

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, så vi får se helt enkelt.

Hörs senare! Puss

RSS 2.0