Lov

Sov över 12 timmar inatt, vilket var mycket välbehövligt efter helgen. Vaknade utvilad och på bra humör, så jag tog och hoppade in i duschen, och nu ska jag göra mig i ordning. Ska åka till Birsta med Julia en sväng om någon timme, och därefter får vi se vad som händer. Puss


Mys

Inatt såg jag ett stjärnfall, fick maxmat klockan 5, och sovsällskap på det! Vet inte om jag bara har tur eller vad det är frågan om, men jag får väl säga att livet är rätt bra just nu iallafall.


jag vill ha allting

Hej på er. Uppdateringen har varit dålig eftersom jag knappt sitter något vid datorn nuförtiden. Bloggar mest från mobilen, och appen vill ibland inte riktigt vara kompis med mig. Iallafall.. Idag avslutade vi skolveckan med kladdkaka på mentorstiden, och en allmänt slapp dag, sedan tog vi lov!

Ikväll har jag ätit middag med mina kära vänner, och nu sitter vi och myser framför tvn. Imorgon är det jobb på hockeyn framåt eftermiddag/kvällen. Sedan skulle jag vara med Matilda någonting, men vad vi ska göra har jag ingen aning om. Mer än så är inte planerat den här helgen, och det känns faktiskt väldigt skönt.

Längtar otroligt mycket tills på tisdag då jag och Sara åker till Stockholm. Ska bli så jäkla roligt. Rihanna, lite shopping och bara mysa på. Lär bli hur bra som helst. Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen medan det är paus på Idol (om jag orkar..). Puss

Faller


25

Vaknade imorse med ett leende eftersom det är löning idag! Tog mig till skolan efter många om och men, med en mycket trött kropp. Överlevde iallafall skolan som tur var.

Åkte sedan till Birsta och mötte upp Julia för lite shopping. Fick med mig både tröjor, underkläder och lite smink. Dessutom åt vi middag på Charm, och det var lika gott som vanligt. Fantastisk dag!

Gissar på att morgondagen blir minst lika bra. Puss


Söndag var det jaa

Kan sammanfatta min helg såhär:
Alldeles för lite sömn
En hel del jobb
Massa mys

Är väldigt nöjd må jag säga. Även om jag jobbat 12-21 idag, inte ätit nånting, alls och har väldigt ont i hela kroppen. Jag måste försöka inse att jag inte orkar vad som helst utan sömn och mat, jag är ju trotsallt mänsklig jag med.

I veckan ska jag försöka hinna med att både sola, simma och promenera. Jag ska dessutom arbeta stenhårt på varje lektion! Man kan ju undra var energin kom ifrån, och samtidigt undra om den fortfarande existerar imorgon, haha..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Puss


Hockey

Myste ännu mer igår, vilket inte var helt fel. Mamma kom och hämtade mig vid 13.30 idag och skjutsade mig till E.ON för jobb. Här är det hur lite folk som helst iallafall.

Vet inte vad som händer ikväll. Är sjukt trött och ska jobba klockan 12 imorn, så lugnt lär det bli!


Fredagsmys

Kollar på idol och myser med älskipälski


Det var den dagen

Vaknade upp hos min kära vän imorse. Promenerade till skolan, hade ett par lektioner och så som vanligt. Hängde med Sara hem till henne efter skolan, satt och pratade och åt litegrann. Sedan kom mamma och hämtade oss, vi släppte av Sara och jag o mamma åkte hem.

Ikväll har jag varit ute och övningskört lite med mamma och Angen. Körde ända in till stan för första gången, men någon stadskörning blir det inte på ett tag, även om det gick riktigt bra idag. Vi var in på jobbet en sväng, och sen en snabb tur in på Ica maxi också på vägen hem. Trevlig kväll.

Imorgon är jag ledig från skolan, så på dan ska jag mysa massa med världens bästa pojke! Så det så. Sedan på kvällen är det jobb på E.ON som gäller.

Nu blir det sängen. Puss


Mys med bästa


Skola

Sitter på religionen nu och ser en hemsk film om Jesus sista dagar. Skitäcklig.

Snart ska jag på möte med Skol IF innan jag slutar, och därefter ska jag hem och käka, duscha och packa ihop lite grejer, för sedan blir det myskväll med mina bästa! Puss


Godnatt


Fotbollskväll

Har nyss duschat, fixat mig, ätit middag och allt sånt där. Nu ska jag plocka ordning på rummet och packa ihop lite grejer. Sen strax innan 7 så kommer Joel och hämtar mig, så åker vi in på GIF matchen med lite andra grabbar också. Kan ju hoppas på en seger så att dom kliver upp i allsvenskan igen, för det vore ju inte helt fel! Sen sover jag borta inatt om jag har tur.

Puss


Dagens lunch

+ en baguette och en Pucko


Ojoj

Idag var det fullfart på jobbet hela dan, satt inte still en sekund. Iallafall så övningskörde jag lite med mamma efter jobbet, och nog gör jag framsteg alltid.

