18 år

Jag har haft världens bästa födelsedag! Jag har världens finaste människor runt omkring mig, och jag är så nöjd med min dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för morgondagen. Puss


If today was your last day

Har haft en sjukt bra helg med både festligheter och mys i det fina vädret. Sitter på jobbet nu och jobbar till 21 ikväll. Därefter ska jag bara hem och komma i säng så fort som möjligt.

Snart åker vi!!


Holding on

Igår var jag hos Lisa som fyllde år. Åt massa gott och myste på. Nu ligger jag i sängen och ska strax försöka ta mig upp. Idag är det skola till 16 som gäller, och sedan jobb från 17. Hur jag ska få ihop det med mat och allt har jag ingen aning om, men det löser sig!

Längtar otroligt mycket till helgen iallafall. Ska fira Julia på fredag som fyllde 18 i januari. Ska äta och ha kul med ett gäng tjejer, och det lär bli riktigt roligt! Sedan på lördag ska jag ut på alnön hela dagen och mysa på, och slutligen lite jobb på söndag. Nu måste jag kila..


don't touch

Hej där. Jag lever faktiskt, tro det eller ej. Har haft ganska mycket sista tiden, samtidigt som jag varit för lat för att blogga. Livet rullar iallafall på och om en vecka fyller jag år! Sedan är det bara 4 dagar till tills jag sitter på planet till Thailand med tjejerna. Jag känner att jag skulle behöva en ny design för att hitta motivationen till att blogga. Så om någon känner sig manad att fixa det åt mig så är det bara att hojta till. Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl, sedan BigBrother och slutligen sova o njuta av min sovmorgon imorgon. Puss

Jag säger då det jag

Jag är så jävla lat. Orkar inte plugga, orkar inte träna och orkar inte äns städa rummet. Jag tror att helgen som var tog på krafterna, men det var det värt. Det är allt jag har att säga.


like this

Har haft en bra dag. Var otroligt lat på skolan, men det känns inte som att det gjorde något alls faktiskt. Har sedan ätit fetmat till middag med Oscar, Olivia och Mattias. Har desutom tryckt i mig både chips, dipp, godis och dricka framför både lite hockey och en bra film!

Nu ska jag lägga mig och se något avsnitt av Gossip Girl innan jag ska ladda för morgondagen och helg! Det blir både lite födelsedagsfester och en massa jobb, perfekt! Natti

ännu bättre

Just när jag klivit ur duschen, ska slå på lite musik från Spotiy och klä på mig, ja då ploppar det upp på Facebook att vi får vara lediga idag! Kunde det ha kommit lägligare tro? Knappast! Gud så skönt. Nu ska jag göra iordning lite lunch, och sedan lägga mig och se på Gossip Girl. Fantastiskt.

Today

Vill inte kliva ur sängen idag. Låg och kollade på Gossip Girl alldeles för länge inatt för att jag inte kunde somna, så det får man ju tydligen lida för nu.. Men nu ska jag duscha så jag kommer iväg på skolan någon gång.


livet leker

Mitt liv är så bra! Idag kom mamma och Benke hem efter att ha varit bortresta i två veckor. Har saknat dom så mycket, så det är skönt att dom är hemma. Desutom fick jag en liten necessär från Victorias Secret som jag kan ha smink i, så då blev jag ännu gladare. Nu ska jag berätta massa roliga saker här som förgyller min dag:

-I helgen ska jag på två födelsedagsfester till två fina tjejer! Det kommer bli sjukt roligt
-om 22 dagar fyller jag 18 !!!
-om 26 dagar åker jag till Thailand med mina fina, underbara tjejer
-31 mars är det Den Svenska Björnstammen på Stadshuset och jag kan leva livet som artonåring
-13 april är det Maskinen på stads och jag tänkte fortsätta leva för fullt
-Sen får man förhoppningsvis Bergmansfonden om några månader och cashen bara rullar in
-Och i sommar ska jag på P&L med bästa Louise!! ska ha så roligt att huvudet trillar av

Nordic

Har spenderat hela min helg på Nordic med massa fotboll. Långa dagar med tidiga mornar, och tidiga kvällar. Det har varit så roligt att umgås med tjejerna och få känna känslan, även om det gör så ont i hjärtat att inte kunna vara med. Jag saknar det så mycket, men jag försöker vara positiv iallafall.

Är så trött efter helgen att det känns som att jag skulle kunna somna när som helst. Har ätit middag hos Harriet och nu ska jag strax åka hem. Ska bara dammsuga och slänga in en maskin tvätt då innan jag hoppar ner i sängen! Puss


Cold

Känner inte för att skriva något, vi hörs vid ett senare tillfälle.


Hard

Tro det eller ej, men imorse klev jag faktiskt upp i tid! Jag hann både sminka mig och äta frukost, vilket är första gången på hur länge sedan som helst. Efter skolan idag så åkte jag till Birsta och mötte upp Julia. Vi gick runt i lite affärer och åt lite middag.

Nu är jag påväg hem från Etic. Vi har haft en genomgång med Rolf i gymmet och fått program så att vi kan köra en massa där. Tidigare har det ju bara varit pass som vi gått på, men nu ska vi köra sånt här med. Satsar på att köra ett spinningpass och lite i gymmet imorgon!

Nu ska jag hem och ta det lugnt, för imorgonbitti har jag körlektion. Puss


RSS 2.0