so fun

- En snygg tjej -
Adriana Lima

- Två favoritlåtar -
Kom änglar - Lars Winnerbäck
Elegi - Lars Winnerbäck

- Tre tändande saker -
Lagom bra självförtroende
Glad
Snygga armar

- Fyra avtändande saker -
Spinkig
Fett hår
Dryg
Osmart

- Fem personer du umgås mycket med -
Julia
Sara
Bea
Matilda
Julia J / Lisa / Alicia

- Sex bekännelser -
Jag har blivit blygare sista åren
Jag har ett hemskt sockerberoende och tycker det är skitjobbigt
Jag har ett bra självförtroende och är stolt över mig själv
Pengar gör mig lycklig
Min mobil är bland det viktigaste jag har, vilket känns väldigt patetiskt
Jag älskar känslan efter ett hårt träningspass

- Sju saker du ofta tänker på -
"Jag ska bara ha lite, lite till.."
"Gud vad gott med Cola nu.. "
"Vad är klockan!?"
"Vad ska jag ha på mig?"
"Ååh va bra människor jag har runt omkring mig"
"Jag gör det där imorn"
"Undra hur mitt liv är om ett halvår"

- Åtta sätt att vinna ditt hjärta -
Vara ärlig
Höra av sig
Vara omtänksam
Vilja hitta på saker
Vara bra på att kyssas, hahaha..
Vara charmig
Vara mogen
Vara rolig

- Nio fakta om dig själv -
Jag har höga krav på mig själv
Jag känner mig själv väldigt bra
Jag älskar mat
Jag är dålig på att visa vad jag känner
Jag säger i princip alltid vad jag tycker
Jag älskar att göra andra glad
Coca Cola är bland det bästa jag vet
Jag hade lockigt hår när jag var liten, men det ser man inte en skymt av nu
Jag älskar snygga bilar, och allt som går fort

- Tio saker du vill göra innan du dör -
Skänka en stor summa pengar till behövande
Ha en hund
Skaffa barn
Ha världens finaste bröllop
Jobba med något jag trivs bra med
Tjäna fruktansvärt mycket pengar
Resa
Ha världens bästa man
Hoppa bungy jump
Skriva en låt

winter

Sitter här och funderar och funderar.. Vad fasen ska man ha på sig på nyårsafton? Jag har inte en aning. Vet knappt vad jag ska göra heller, men det börjar skapas lite planer sakta, men säkert så det blir nog bra. Idag mår jag bättre, men hostan är fortfarande jobbig. Jag har iallafall inte haft någon feber nu på eftermiddagen, så imorgon ska jag ta mig till skolan. Jag tänkte även köra ett Core pass med Julia på kvällen om kroppen pallar det, men det blir väldigt försiktigt! Tänker inte köra för fullt det första jag gör, för då blir jag aldrig riktigt frisk.

I helgen lär det nog bara bli lugnt. Lite mys och lite jobb. Precis vad som behövs.


(weheartit)

Soffläge


nothing compares to you


ville ha dig närmare

Skrev ett långt inlägg förut, men det försvann. Iallafall så är jag hemma idag också, är fortfarande inge pigg alls. Det känns så himla jobbigt att vara sjuk nu när jag äntligen kommit igång med träningen. Det var så roligt förra veckan och jag känner verkligen suget efter att röra på mig hela tiden. Hoppas jag piggnar på mig snart. Det är så himla tråkigt att bara vara hemma..

Jossan och Andreas var iallafall hit på frukost imorse. Andreas skulle hjälpa Benke med att riva lite tapeter, så jag och Jossan låg och kikade på Eclipse, och det var ju mysigt. Annars har jag bara legat i soffan hela dagen, fått i mig lite mat, och suttit framför datorn. Ush och blä vad tråkigt det är. Spelar desutom ingen roll hur mycket jag vilar, för jag är fortfarande hur trött som helst.

Nu väntar jag bara på mamma som ska komma hem och laga någon form av middag, sen blir det troligtvis att kika på hockeyn på Vårgatan.