Nu är jag iallafall helt slut i varje liten kroppsdel, så jag ska ta och krypa ner i soffan med massa cocacola och popcorn. Fantastiskt!


Skönt

Var bara hemma igår, såg hockeyn och sånt. Gick och la mig strax innan 22, la mig och läste lite i en bok som jag köpte i Stockholm, och sen tvärsomnade jag. 10 timmars sömn fick jag inatt, och det är då första gången på evigheter. Hur skönt som helst.

Nu ska jag göra mig i ordning för jobb 10.30-18. Puss


Jobbelijobb

Sitter i bilen nu med råttan och är påväg till jobbet. Hade det mysigt igår och ikväll får vi se vad som händer. Att det blir lugnt är en sak som är säkert illafall, för imorgon är det jobb igen!


Fredagsmys

Ligger i soffan nu med Sara. Johan kom och hämtade oss efter skolan, skjutsade oss på Ica och sedan hem till mig. Ikväll blir det mys med tacos, idol och massa sånt.


I miss you

Spolar tillbaka tiden, tänker på allt vi gjort och hur mycket jag behöver dig. Saknar dig min underbara vän, men vi har ändå alltid varandra, och det är jag så glad över.


Godnatt

Har haft en mysig kväll med god mat med en fin vän, och därefter hockeytittande med fina vänner.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen samt massa jobb i helgen. Puss


Tillbaka

Är nu tillbaka till verkligheten efter ett par fantastiska dagar i Stockholm!


äntligen

Nu är klockan 01.45 och jag är färdig med mitt arbete. Äntligen. Jag vet inte om jag är nöjd, men jag gjorde det bästa jag kunde, och vi får väl se hur långt det räcker. Det är bara skönt att en klump från magen försvunnit. Nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Godnatt.

eyy

Har haft en mysigkväll på BiteLine med fina vänner. Ätit god mat och sett på hockeyn. Dock var Timrå sämst som vanligt och förlorade, men annars var allt perfekt!

Nu sitter jag med massa plugg och det rullar faktiskt på rätt bra. Ska bara stänga ner Facebook så kommer det nog gå ännu bättre. JAG SKA VARA KLAR IMORGON NÄR DET SKA LÄMNAS IN! Så det så.

Puss

6 oktober

Sitter på skolan nu och har geografi. Fick vaniljhjärta av mamma imorse, för idag har jag namnsdag. Så grattis till mig och alla andra som heter Jenny eller Jennifer!


allt för mig



Ni är bäst, jag älskar er mest av allt mina hjärtan

i think i remember the time

Heej! Skoldagen gick helt okej med massa skrivande på svenskan, och ett seminarium på engelskan. Efter skolan åkte jag till Birsta och mötte upp Julia. Åkte på Boom en snabbis o kikade, sedan blev det middag på Charm. Jag kom även hem med en ny tröja, nya underkläder och lite andra smågrejer. Mysig eftermiddag med min älskade vän.

Nu sitter jag här och försöker plugga lite. Har iallafall kommit igång lite, men har väldigt mycket kvar. På fredag klockan 14 ska historian vara färdigt, så jag får försöka ligga i nu.

Imorgon är det skola igen, sedan blir det massa mys på kvällen innan det blir en natt med massa plugg skulle jag gissa på.

Puss

Bortamatch

Sov hos stelnacken inatt. Nu är det bara att ladda för skolan..


Kanelbullens dag

Mysfika med Sara innan det är dags för jobb!


Birsta

Är på birsta med Matilda. Har nyss ätit gomat på tacobar!


Skolis

Sitter på skolan nu och äter frukost. Så himla skönt att äta här när man börjar tidigt. Sitter och väntar på sara nu. Vi ska träffas en timme innan vi börjar för att göra klar vår psykologi. Får
Väl se hur det går..


nääää nu ni

Blev taggad, satt igång och pluggade mitt i natten. Skrev 6 rader, insåg hur jävla dåligt det gick att hålla fokus när man är grinig och trött. Lägger ner, tar och sover.

Jag försökte iallafall..



fin haka förresten..

30 / 3 2011


vad var det som hände

Idag jobbade jag 12-18, därefter åkte jag på Ica maxi med mamma, sen hem och bytte om till myskläder innan jag spenderade kvällen med Julia.

Imorgon är det måndag igen och ännu en ny vecka. Jag har sådan förbannad skolångest att det bara gnager i magen på mig, men jag får skylla mig själv. Jag ligger efter i samtliga ämnen i princip, och jag har verkligen ingen ork till att ta tag i det.. Vad är det med mig? Nu får jag skärpa mig!

Hoppas iallafall på en tur till Birsta efter skolan så jag kan shoppa av mig lite, men vi får väl se vad som händer.

Puss



Power

Snörade på mig mina nya löparskor och begav mig ut på en promenad i det fina vädret. Nu ska jag ta en dusch, plocka undan på rummet och sedan göra mig redo för bröllop!


RSS 2.0