Puss

Sjuk

Är hemma från skolan med feber, halsont och allt man kan tänka sig i förkylningsväg. Det var väl vad man fick på köpet efter helgen, menmen.. Har iallafall lite plugg att ta tag i, och jag hoppas att det bara är idag jag behöver vara hemma. Det är ju så tråkigt att man blir deprimerad. Haha. Höööörs!


nyss klickat hem


Alla gånger

Hann inte riktigt med bloggen igår. Åkte till Birsta direkt efter skolan, träffade Jeffe och Linn, så stod och pratade med dom rätt länge. Mötte sedan upp mamma för middag på Charm, och det var ju lika gott som vanligt. Köpte sedan en ny träningströja innan jag åka till stan för fotbollsträning. Mer än så hände väl inte i mitt liv igår.

Sitter på skolan nu och har gjort naturprovet. Det gick väl inte allt för bra, men man kan ju hoppas på det bästa.

Idag har jag min första körlektion, så det blir spännande. Därefter ska jag på Etic och träna med Julia. Puss


Glitter in the air


i want it so bad

Var hos sjukgymnasten imorse. Fick med mig typ 25 övningar hem som hon tycker jag ska göra, får väl se hur det blir med det. Tyckte bara att det kändes onödigt att äns gå dit såhär i efterhand. Sedan plockade Monika upp mig och skjutsade mig till Skolan, då hon såg att jag stod och väntade på bussen. Ibland har man tur! Skolan gick bra, och jag och Sara var mycket duktiga på naturkunskapen. Även om det inte var mycket som ville stanna i skallen efteråt, menmen.

Ikväll gick jag 15 minuter på löpbandet med Julia, sen körde vi Burn It, och sedan gick vi lite på bandet igen. Kanon skönt. Införskaffade mig ett 3månaders kort idag, så nu ska det blir fart på kroppen. om 3 månader så hoppas jag desutom att jag är igång fullt med fotbollen, och efter bara någon vecka mer än så, ja då drar jag till thailand med tjejerna, och jag har då även precis fyllt 18. Fan vad jag längtar! skulle mer än gärna spola fram tiden.

Imorgon är det skola, och sedan ska jag in på Birsta en snabbis innan fotbollsträningen i stan. Ska leka med min balansplatta och köra knäövningar. Är så taggad nu så jag skulle kunnat löpa flera varv i spåret bara jag kunde springa! Hahahaha.. nej, nu överdrev jag rejält. Elljusspåret har aldrig varit min vän, och löpning kommer aldrig bli min grej.

Nu sitter jag iallafall och kikar på tv. Ska snart hoppa i säng så jag kommer upp imorgon igen! Puss

där jag väntar

Är faktiskt väldigt stolt över mig själv nu som genomförde spinningen utan problem. Eller ja, svetten rann utav bara den, och benen krampade typ, men gud vad skönt det är nu efteråt! Jag tyckte inte alls det var lika tråkigt som jag brukade tycka förut, så det var himla skönt, och det bästa av allt var nog att benet inte gjorde det minsta ont.

Imorgon bitti ska jag till sjukgymnasten. Hoppas på att komma därifrån med en lite bättre rygg, eller iallafall lite övningar. Sen blir det skola, och jag ska väl försöka göra klart lite svenska uppgifter och sånt. Sen blir det träning med Julia igen! WIIIEEE

Tror jag ska belöna mig med att klicka hem lite kläder, vad sägs om det? 

Puss

Skruva upp volymen

Sitter på skolan nu och ser en film på religionen. Det har varit en bra, men seg dag. Nu är jag så sjukt hungrig att kag skulle kunna göra nästan vad som helst för mat.. Ikväll ska jag iallafall sätta mig på spinningcykeln igen för första gången på över 2 år, herregud! Det kan ju sluta hur som helst det. Jag vågar knappt tänka på hur mör mina ben lär vara imorgon, men det ska bli kul. Annars ska jag inte göra något mer ikväll, förutom att försöka komma i säng i tid.

Ska försöka träna både idag, imorgon samt onsdag och torsdag den här veckan. Jag måste verkligen bestämma mig om det ska bli någon ändring på min livsstil. Vet inte vad det är som satt igång mitt huvud så mycket, men bra är det ju. Får väl se om jag verkligen kan hålla fast vid den här motivationen bara.

Jag längtar redan tills fredag då lönen rullar in. Det ska bli så skönt! Sen jobbar jag ju hela helgen igen, men det är alltid lika underbart och värt det i slutändan. Nåja, det var väl allt för mig. Puss


Väldigt kär/obegripligt ensam


short

Dålig uppdatering i helgen, jag vet! Det blir bättre i veckan, det lovar jag. Orkar inte skriva nånting om helgen nu heller, men jag har haft massa roligt, och jobbat som vanligt. Puss

Väntar på bussen


Baby i tell you

Hade endast naturkunskap idag på skolan, och sedan när jag skulle hem så hade jag lyckats tappa bort mina nycklar. Letade överallt. Gick till expeditionen och frågade, kollade med lärare, frågade mattanterna, men kunde inte hitta dom någonstans. Efter en timmes letande så började paniken infinna sig, och tårarna var nära. Men då insåg jag att dom legat i byxfickorna heeeela tiden. Jag hade under denna timme även hunnit missa bussen hem, och jag kände mig bara som världens klantigaste människa. Men lättad blev jag iallafall.

Efter många om och men tog jag mig till Ica och träffade Jossan en sväng, och slutligen tog jag mig även hem. Lagade middag, läste lite av Cosmopolitan, bytte om och åkte sedan och jobbade på E.ON. Timrå förlorade men det var mer folk än vanligt så det var ju trevligt iallafall.

Imorgon efter skolan ska jag och Sara åka till stan. Vi ska äta på Subway, och sedan gå på bio. Vi ska se del 1 av Breaking Dawn. Jag har rätt höga förväntningar som jag hoppas att den lever upp till, och det känns som att jag väntat på den i en evighet, så det blir roligt!

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Puss


lång dag

Hallå där. Idag har jag varit på kurs med jobbet hela dagen. Det handlade typ om sammarbete, inställning och massa sånt. Det var rätt kul faktiskt. Fick desutom god mat och massa fika. 

Ikväll har jag tränat, och gjorde mer än vad jag gjort sammanlagt det senaste månaderna typ. Var med lite halvt på uppvärmingen, sen körde jag det mesta på knäkontrollen, och sedan fick balansplattan vara min vän en stund. Kommer ha träningsvärk imorgon vill jag lova! Iallafall så pratade jag med Julia i telefon förut, och hon har kört igång o tränat igen, och då blev jag så jäääkla peppad, så nu ska jag ta tag i mitt liv jag med. Ska nog köpa ett 10ggrs kort på Etic till att börja med, och sedan får vi se om jag kan hålla igång och kanske ta det ett steg längre med nåt annat kort. Haha vi får väl se hur det blir.. Men peppad är jag iallafall!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen. Puss

Take it, or leave it

Ligger och kikar på Top Model nu i väntan på fotbollen. Letade efter en bra lampa i över två timmar utan resultat, så till slut var jag så trött och less att jag höll på att börja gråta, men nu är jag på mycket bättre humör iallafall. Ska fortsätta kika på det här nu och sedan göra en kopp thé. Puss


Waiting for you

Helluuuu. Är i Birsta nu och sitter och väntar på mamma och Angen. Ska käka lite och sedan gå till IKEA för att kolla på en lampa till mig. Gick in en sväng på H&M nu under tiden, och kunde till slut inte hålla fingrarna i styr. Köpte en stickad västgrej som jag trånat efter hur länge som helst, så nu är jag glad!

Hade ju innebandyturnering idag på skolan, och aktiv i Skol IF som man är så skötte jag tiden och poängtavlan mest hela dagen med Sofia, och det var så trevligt så, men det tog tydligen på krafterna. Är så trött att ögonen svider och jag håller på att somna så fort jag sätter mig ner, men vad gör det om hundra år! Nu ska jag vänta på dom här ett tag till. Puss


varför?

Det är konstigt det där,
hur man vissa stunder tänker så himla mycket på någon vad man än gör.
Det är konstigt det här,
hur jag just nu tänker på dig vad jag än gör.

precis så känns det

du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

whats going on

Har aldrig tidigare varit det minsta irriterad på min älskade telefon, meeen nu tänkte jag ta och uppdatera den idag, och nu kan jag lova att ilskan har infunnit sig. Tröga, jävla itunes håller på att göra mig tokig! Nu är det iallafall färdigt och min bebis verkar fungera som den ska. Skönt!

Har inte gjort något alls sedan jag kommit hem. Bara suttit framför tvn och datorn, men det kan ju vara rätt skönt ibland det med. Sitter och kikar på hockey nu och dricker julmust. Tänkte även ta fram lite pepparkakor. Kom ju fram till idag att det är mindre än två veckor till första advent! Blev helt paff och kände mig plötsligt jätte stressad. Det känns som att det här året gått så otroligt snabbt, och det har hänt så himla mycket, men jag längtar ändå till jul. Det är så himla mysigt!

Nu ska jag kika vidare här om jag inte kommer på något vettigare att göra. Är så myssugen att jag tror iallafall jag ska slå på nån gullig film innan jag går och lägger mig också.  Puss

go for it

Sitter i biblioteket nu på skolan och försöker göra klart det jag inte gjort i helgen. Höll på att missa bussen hit, men hade turen att det var en snäll busschaufför som såg att jag skyndade mig, så hon stannade nån minut. Har nyss ätit lite frukost här på skolan, och nu är det bara att sätta igång med pluggandet! Kul med måndag igen? Nej.

Hoppas ständigt

Fredagen hade ALLT! God mat, mycket skratt och galenskap, samt lite serious talk däremellan! Hade en fantastiskt rolig kväll med massa härliga tjejer.

Igår var det desto tyngre att kliva upp, men jag tog mig iväg till jobbet och klarade utan problem en arbetsdag med Robin 12-17. Efter det så åkte jag hem och bytte om, innan jag möte upp Sara för lite skräpmat. Intog sedan mysläge hemma hos henne med massa gotta framför tvn. Hur skönt som helst. Somnade i bra tid och fick mig en god natts sömn.

Är på jobbet nu och jobbar 12-18. Därefter blir det middag med hela familjen, och sedan avslutar jag veckan med en promenad i mörkret med Matilda.


Engelska

Har engelska nu. Sara ligger på bordet och har pappret på stolen medan hon läser, söööt


Nu


Hur känns det nu

Den här dagen har gått rätt bra ändå. Efter massa grejer så tog jag och Sara en lugn eftermiddag i soffan, vilket nog var precis vad som behövdes. Ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt, och imorgon är det skola som gäller.

Imorgon kväll ska jag med ett tjejgäng ut till Jeffes stuga. Ska käka och bara ha det trevligt! Blir nog jätte roligt. Annars är det jobb och sånt som gäller i helgen som vanligt. Puss


Hundra tusen dagar

Idag vill jag helst bara ligga kvar i sängen. Har viktiga saker att göra, men huvudet snurrar så mycket att det känns som att det ska trilla av när som helst. Dålig dag är vad det är, men kan ju hoppas att den ger ifrån sig nån liten ljusglimt iallafall. Puss


i know it

Var i kyrkan igår på religionen. Lyssnade på massa om kristendomen. Sedan kom Jossan och plockade upp mig, så hämtade vi Andreas på jobbet och åkte och handlade lite. Sedan svängde vi förbi hemma så jag kunde byta om, sen åkte vi till dom i Timrå och gick på en promenad. Blev sedan bjuden på en fantastiskt god middag, och det var ju inte alls fel! Avslutade därefter kvällen med lite övningskörning i stan med mamma. Körde i backarna och småvägarna på Södermalm, och lite sånt. Det går ju framåt iallafall!

Sitter på skolan nu. Åkte hit strax innan 8 imorse, fastän jag inte började förän 9.20. Allt för att Bea frågade igår om vi inte kunde åka hit tidigare för att äta frukost och plugga lite. Så jag ställde upp. Hehe.. Fick faktiskt en hel del psykologi gjord imorse, nu går det dock desto trögare. Idag är en rätt bra dag faktiskt. Är glad och det känns som att allt bara rullar på helt enkelt.

Slutar runt 14 idag om jag inte har helt fel. Då ska jag hem och ta det lugnt, sedan ska jag upp till E.ON för möte ikväll. Annars vet jag inte vad som händer. Puss




Come oooooon

Jag har hundra saker i huvudet inför den här veckan. Har så mycket att göra, och mycket att tänka på. Det känns som att allt bara snurrar! Iallafall så ska jag åka lite tidigare till skolan imorgon bitti och plugga, så kanske det känns lite lättare sen. Har både psykologi, engelska och religion som ska bli klart den här veckan. Desutom blir jag borta från skolan hela torsdagen för massa skit. Nej, nu får jag ont i magen och behöver sova. Ska försöka vara positiv imorgon. Puss och godnatt


As usual

Tänker för mycket


through

Här har det ju varit dött i princip hela lovet, så det är väl dags att jag går igenom det lite snabbt.
I måndags var jag ju somsagt med Julia iallafall. Vi var på Birsta och shoppade lite, sen åkte vi in till stan och gick på Paranormal Activity 3, och fyyy vad läskigt det var. Haha. vi skrek som småbarn, men roligt var det! En mycket trevlig dag med min vän.

I tisdags var det tidig uppstigning. 07.30 hämtade Micke och Angen mig, och sedan hämtade vi Sara innan vi begav oss mot tåget. Allt flöt på bra och till slut var vi i Stockholm. Jag och Sara tog oss då till lägenheten, fikade lite, gick ner på stan och åt lunch, och sedan åkte vi ut mot Globen området. Gick i lite affärer och sedan åkte vi SkyView, vilket var skithäftigt. Det är ungefär som en hiss som går utanpå globen, ända upp på toppen. Därefter åt vi middag och så innan vi ställde oss och köade till Rihanna. Efter ett tags köande intog vi globen med stormsteg, och fick fina platser.  Väl där tog det vääääldigt lång till bara till förbands killen, och sedan ännu lite tid till Rihanna gjorde entré, men jag kan lova er, att det var värt varje minut av väntan! Det var heeeelt fantastiskt, så jävla bra allting. Jag är fortfarande extas. Det var helt underbart! Efter konserten begav vi oss hemöver till lägenheten igen, åt lite mat påvägen, och trampade sedan hemåt lyckliga men helt sjukt trötta. Vilken underbar dag! Onsdagen spenderade vi mest på stan innan vi tog tåget hem. Är så glad över att jag fick njuta av dessa dagar med min fantastiska vän.

Igår, torsdag gjorde jag en storstädning på rummet, samt städade igenom garderoben, vilket var mycket välbehövligt. Därefter var det jobb på hockeyn som gällde. Timrå förlorade som vanligt, och det var inte allt för mycket folk, men det gick ju bra ändå. Sedan blev det mys innan jag somnade gott.
Idag klev jag upp i hyffsad tid för att ta mig till Lisa runt 10. Började min promenad dit, men insåg snabbt i regnet att jag inte riktigt var rätt utrustad för vädret, så hon kom och hämtade mig istället. Haha. Vi pratade på en massa, gjorde lite ärenden på banken, åkte och handlade lite, åt lunch och bara hade det trevligt! Sedan skjutsade hon hem mig när  hon och Ida skulle åka till stugan. Väl hemma så färgade jag håret, bakade muffins och bara lät tiden gå. Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, sett på Idol och så, och imorgon är det jobb som gäller.

Nu vet ni iallafall hur mitt lov sett ut, och snart är det ju slut.

we found love

Yellow diamonds in the light 
And we're standing side by side 
As your shadow crosses mine 
What it takes to come alive


RSS 2.0